Ποιος είναι ο 45χρονος δράστης

Άνθρωπος εργατικής καταγωγής, πατέρας δύο παιδιών και παιδί μεταναστών ο ίδιος, ένας άνθρωπος που φέρεται να στρατολογήθηκε από τη Χ.Α. και να εκτελούσε επί πληρωμή εντολές της, είναι 45χρονος Γ. Ρουπακιάς, ο κατηγορούμενος για τον φόνο του 34χρονου. …

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε απολυθεί πριν από δύο χρόνια από εταιρεία όπου δούλευε, κατηγορούμενος για απάτη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος και η σύζυγός του προσχώρησαν στη Χ.Α. για την οποία ο 45χρονος εκτιμάται ότι προσφέρει πληρωμένες υπηρεσίες, μεταξύ άλλων να συμμετέχει σε ξυλοδαρμούς μεταναστών στην Νίκαια και στον Πειραιά.

Σύμφωνα με το Βήμα, ο συλληφθείς είναι εργάτης στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου.

Ο 45χρονος φέρεται να κατέθεσε σύμφωνα με το παραπάνω ρεπορτάζ ότι επισκεπτόταν “τα γραφεία της Χρυσής Αυγής πέντε ως δέκα φορές τον μήνα”.

“Δεν ήμουν όμως μέλος της. Όταν βγήκα από την καφετέρια και πήγα προς το αυτοκίνητό μου, με περικύκλωσαν πολλά άτομα κι έβγαλα το μαχαίρι για να αμυνθώ” φέρεται να είπε.

Στον εισαγγελέα ο δράστης

Στον εισαγγελέα Πειραιά οδηγήθηκαν λίγο μετά 20:15 ο 45χρονος δράστης, η σύζυγός του και μία ακόμη γυναίκα, που φέρεται ως συγγενικό πρόσωπο.

Ο 45χρονος βαρύνεται με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης του νόμου περί όπλων και οι δύο γυναίκες κατηγορούνται για ψευδορκία και για απόκρυψη στοιχείων.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε και ο υπεύθυνος της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, καθώς έπειτα από έρευνα της αστυνομίας στα γραφεία της οργάνωσης βρέθηκε στην κατοχή του ένα πτυσσόμενο γκλομπ.

Πηγή: Nooz.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *