Έβρος-Ηγουμενίτσα: Εισιτήριο 500 ευρώ με θέση σε νταλίκα!!!

Πληρώνουν οι καημένοι μετανάστες…


Τα κυκλώματα παράνομης μεταφοράς μεταναστών οργιάζουν. Και τα κέρδη τους είναι πολλά. Γι’ αυτό, άλλωστε, και ρισκάρουν. 43 μετανάστες έδωσαν 500 ευρώ ο καθένας για να μεταφερθούν από τον Έβρο στην Ηγουμενίτσα και από κει να προωθηθούν στην Ιταλία. Το κύκλωμα τους εξασφάλισε θέση σε νταλίκα, με…..
Έλληνα οδηγό. Όμως, στάθηκαν άτυχοι, γιατί στο Μαργαρίτι Θεσπρωτίας τους έκανε τσακωτούς η αστυνομία. Εγκέφαλοι του κυκλώματος ήταν ένας Πακιστανός και ένας Αλβανός.
Αυτοί τσέπωσαν 20.000 ευρώ και έδωσαν στον οδηγό, όπως τουλάχιστον, υποστήριξε, ο ίδιος, 2.000 ευρώ. Καημένοι μετανάστες…
Δίνουν ότι έχουν και δεν έχουν για ένα καλύτερο αύριο. Αλλά το μέλλον τους πέφτει στα χέρια παράνομων κυκλωμάτων, που τους ξεζουμίζουν!

www.katoci.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    Που βρίσκουν τα χρήματα οι λαθρομετανάστες;
    Μερικές φορές ακούγονται μεγάλα ποσά. Πόσο στοιχίζει άραγε σε καθέναν από αυτούς να φύγουν από την πατρίδα τους και να πάνε στην Ιταλία ή στην Ελλάδα;

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΗΜΕΝΟΙ. ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΜΕ, ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *