ΞΑΝΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ(3video)

Δεν περνάει βράδυ πλέον που να μην έχουμε φασαρίες τις οποίες προκαλούν οι λαθρομετανάστες που διαμένουν πέριξ του λιμανιού της Ηγουμενίτσας.
Έτσι και εχτές το βράδυ ομάδες λαθρομεταναστών επιτέθηκαν στο Λιμάνι με σκοπό να εισέλθουν στο εσωτερικό του.
Αποτέλεσμα της χθεσινοβραδινής επίθεσης ήταν τα σπασμένα τζάμια στο…
Τελωνείο της Ηγουμενίτσας.
“Κάθε μέρα η κατάσταση όλο και χειροτερεύει. Καθημερινά γίνονται όλο και πιο επιθετικοί” μας δήλωσαν Λιμενικοί & Αστυνομικοί, συμπληρώνοντας πως “Φοβόμαστε πλέον να κάνουμε την βάρδια μας στο Λιμάνι”.
Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αδυνατεί πλέον να προστατέψει τα ίδια τα όργανα που υπάρχουν για να προστατεύουν τους πολίτες.
Όσο για τους πολίτες, έχουν αφεθεί στην τύχη τους και οι οποίοι ψάχνουν τρόπους για να προστατεύσουν τις οικογένειές τους και τις περιουσίες τους.



http://892fm.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

  1. Ανώνυμος

    Απέλαση όλων. Τι πρέπει να γίνει δηλαδή; Να πάρουμε τα όπλα; Αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο, οι κυβερνώντες θα πρέπει να γνωρίζουν πως ίσως να μην είναι οι λαθρομετανάστες οι πρώτοι που θα κυνηγηθούν.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    τωρα που θα δωσει ο γαπ τα διακοσια μυρια ευρωπουλα για ανεργους στις μκο και θα τα παρουν οι λαθρο με τους αλληλεγγιους να δωσουνε και κατι στα παιδια στην ηγουμενιτσα ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΗΓΟΥΜΕΝΊΤΣΑ Το στολίδι της θεσπρωτιας την κατάντησαν μπουρδέλο ο Τζέφρι και η παρέα του από το θεό να το βρουν οι καταραμένοι

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *