Παναθηναϊκός-Ελάζιγκσπορ 4-4

Ο Παναθηναϊκός αναδείχτηκε ισόπαλος 4-4 με την Ελάζιγκσπορ δείχνοντας καλά στοιχεία στην ανάπτυξη ενώ πήρε και τέσσερα γκολ από διαφορετικούς σκόρερ. Πλήρωσε αμυντικά και προσωπικά λάθη στα μετόπισθεν που έδωσαν την ευκαιρία στους Τούρκους να πετύχουν και αυτοί με την σειρά τους τέσσερα τέρματα.
Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατό στο παιχνίδι και κατάφερε να …
τα βγάλει εις πέρας στο πρέσινγκ που προσπάθησαν να ασκήσουν οι Τούρκοι.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού με τον Ντίνα μπροστάρη άρχισαν να έχουν κατοχή της μπάλας, καλή κυκλοφορία και να προσπαθούν να βγουν στην επίθεση.
Τα κατάφεραν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο 7′ όταν ο Μουζακίτης στο χώρο του κέντρου έκλεψε ωραία την μπάλα, είδε τον Ντίνα και του έκανε την κάθετη μπαλιά.

Αυτός βγήκε τετ α τετ εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα του και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Κουσίδη ο οποίος απλά πλάσαρε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό.

Στο 16′ ωραίο σουτ από πλευράς της Ελάζιγκσπορ με τον Καπίνο να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να διώχνει πριν μπλοκάρει εν συνεχεία την μπάλα.

Το γκολ έδωσε αέρα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές των πράσινων που συνέχισαν δυνατά και κατάφερε να κάνει το 2-0 όταν στο 17′ ο Μαρινάκης έκανε πολύ όμορφη ενέργεια από τα δεξιά, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και την κατάλληλη στιγμή γύρισε προς τον Ντίνα στο ύψος του πέναλτι ο οποίος πλάσαρε και έκανε το 2-0.

19′ Κόρνερ από τα αριστερά για τους Τούρκους. Ο Ρισβάνης πήδηξε σε λάθος χρόνο με αποτέλεσμα ο Τιντιάν να πάρει την κεφαλιά και να νικήσει τον Καπίνο.

21′ Ο Παναθηναϊκός βγαίνει και πάλι στην επίθεση με τον Μουζακίτη να δίνει στον Ντίνα, αυτός πέρασε δυο αντιπάλους του γύρισε προς τον Σταματάκη ο οποίος από καλή θέση σούταρε με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δοκάρι.

29′ Ο Σεντάρ θα βρεθεί προς της εστίας του Παναθηναϊκού με μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και στο τετ α τετ με τον Καπίνο θα τον νικήσει.

36′ Ο Νάνο δεν θα υπολογίσει καλά σε μια μπαλιά στην πλάτη της άμυνας με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και να φτάσει στον Σερντάρ ο οποίος σε τετ α τετ θα νικήσει τον Καπίνο και θα δώσει προβάδισμα στους Τούρκους.

40′ Ο Ρολάντ μέσα στην περιοχή ύστερα από πάσα του Σερντάρ θα δεχτεί την πάσα με τον Τριανταφυλλόπουλο να του κάνει πέναλτι. Ο Αντέρ ανέλαβε την εκτέλεση του αλλά η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι του Καπίνο.

51′ Ωραία ενέργεια και σουτ από τον Μπαϊράμι με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

54′ Το 3-3 για τον Παναθηναϊκό.

Ο Ζέκα με πολύ ωραία κάθετη μπαλιά θα βρει στον κενό χώρο τον Μουζακίτη που εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα του θα βγει τετ α τετ με τον γκολκίπερ των Τούρκων, θα τον περάσει και θα γυρίσει παράλληλα από πλάγια με τον επερχόμενο Γιαννιτσάνη να ισοφαρίζει.

55′ Ωραία μπαλιά στον Έντελαρ ο οποίος με πολύ ωραία προσπάθεια θα κάνει το κοντρόλ, θα περάσει την μπάλα πάνω από τον Σπυρόπουλο και με σουτ στην κίνηση θα νικήσει τον Ταμπάκη.

58′ Ο Σερντάρ θα βγει τετ α τετ με τον Ταμπάκη αλλά ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού θα τον νικήσει καθώς του έκλεισε ωραία τον διάδρομο και έδιωξε το πλασέ.

74′ Ο Μπαϊράμι έδωσε στον Σπυρόπουλο ο οποίος σήκωσε την μπάλα, ο Μουζακίτης στο ύψος του πέναλτι την άφησε για τον Αναστασόπουλο ο οποίος σούταρε με την μπάλα να κοντράρει στα σώματα.

75′ Ο Μπαϊράμι από τα δεξιά έκανε την σέντρα ο Κουτρουμπής προσπάθησε να κάνει το σουτ, η μπάλα κόντραρε αλλά ο αμυντικός των πράσινων συνέχισε να παλεύει για την μπάλα η οποία έφτασε στον Γιαννιτσάνη με τον επιθετικό του Τριφυλλιού να μην χάνει χρόνο και να σουτάρει με την μία στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

83′ Ωραία αντεπίθεση για τον Παναθηναϊκό με τον Μπαϊράμι να γίνεται αποδέκτης αλλά την μπάλα να φτάνει στο δεξί του πόδι και να μην μπορεί να σουτάρει όπως θα ήθελε.

85′ Ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 5-4 όταν ο Ζέκα είδε τον Σπυρόπουλο και τον Γιαννιτσάνη να βγαίνουν στην πλάτη της άμυνας τους έδωσε την μπάλα αλλά ο Σπυρόπουλος καθυστέρησε και όταν γύρισε την μπάλα ο Γιαννιτσάνης δεν την πρόλαβε.

Παναθηναϊκός: Καπίνο (46′ Ταμπάκης), Μαρινάκης (46′ Σπυρόπουλος), Τριανταφυλλόπουλος (46′ Κουτρουμπής), Ρισβάνης, Νάνο (46′ Χουχούμης), Σταματάκης (46′ Αναστασόπουλος), Λαγός (57′ Μέντες), Δώνης (46′ Μπαϊράμι), Μουζακίτης, Ντίνας (46′ Γιαννιτσάνης), Κουσίδης (46′ Ζέκα).

Ελάζιγκσπορ: Ιβέσα, Αλκάσι, Οσκάγια, Γκοργκ, Μπίλιτσα, Καλέμτσι, Καράμπουλου, Ρόλαντ, Τιντιάν, Σεντάρ, Αχμέτ.

Πηγή: SPORT24

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *