Δικαστές καλύπτουν τον Δασάρχη με τα 4 εκατ. ευρώ;

Λέγεται Δημήτριος Κόκκας και είχε υπηρετήσει για πολλά χρόνια στο Δασαρχείο Πόρου. Σήμερα, υπηρετεί στο Δασαρχείο Αιγάλεω.

Όταν ανοίχτηκαν οι 22 τραπεζικοί λογαριασμοί του βρέθηκε να έχουν διακινηθεί περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ.

Υποστήριξε, ότι προέρχονται από κέρδη στο Χρηματιστήριο, χωρίς, ωστόσο, να…..
προσκομίσει κανένα αποδεικτικό στοιχείο.

Αν και δημόσιος υπάλληλος, διατηρούσε φάρμα στρουθοκαμήλων στην Πρέβεζα και μάλιστα κάποια στιγμή βρέθηκε να έχει στην κατοχή του την υπ’ αριθ. G18262001 εγγυητική επιστολή από την τράπεζα “BRITISH BANK OF COMMERCE” ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Είναι ο άνθρωπος που επιχείρησε, με πραγματογνωμοσύνη του, να αποχαρακτηρίσει 200 στρέμματα αναδασωτέας έκτασης στα Τουρκοβούνια, κάτι που σφόδρα επιθυμούσε η εταιρεία με την επωνυμία «Ξενοδοχιακαί – Τουριστικαί – Οικοδομικαί και Λατομικαί Επιχειρήσεις Ο ΚΕΚΡΩΨ Α.Ε».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για τα έργα και τις ημέρες του κ. Κόκκα έχουν καταθέσει στη Βουλή, προς τους αρμόδιους υπουργούς – τόσο της ΝΔ όσο και του ΠΑΣΟΚ – πλήθος ερωτήσεων και επερωτήσεων βουλευτές απ’ όλα σχεδόν τα κόμματα.

Παρ’ όλα αυτά, ο πρώην Δασάρχης Πόρου, καταφέρνει να βγαίνει πάντα “λάδι” από τα Δικαστήρια του Πειραιά.

Οι φήμες λένε ότι “καθαρίζει για πάρτι του” πρώην ανώτατος λειτουργός της Δικαιοσύνης.

Μετά από πολύμηνη δημοσιογραφική έρευνα, έχουμε πλέον στα χέρια μας κάποιες αποφάσεις που… αναδύουν οσμή παραδικαστικού κυκλώματος.

Απευθύνουμε, λοιπόν, έκκληση προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, να διατάξει έρευνα σε βάθος και εμείς θα θέσουμε στη διάθεσή του όλα τα στοιχεία.

Αυτά προς το παρόν…

http://www.directnews.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *