41χρονος Αρχιφύλακας στο Βόλο ο ένας εκ των τριών που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα

ΥΠΗΡΞΕ ΦΡΟΥΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ 1 ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΚΑΙ 160 ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΦΑΙΡΙΔΙΑ

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν την Δευτέρα, με αποφάσεις του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας 2 Αρχιφύλακες και 1 Αστυφύλακας, εκ των οποίων ο….
ένας υπηρετούσε στο Βόλο, καθώς σε βάρος τους σχηματίστηκαν «δικογραφίες για παράνομη κατοχή πυρομαχικών και συναφών αντικειμένων, τα οποία εμπίμπτουν στη νομοθεσία περί όπλων, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.».

Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, «σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, την 28 και 29 Σεπτεμβρίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

– Στην οικία του 29χρονου Αστυφύλακα, που υπηρετεί στην Αττική, μεταλλική σιδερογροθιά, ενώ στην οικία του 41χρονου Αρχιφύλακα, που υπηρετεί στο Βόλο, αεροβόλο όπλο και 160 μεταλλικά σφαιρίδια.
– Στην οικία του 40χρονου Αρχιφύλακα, που υπηρετεί στην Αττική, (121) φυσίγγια διαμετρήματος 45 mm, (15) φυσίγγια διαμετρήματος 32 mm, (8) φυσίγγια διαμετρήματος 38 mm, σπρέι πιπεριού, (4) κροτίδες και ξύλινη αστυνομική ράβδος.

Οι παραπάνω συλληφθέντες, που οδηγήθηκαν στις κατά τόπους Εισαγγελικές Αρχές, είχαν διατεθεί ως φρουροί σε Βουλευτές της Χρυσής Αυγής».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του e-Volos.gr και στην περίπτωση του 41χρονου Αρχιφύλακα που υπηρετούσε στο Βόλο, την κατ’ οίκον έρευνα πραγματοποίησαν άνδρες του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων, Αξιωματικοί του οποίου ερευνούν όλες τις παρόμοιες υποθέσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες των ημερών.

http://www.e-volos.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *