Νέα γιάφκα στην Καλλιθέα 4 συνολικά . .

Αλλη μία γιάφκα (μετά της Ν.Σμύρνης, του Πειραιά και του Αγρινίου) εντοπίστηκε από την Αντιτρομοκρατική στην Καλλιθέα, όπου σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες υπάρχουν όπλα και έντυπο υλικό. Σε εξέλιξη οι έρευνες στα…..
άλλα τρία σπίτια.

Πολύ σημαντική χαρακτηρίζεται από την αστυνομία η εύρεση και τέταρτης γιάφκας, επί της οδού Πλάτωνος 131 στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρέθηκε μεγάλος αριθμός χειροβομβίδων αλλά και αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

9 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΜΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΣΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΙΑ,ΛΙΓΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΧΑΘΗΚΕ?????

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΛΑΚΑΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ…ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΩΣΤΑ????ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ?ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑΝΙ….

    Reply
  3. Ανώνυμος

    PARTISAN ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ…ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ…ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΟΛΑ…ΜΑΛΟΝ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ…ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Για να πιασαν τους "επαναστατες" που μυριζουν νεα μετρα.οποιος το καταλαβε καταλαβε

    Ραδαμανθυς

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΠΑΣΟΚ
    ΠΑΣΟΚ
    ΠΑΣΟΚ
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΠΑΣΟΚ
    ΠΑΣΟΚ
    ΠΑΣΟΚ
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

    Reply
  6. Κων/νος

    Έλεος πια με τους "επαναστάτες"!!! Μαζέψτε τους και μαντρώστε τους. Δεν μπορεί μια θλιβερή μειοψηφία να ορίζει τις ζωές μας. Η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού καταδικάζει τέτοιες πρακτικές που είναι απόλυτα φασιστικές. Και φασίστας είναι αυτός που προσπαθεί με τη βία (πολλές φορές τυφλή) να επιβάλει αυτό που θεωρεί ότι είναι σωστό για τους άλλους.
    Τέτοιο φασισμό δεν τον θέλουμε ρε σεις!! Την ίδια λογική είχαν και όλοι οι θλιβεροί, ανά τους αιώνες δικτάτορες που πίστευαν ότι διά της βίας θα επιβάλουν αυτό που νόμιζαν ότι αποτελεί σωτηρία για το λαό. Το μόνο που καταφέρνει ένας τέτοιος ψυχοπαθής είναι να επιβεβαιώνει τα κόμπλεξ του εις βάρος των άλλων, εν ονόματι δήθεν ενός επαναστατικού περιτυλίγματος.
    Ας βάλουν όμως μυαλό και οι κυβερνώντες γιατί πολλές φορές με τις άστοχες πολιτικές τους εκτρέφουν το "αυγό του φιδιού". Ααα! και μια επισήμανση. δεν είναι άλλης ποιότητας η ακροαριστερή από την ακροδεξιά τρομοκρατία. Τα κόμπλεξ ίδια είναι. Άλλωστε τα άκρα κάποτε συναντώνται.

    Reply
  7. partisan

    Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΟΠΛΑ; ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΕΙ ΑΝΘΕΙ ΤΟ …ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ !

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *