Ο Ψυχάρης προτείνει συνεννόηση ή… “3η λύση”

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

Πολιτική παρέμβαση επιχειρεί ο εκδότης του «Βήματος της Κυριακής» Σταύρος Ψυχάρης, με το σημερινό κύριο άρθρο που υπογράφει στην εφημερίδα του, και ναυαρχίδα του….
Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.

Ο κ. Ψυχάρης απευθύνεται προσωπικά στον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αντώνη Σαμαρά, επισημαίνοντας ότι στα χέρια, και από τις αποφάσεις τους θα κριθεί το κατά πόσο η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει.

Προτείνει στους δυο πολιτικούς αρχηγούς να συνεννοηθούν, και να μεταβούν από κοινού στις Βρυξέλλες, προκειμένου να δώσουν την τελική μάχη, και να διαπραγματευτούν μια ρεαλιστική λύση στο ελληνικό πρόβλημα.

Σύμφωνα με τον Σταύρο Ψυχάρη, χρέος του Πρωθυπουργού και του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι να πουν όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό, αναφορικά με την κρισιμότητα της σημερινής κατάστασης, ώστε να έχει η κοινωνία πλήρη εικόνα του τι πρέπει να γίνει, αλλά και του ποιες θα είναι οι συνέπειες μιας χρεοκοπίας.

Ο εκδότης του «Βήματος της Κυριακής» πάντως, προχωρεί ένα βήμα παραπέρα. Και υποστηρίζει ότι, στην περίπτωση που ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Αντώνης Σαμαράς δεν επιθυμούν να σηκώσουν στους ώμους τους ένα τέτοιο βάρος, θα πρέπει να παραμερίσουν, και να αφήσουν την εκπροσώπηση της χώρας σε έναν τεχνοκράτη, ο οποίος δεν πολιτεύεται, και δεν θα σκοπεύει να πολιτευτεί στο μέλλον.

http://www.statesmen.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *