Λίγες ημέρες μετά το 3% της Χρυσής Αυγής στις δημοσκοπήσ​εις…

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Ο «ΦΡΑΧΤΗΣ» ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ!

Ως «φράχτης ανάσχεσης της εκλογικής δύναμης της Χρυσής Αυγής», αλλά ματαίως! Εγκαινιάστηκε το πρωί της Δευτέρας από τον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ, Χρήστο Παπουτσή, η κατασκευή του περιβόητου «φράχτη» στην Νέα Βύσσα του Έβρου. Μάλιστα, ο υπουργός έβγαλε και λόγο, λέγοντας –μεταξύ άλλων- και τα εξής: «Ο φράχτης είναι ένα……..
έργο που έχει και πρακτική και συμβολική αξία.

Θα αποθαρρύνει τους διακινητές και τη λαθρομετανάστευση, ενώ θα στείλει μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι. Δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπεί η Ελλάδα σε μια χώρα transit για τις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η χώρα δεν αντέχει άλλους μη νόμιμους μετανάστες και οι ενέργειες της κυβέρνησης στοχεύουν στην ηρεμία και την ασφάλεια του τοπικού πληθυσμού».

Σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που παρουσιάστηκαν από τους «αρμοδίους», η κατασκευή μήκους 10,3 χιλιομέτρων, θα ολοκληρωθεί τον Αύγουστο (που’ ναι παχιές οι μύγες…). Κι άμα το δείτε γράφτε μας…

Βέβαια, τα εγκαίνια έγιναν –κατά διαβολική σύμπτωση- λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση των δημοσκοπήσεων, για την άνοδο του ποσοστού της Χρυσής Αυγής στο 3%. Τυχαίο; Δε νομίζω!

Όπως επίσης, να μην ξεχνάμε, ότι η ανακοίνωση της κατασκευής του φράχτη, είχε γίνει λίγες ημέρες μετά από εκείνο το εκπληκτικό 5,3% της Χρυσής Αυγής στον δήμο Αθηναίων. Τυχαίο; Δε νομίζω!

(ΥΓ) 1: Όσους «φράχτες» κι αν ανακοινώσουν ότι θα φτιάξουν κι αν ακόμα τους εγκαινιάσουν –γιατί πολύ αμφιβάλλουμε αν ποτέ ολοκληρωθεί το έργο- η εκλογική δύναμη της Χρυσής Αυγής είναι πλέον πέραν πάσης ανασχέσεως!

xagr.net

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *