5 φαν του Michael Jackson αποζημιώθηκαν από 1.36$ ο καθένας για τον θάνατο του τραγουδιστή

Και όμως δεν είναι φάρσα, καλά το διαβάσατε δικαστήριο στην Orleans της Γαλλίας αποφάσισε ότι πέντε οπαδοί του Michael Jakson ήταν ικανοί να αποδείξουν ότι…

υπέστησαν ”συναισθηματική βλάβη” και τους αποζημίωσε με 1 ευρώ τον καθένα (1.36 δολάρια) για το τραύμα τους.
Οι πέντε αυτοί ήταν ανάμεσα στους 34 που μήνυσαν τον ΙατρόConrad Murray, τον άνθρωπο που επέβλεψε την επίμαχη δόση αναισθητικού που οδήγησε στον θάνατο του βασιλιά της ποπ. Το ρεπορτάζ του BBC αναφέρει ότι και οι πέντε, που ήταν μέλη του φαν κλαμπ Γαλλίας του καλλιτέχνη και προέρχονταν από την Γαλλία, την Ελβετία και το Βέλγιο, προσκόμισαν στο δικαστήριο ιατρικές βεβαιώσεις και δηλώσεις μαρτύρων για να στηρίξουν την υπόθεσή τους.

”Από όσο γνωρίζω αυτή είναι η πρώτη φορά στον κόσμο που η έννοια της συναισθηματικής βλάβης που σχετίζεται με κάποιον ποπ σταρ αναγνωρίζεται από δικαστήριο” , δήλωσε ο Γάλλος δικηγόρος Emmanuel Ludot, ο οποίος εκπροσώπησε του ενάγοντες. ” Έχουν υποστεί εξευτελισμό και είμαι πολύ ευχαριστημένος που η ταλαιπωρία τους έχει ληφθεί σοβαρά υπόψη από τον νόμο.”

Ο δικηγόρος δήλωσε ακόμη ότι οι πελάτες του δεν θα εισπράξουν το 1 ευρώ και απλά ελπίζουν ο κόσμος να καταλάβει την συμβολική αξία αυτής της ετυμηγορίας. Συγκεκριμένα ελπίζουν πως η απόφαση θα τους βοηθήσει να αποκτήσουν πρόσβαση στον τάφο του Michael Jackson στο Λος Άντζελες ο οποίος είναι κλειστός για το κοινό.

Πηγή: rollingstone.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *