Μπογιές και συνθήματα σε 4 εκλογικά κέντρα και στη ΝΟΔΕ Μαγνησίας

Με μπογιές και συνθήματα, έβαψαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Παρασκευής τα εκλογικά κέντρα των …

υποψήφιων Δημάρχων Βόλου Μιχάλη Μιτζικού, Αχιλλέα Μπέου, Παναγιώτη Σκοτινιώτη, της υποψήφιας περιφερειάρχη Μαρίνας Χρυσοβελώνη και την είσοδο της πολυκατοικίας που εδρεύει η ΝΟΔΕ Μαγνησίας.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Ανακοίνωση του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Σκοτινιώτη:

Καταδικάζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τους βανδαλισμούς σε εκλογικά κέντρα συνδυασμών για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, μεταξύ των οποίων και του συνδυασμού μας «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά», στην οδό Ιάσονος.

Θεωρούμε ότι πρόκειται για καθαρά προβοκατόρικη ενέργεια, η οποία στόχο έχει να δυναμιτίσει το πολιτικό κλίμα και να αποτρέψει μια ουσιαστική συζήτηση για τα πραγματικά προβλήματα της πόλης και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Καλούμε όλους τους συνδυασμούς και όλους τους υποψήφιους δημάρχους να καταγγείλουν απερίφραστα τέτοιου είδους ενέργειες και να ανταποκριθούν στην επίμονη πρόσκλησή μας για ένα προεκλογικό αγώνα που θα χαρακτηρίζεται από ουσιαστική αντιπαράθεση προγραμμάτων και σχεδίων για τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας.

Σε ό,τι μας αφορά, δηλώνουμε ότι θα εμμείνουμε σταθερά σ’ αυτή την τακτική, μακριά από στείρες αντιπαραθέσεις, έχοντας πλήρη συνείδηση της κρισιμότητας της εποχής.

Πιστεύουμε ότι οι πολίτες του Βόλου θα δώσουν την απάντησή τους κάνοντας Επιλογή Ευθύνης για σταθερότητα, ελπίδα και προοπτική.

e-volos.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *