Οι µνηστήρες για µια πίτα µε τζίρο 4 δισ. ευρώ στη νέα αγορά τυχερών παιχνιδιών

ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ για τη διεκδίκηση της πίτας των 4 δισ. ευρώ που είναι ο συνολικός τζίρος της νέας αγοράς τυχερών παιχνιδιών που ανοίγεται από την εγκατάσταση 30.000
βιντεολόττο αλλά και από τηνοµιµοποίηση του ιντερνετικού στοιχήµατος.
Σε πρώτη φάση, ο……
µεγάλος κερδισµένος θα είναι ο ΟΠΑΠ ο οποίος και θα αποσπάσει τη µερίδα του λέοντος των αδειών πουθα δοθούν, τόσο στα «φρουτάκια» (βιντεολόττο) όσο και στο ιντερνετικό στοίχηµα. Ακόµη όµως και ανδοθεί στον ΟΠΑΠ το σύνολο των αδειών για τα φρουτάκια αυτός στη συνέχεια δεν αποκλείεται να διαθέσει τις άδειες σε τρίτους.

Ενας από τους µνηστήρες της νέας διευρυµένης ελληνικής αγοράς τυχερών παιχνιδιών είναι και η Ιντραλότ. Η εταιρεία ανήκει στην τριάδα των τριών µεγάλων της παγκόσµιας αγοράς τυχερών παιχνιδιών και διαθέτοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία και τεχνολογία αλλά και την απαραίτητη κεφαλαιακή βάση, δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον της να διεκδικήσει µια από τις άδειες που αναµένεται να δοθούν.

Η δεύτερη της τριάδας είναι η ιταλική Lottomatica η οποία εξαγόρασε στο πρόσφατο παρελθόν τον αµερικανικό κολοσσό GTech, ο οποίος έχει βρεθεί επανειληµµένα βρεθεί αντιµέτωπος µε την ελληνική Ιντραλότ τόσο σε δουλειές στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Μια από τις άδειες φέρεται να σχεδιάζει να διεκδικήσει καιο όµιλος ∆. Μελισσανίδη.

Από τους επιχειρηµατίες πουσχεδιάζουν να δραστηριοποιηθούν στο ιντερνετικό στοίχηµα είναι ο ∆. Κοντοµηνάς, επίσηµος αντιπρόσωπος στην ελληνική αγορά της βρετανικής στοιχηµατικής William Hill, ενώ δεν αποκλείεται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον και άλλοι µεγάλοι όµιλοι. Επίσης, οι εταιρείες Centric η οποία έχει συµβόλαιοσυνεργασίας µε τη διεθνήστοιχηµατικήεταιρεία Sporting Bet αλλα και η πρώην Ζήνων και νυν Avenir,συµφερόντων των επιχειρηµατιώνΣτ. Χατζηιωάννου και Γιάννη Βαρδινογιάννη του Σήφη.

http://www.tanea.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *