4 ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

4 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΙΣΠΑΧΑΝ , ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΤΡΑΝ.
ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ……
ΙΡΑΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙ 4 ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΘΕΝΤΩΝ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ 150 ΕΝΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ FRANCE PRESS ΠΕΡΥΣΙ ΗΤΑΝ 270

ΝΕWSN.WORDPRESS.COM

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

15 Comments

  1. Ανώνυμος

    10:47 μ.μ. ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΘΑ ΣΕ ΠΗΔΑΕΙ ΟΛΗ Η ΜΑΥΡΙΛΑ,ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η "ΥΓΡΑΣΙΑ";ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΡΙΒΑΝΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ!
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ EMAΣ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΑΠ;
    ΜΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ.
    ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΥΓΡΗ!
    ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΕΙΣ;
    ΝΤΙΠ ΧΑΖΙΑ ΕΙΣΑΙ;;;

    Reply
  2. "ΠΕΡΣΕΑΣ,ΚΑΤΕΡΙΝΗ"

    Γεια σας παιδιά !!!
    Με λένε Τάνια και είμαι και εγώ μια αγνή πατριώτισσα…

    Πήρα το θάρρος να σας γράψω και εγώ το πρόβλημα μου, μιας και είδα ότι και άλλοι πατριώτες και πατριώτισσες που σας εξομολογήθηκαν τα προβλήματα τους, βρήκαν λύση.
    Τα προβλήματα άρχισαν όταν ήμουν 11. Ανακάλυψα ένα βράδυ όταν σηκώθηκα να πάω στην τουαλέτα πως η μητέρα μου φορούσε μια ζώνη και ασελγούσε πάνω στον πατέρα μου. Τότε δεν ήξερα ότι λέγεται Strap-On , το έμαθα στα 16 μου όταν το αγόρι μου, μέλος της Χρυσής Αυγής μου ζήτησε να φορέσω και εγώ ένα παρόμοιο ώστε να τον ικανοποιήσω σεξουαλικά. Το σοκ ήταν μεγάλο.
    Προσπάθησα να μιλήσω στον αδερφό μου αλλά δεν βρήκα ανταπόκριση καμία. Από ότι έμαθα μετά όμως επειδή έχει ομοφυλοφυλικές τάσεις και κάνει έρωτα με μετανάστες στην Ιερά Οδό σε παθητικό ρόλο, δεν ήθελε να μου μιλήσει γιατί φοβόταν μην ανακαλύψω το πάθος του. Δεν τον κατηγορώ, πως θα μπορούσα άλλωστε αφού και αυτός είναι μέλος της Χρυσής Αυγής.
    Τα προβλήματα συνεχίστηκαν όταν μπήκα στην Επιτροπή Κατοίκων Αγίου Παντελεήμονα. Εκεί γνώρισα έναν κύριο μεγαλύτερο μου, έφεδρο αξιωματικό του Ελληνικού μας στρατού! Δεν θέλω να πω το όνομα του να μην τον προδώσω…Στην αρχή ήταν ευγενικός μαζί μου και βγαίναμε για καφέ, μέχρι που ολοκληρώσαμε την σχέση μας και άλλαξε πρόσωπο τελείως.
    'Αρχισε να μου προτείνει να παίρνουμε μαζί μας και μια κυρία Χριστίνα ( δεν θέλω να πω επίθετο να μην στιγματίσω κανέναν) η οποία είχε περίεργα γούστα στον έρωτα. Συνέχεια μου μιλούσε για το πόσο ωραία περνάει όταν αναλαμβάνει ενεργητικό ρόλο και ότι εμείς οι γυναίκες δεν χρειαζόμαστε τους μετανάστες γιατί πια υπάρχουν τα strapon και άλλα τέτοια πρόστυχα.Για να μην τα πολυλογώ έγινα και εγώ μέλος της ομάδας και βρισκόμασταν σε μια γκαρσονιέρα στην Αλκιβιάδου και φορούσαμε strap on και κάναμε έρωτα σε ένα ευτραφή κύριο, τον κύριο Ηλία και στον απόστρατο. Περνούσαμε ωραία μέχρι που γνώρισα εναν Κούρδο και άλλαξε η ζωή μου.
    Ένοιωσα φτερούγισμα στην καρδιά, ένοιωσα να υγραίνομαι, έκανα έρωτα μαζί του και μου άρεσε ο τρόπος που με ταπείνωνε. Μου πρότεινε να γίνω μουσουλμάνα και φοράω μαντήλα και να πάμε να ζήσουμε στην Κομοτηνή. Εκεί ακριβώς εντοπίζω το πρόβλημα μου.
    Να ακολουθήσω την καρδιά μου ή την οργάνωση;
    Δεν μπορώ άλλο αυτήν την γκαρσονιέρα στην Αλκιβιάδου, θέλω να ζήσω, δεν μπορώ να βλέπω όλους τους γύρω μου να συνευρίσκονται με strap on αλλά από την άλλη μεριά είναι βαρύ το τίμημα να αλλαξοπιστήσω.
    Βοηθήστε με, πείτε μου τι να κάνω……

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΤΟΝ 9.43
    ΤΙ ΣΕ ΕΦΤΕΞΕΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΒΡΕ ΜΑΙΜΟΥΝΗ..
    ΤΙ ΠΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΝΗΣ !!!!!
    ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΗΝ ΑΠΟ ΔΩ ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ..
    ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ..
    ΤΟ ΡΕΤΗΡΕ ΣΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΥΗΛΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΕΥΑΕΡΟ..

    "ΠΕΡΣΕΑΣ,ΚΑΤΕΡΙΝΗ"

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΣΚΑΤΑ έχετε στο κεφάλι σας, νεομαλάκες που επικροτείται αυτές τις ενέργειες και αυτά τα Καθεστώτα. Για να ζούσατε εκεί μαλακισμένα μου και θα βλέπατε τι "όμορφα" και πολιτισμένα κράτη είναι….

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΠΟ ΓΕΡΑΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΧΙΔΕΡΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΣΚΑΤΑ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    afto ine kratos re malakes

    esis kitate tous stin athina na poulane preza sta pedia tou kosmaki

    ala xexasa esis iste politismenoi aftoi ine apolitistoi pou prostatevoun ti neolea tous

    uuuuuuuuuuuuooooooooooooooooooosttttttttttt
    sto diaolo gamo tin athina floriaaaaaaaaaaaa

    kanate tous alvanous me tetraorofa ke me logariazmous apo tis psixes tis neoleas tis eladas

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΠΩ ΠΩ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ!!!

    ΣΤΟΝ 1 ΓΕΡΑΝΟ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ..ΛΟΓΟ ΒΑΡΟΥΣ…
    .. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ Ο ΓΑΠ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ
    ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *