4.344,10€ λογαριασμός σε κινητό της Μπιρμπίλη που πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ!

Για πρώτη φορά αισθανθήκαμε τύψεις που τα… «χώσαμε» στον Θεόδωρο Πάγκαλο. Και για να μην παρεξηγηθούμε, αμέσως θα εξηγηθούμε:
Στις 22 Μαρτίου είχαμε δημοσιεύσει έναν φουσκωμένο τηλεφωνικό λογαριασμό, από το υπουργικό του κινητό, γράφοντας: 2.989,28€ ο λογαριασμός κινητού του Πάγκαλου που πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ! Τότε είχε γίνει ανάρπαστη στο διαδίκτυο αυτή μας την αποκάλυψη. Αναδημοσιεύτηκε σε πλήθος blog, ενώ εσείς -οι αναγνώστες μας- κάνατε περισσότερα από….
2.000 facebook like κάτω από το θέμα.

Φανταστείτε λοιπόν την έκπληξή μας όταν βρεθήκαμε μπροστά σε έναν άλλο λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας, από το Υπουργείο της κας Μπιρμπίλη αυτός, ο οποίος ξεπερνά κατά πολύ του Πάγκαλου «χτυπώντας» το ποσό των 4.344 ευρώ, όσο περίπου δηλαδή ένας υπουργικός μισθός!

Και εύλογα απορούμε: τι παραμύθια μας «πουλάνε» ότι οι Υπουργοί έχουν χαμηλούς μισθούς; Σπαταλάνε πολλαπλάσια ποσά σε άλλα έξοδα, όπως κινητή τηλεφωνία, που αν τα βάλουμε κάτω και τα αθροίσουμε, οι υπουργάρες κοστίζουν στον ελληνικό λαό μια περιουσία κάθε μήνα δίχως να προσφέρουν και τίποτα (εκτός εάν θεωρείται προσφορά τους στον τόπο η ολοκληρωτική καταστροφή μας). Περιμένουμε εξηγήσεις, ω ναι και σύντομα, ποιος είναι αυτός στο Υπουργείο της κας Μπιρμπίλη -η ίδια προφανώς αλλά κρατάμε και μια επιφύλαξη- που χρέωσε τον ελληνικό λαό, για ένα μήνα «κινητής πολυλογίας», με 4.344 ευρώ λογαριασμό. (Να υπογραμμίσουμε εδώ, ότι εάν ο λογαριασμός αυτός κυμαίνεται σε αυτό το ποσό κάθε μήνα, το χρόνο θα φτάνει τα 48.000 ευρώ (4.000 x 12 τόσο μας κάνουν).

Να πούμε ακόμα, ότι αυτός ο λογαριασμός είναι ίσος με 4 «προκατοχικούς» μισθούς, ή με 9 μισθούς τωρινούς -όπως τα καταφέρανε οι «σοσιαλιστές» μας. Ποιος είναι λοιπόν, ξαναρωτάμε, αυτός ή αυτή που το κινητό του τηλέφωνο χρεώνεται όσο 9 μισθοί νέων παιδιών της γενιάς των 450 ευρώ; Ποιος είναι αυτός ή αυτή, που «διαβουλεύεται» με τις ώρες στο κινητό που πληρώνουμε εμείς, τα κορόιδα; Θα μας απαντήσει ή η κυρία Μπιρμπίλη ή είναι απασχολημένη στο… τηλέφωνο;

http://www.tsantiri.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

19 Comments

  1. Kallonos

    pou milaei h kargiola?????? RE PAIDIA SE LIGA XRONAKIA PISTEPSTE ME 8A FYGOUN VRADY OLOI AYTOI APO TH XWRA!!!! OLOI TA EXOUN KANONISEI ME TRAPEZES KAI ETAIRIES NA MAS FEROUS SE AYTO TO SHMEIO KAI NA MAS AFANISOUN ALLA DN 8A TOUS PERASEI!!! 5 XRONIA TOUS DINW META 8A TREXOUN!!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΧΩΡΙΣ HANDSFREE ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΜΕ! ΜΩΡΗ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ, ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ; ΒΑΛΤΟ ΜΕ ΔΟΝΗΣΗ ΣΤΟΝ Κ*Λ* ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΡΟΖ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Μη βαράτε ρε παιδιά , απλά υπάρχει sex fhone και για κυρίες μς εκλεπτυσμένα γούστα.

    Την είπα , αλλά δεν άντεξα με αυτά που βλέπω.

    Στο κάτω κάτω εμείς πληρώνουμε.

    ΠΟΝΑΝ ΜΩΡΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ?

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Πιστεύω πως οι κακές οι λέξεις δεν χρειάζεται να δίνονται προς το πρόσωπο της <>. Με πολύ απλά λόγια επειδή την μαλακία την κάναμε , γιατί αγαπητοί μου συνάνθρωποι μην ξεχνάμε πως εμείς οι ΜΑΛΑΚΕΣ και οι ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΕΝΟΙ και μόνο εμείς τους ανεβάσαμε στην <> ή τέλος πάντων όπου αλλού τους ανεβάσαμε.Να κοιτάμε πρώτα τις δικές μας αποφάσεις γιατί στην τελική οι δικές μας αποφάσεις είναι αυτές που κρίνουν το αποτέλεσμα.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    afoy σας κυβερναμε ρε ζωα ,τι θελετε να μην πληρωνετε;τσμαπμαζηδες.ειμαστε οι αρχοντες του εθνουν μας ψησησατε ,το ξεχασατε;
    στην δουλεια κοπροσκυλα ,θα βαλουμε κιαλλουσ φορους και θα σασ κοψουμε τους μισθουσ!σκαστε και πληρωστε
    ΠΡΑΣΗΝΟΦΡΟΥΡΟΣ 2

    Reply
  6. Ανώνυμος

    2.16 ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ.ΚΑΤΙ ΛΙΓΟ ΞΕΡΩ.ΑΠΛΩΣ ΣΚΟΤΑΔΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΤΡΥΠΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ.ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΩΝ?ΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΙΟΛΕΣ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Η καληκαντζαρίνα μήν βρίσκοντας πούτσο να την γαμήσει το τρίβει καθώς μιλά σε ροζ τηλέφωνα!!!!
    Ποιός πιστεύει δηλαδή οτι υπάρχει άνδρας εν ζωή πού θα μπορούσε έστω και να της τον ακουμπήσει χωρίς να κάνει εμετό!!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Η καληκαντζαρίνα μήν βρίσκοντας πούτσο να την γαμήσει το τρίβει καθώς μιλά σε ροζ τηλέφωνα!!!!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΕΝΤΑΞΕΙ.ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ.ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ.ΑΛΛΑ ΠΟΣΟΥΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ?ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,ΝΑΙ.ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ.Ο ΕΧΩΝ ΝΟΥΝ ΝΟΗΤΩ.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΓΑΠ -500 ΕΥΡΩ ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
    ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΨΕΙ , Ο ΚΑΘΕ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ
    ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΤΥΧΑΙΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ 50 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΣΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΠΟΙΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ
    ΤΑ ΠΕΡΙΠΑΙΧΤΗΚΑ ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ & ΠΑΣΧΑ

    Reply
  11. Ανώνυμος

    παντως δεν μιλαει με γκομενους,αυτο ειναι σιγουρο!
    ποιος να το γαμησει αυτο ?

    Reply
  12. Ανώνυμος

    αει γαμησου μωρη χλωμομουμη που θα πληρωσπουμε τα τηλεφωνα των νταβάδων Σου….αει σιχτιρ και συ και το χλωμομουνό σου…

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Άν ο πάγκαλος θέλει 3 χιλιαρικάκια το μήνα αυτή ως γυναίκα να μη θέλει 4,5…???

    Προς τι η απορία…??? Άμα το πιάσουν οι ρουφιάνες το κινητό (και κάτι "άλλο"…) στα χέρια δεν λένε να τ΄αφήσουν… Μα καλά, πού στο διάλο ζείτε ρε πούστη μου…???

    Reply
  14. Ανώνυμος

    νιαου ειπε… Μπιρμπίλη στο δασος χωρις ρουχα, σακιδιο στην πλατη κινητο στο αυτι, κατσικα διπλα κανει μπεεε΄,να μιλαει για την πρασινη αναπτυξει μασωντας γρασιδη…σσσσσσσσφιαχτηκα

    Reply
  15. Ανώνυμος

    μου φαινεται απτο βλεμμα της πως εχει καταθλιψη και αν αυτο ισχυει επηρεαζει αρνητικα τις αποφασεις της.
    αληθεια δεν θαπρεπε να κανουν στους πολιτικους ψυχογραφημα και τεστ ευφυιας πριν τους εκλεξουν
    παρα διαλεγουν αυτους που ξερουν απο γραφειοκρατια(δημιουργημα τους)
    και μονο?

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *