Θέατρο με τα 50 Δις, της Περιουσίας του Λαού που οι Δοσίλογοι Ξεπουλάνε

Καλά κρατάει το δούλεμα από τους Δοσίλογους – Τσιράκια του ΔΝΤ και των Τοκογλύφων – «αγορών», που τη Βουλή, με Δόλο, έχουν καταλάβει..
Διαρρηγνύει τα ιμάτια του ο Τζέφρυ και οι συν αυτόν. Και σαν καλοί θεατρίνοι, όπως τους έχουμε μάθει από καιρό πια, ωρύονται, στέλνουν διαβήματα, φωνάζουν ότι «εμείς θα αποφασίσουμε τι θα εκποιήσουμε – ξεπουλήσουμε», κι όλα τα άλλα, μέσα από των τηλεβρικολάκων της…..
Προπαγάνδας τα κανάλια..
Και νομίζουν, ότι εμείς σα χάνοι κι αυτό τους το παιχνίδι θα χάψουμε, σαν όλα τα προηγούμενα..

Αλλά για να μας το κάνουν πιο «λιανά», για να μας πετάξουν κατάμουτρα τον εμπαιγμό τους, βγαίνει κι Πεταλωτής («κυβερνητικός εκπρόσωπος») και λέει:….«Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ανακοινώνουν αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης» είπε χαρακτηριστικά ενώ δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας.

«Θεωρούμε ότι ο στόχος των 50 δις είναι ρεαλιστικός, αλλά είναι ενδεικτικός. Ο πήχης είναι ψηλός και τον βάλαμε εμείς… γιατί οι προσδοκίες που έχουμε εμείς οι Έλληνες για τη χώρα μας είναι υψηλές» κατέληξε.
Άκουσον, Άκουσον! Τους πείραξε που το είπαν οι άλλοι, κι όχι η «κυβέρνηση». Όχι ότι ο «φωστήρας» Παπακωνσταντίνου ο Εφιάλτης, μαζί με τον Τζέφρη και την παρέα τους, τα υπέγραψαν σαν καλοί Προδότες..!

«Εμείς λοιπόν βάλαμε τον πήχη» τολμάτε και ανακοινώνεται..! Μάλιστα έτσι είναι, αφού

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ, ΤΩΡΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Μα ρε μπαγλαμάδες, όσο κι αν θέλετε να το κρύβετε, είναι πια φανερό στον καθένα!

Οι άλλοι είναι κυβέρνηση, κι εσείς τα Δωσίλογα φερέφωνα τους!

Μόνο για το «Μεγκάλο» Θέατρο των Χουντοκάναλων κάνετε, που όλα στημένα τα ‘χετε με τους τηλεβρικόλακες!

Λες και δεν Ξέρουμε..

-Πως είχαν κάνει «Διϋπουργική» και καλά επιτροπή για την καταγραφή της Δημόσιας περιουσίας εδώ και μήνες.

-Πως έχουν είδη βγάλει τις λίστες με τις εταιρείες που θα ξεπουλήσουν..!

-Πως αυτές οι εταιρείες είναι ένας από τους βασικούς λόγους που τους έφεραν οι Τροικανοί και οι Οικονομικοί Δολοφόνοι, την εξουσία και την Ουσία μας για να καταλάβουν. Μια και το ίδιο έχουν παντού κάνει. Τη ΔΕΗ, το Νερό, τις Αστικές συγκοινωνίες, τα Τρένα, τα Λιμάνια είναι που αρπάζουν από κάθε χώρα που τα ανδρείκελά τους καταλαμβάνουν. Σαν την Αργεντινή, τη Χιλή, την Ουγγαρία, την Τυνησία, την Αίγυπτο.

Παντού όπου έχουν πάει, την περιουσία του Λαού ξεπουλάνε! Και μετά..;

Μετά όλα πάνω ξάφνου πάνε τα τιμολόγια, ο λαός μένει χωρίς ρεύμα, νερό και τροφή τελικά..

Και ύστερα το μόνο που του μένει, είναι αν θα πεθάνει από την πείνα, ή από των «προστατών των εργολάβων» τις σφαίρες και τα χημικά, αν δεν καταφέρει τους δοσίλογους να ξεφορτωθεί..

Και να πεις ότι θα μειώνονταν το χρέος, (που ειδεχθές είναι στην πραγματικότητα μια και σε μίζες, βίλες και off- shore έχει πάει), έστω και στα χαρτιά..;

Μπα, εκεί να δεις κοροϊδία!
300 δις, είχαμε «χρωστούμενα» πριν το μνημόνια της προδοσίας, και 347 θα πάνε μέχρι του έτους τα τέλη..!

Και με τα 50 δις, του κόπου του λαού που θα ξεπουλήσουν, πάλι στα 300 θα πάει. Στην αρχή δηλαδή, που σκίζανε τα καλσόν τους για να μας σώσει η Τρόικα..!

Μωρέ τέτοιο σώσιμο, ούτε και στον εχθρό μας!

Πλέον είναι ξεκάθαρο, και στους πιο καλοπροαίρετους ακόμα..

Πως είμαστε σε πόλεμο!

Δεν είχε βιώσει πόλεμο μέχρι τώρα η γενιά μας.. Και σαν κάθε λογικό Άνθρωπο, χαιρόμασταν γι’ αυτό..

Κι όμως, σε μας έλαχε ο κλήρος. Τον πιο δύσκολο Πόλεμο να δώσουμε, ενάντια σε Δοσίλογους που την Ελλάδα με μπαμπεσιά έχουν πάρει..

Πλέον πέφτουν οι μάσκες της ψευτιάς τους ..

Και το βρικόλακα που το αίμα μας ‘θε να πιει, κάτω από αυτές, αποκαλύπτουν..!

«Τα λεφτά Υπάρχουν», μέσα από το ξεπούλημα όλων όσων την Ελλάδα συνιστούν..!Το μέλλον, μας κοιτά..

Με προσμονή και μ’ απορία.

Τα αγέννητα παιδιά μας, τα εγγόνια μας το ίδιο..

Είναι και εκεί μας ρωτούν..

Το αν θα έχουν ένα χαμόγελο στα χείλη μια και θα είναι υπερήφανα για μας,

Ή ένα αποστεωμένο, άρρωστο βλέμμα, που με βουβό πόνο ένα «γιατί δεν τους πολεμήσατε» θα μας λέει,

Από τη στάση μας εξαρτάται..

Και για όσους ακόμα αναρωτιούνται το πώς μπορούμε να κάνουμε κάτι έναντι σ’ αυτό το «τέρας» των «αγορών», του ΔΝΤ, των βρικολάκων, ας θυμηθούμε..

Όλους εκείνους που τη Λευτεριά, με το αίμα τους μας χάρισαν, πολεμώντας εχθρούς που πανίσχυροι ήταν. Σαν και αυτούς εδώ, που μπροστά μας, κι ανάμεσά μας έχουμε, και πιο ισχυροί ακόμα μπορεί να φάνταζαν.. Κι όμως τους νίκησαν..!

Γι’ αυτό και μπορώ και γράφω αυτό το κείμενο, γι’ αυτό μπορείς και το διαβάζεις..

Κι είναι μια υποχρέωση που μας κληροδότησαν αυτή.. Σ’ εκείνους, μα και στον Εαυτό μας το οφείλουμε.. Να Πράξουμε έτσι, που κι όσοι μετά από μας θα ‘ρθούν, το ίδιο να μπορούν να κάμουν..!

Για να νιώθουμε, μα και να μας θυμούνται,

Όχι σαν Δοσίλογους, ή σαν σκλάβους,

Μα σαν κι αυτό που είμαστε..
Σαν Ανθρώπους, που Ονειρεύονται,

Που παλεύουν γι’ αυτά,

Τα Ζουν, κι έτσι,

Τα Όνειρά τους Πραγματικότητες Ποιούν..!

«Να θυμηθούμε» χρειάζεται..

Από τον Νεφελοβάτη

lalipouli.blogspot.com .

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

 1. Ανώνυμος

  ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ !
  ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ !
  Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΕΣ ΟΙ ΛΟΒΗΤΟΥΡΕΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ!
  ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ!

  Reply
 2. Ανώνυμος

  Το να πουλήσουν την περιουσία τού κράτους, είναι μέν μία θλιβερή καί αναγκαστική ενέργεια, αλλά μπορεί να αποδειχθεί και μιά ευλογημένη πράξη!!! Εμείς οι Πολίτες αυτού τού ξεχαρβαλωμένου και αδίκου, κωλοχανίου-κράτους, πού κυβερνάται ανέκαθεν από κρατικοδίαιτους κάφρους μειωμένης νοημοσύνης και ανεπτυγμένου ενστίκτου αυτοσυντηρήσεως ουδέν όφελος είχαμε ποτέ από αυτήν την περιουσία!!! Πουλώντας την λοιπόν, είναι βέβαιον ότι οι μελλοντικοί αγορασταί θα την εκμεταλλευθούν!!! Αυτό σημαίνει πολύ χρήμα σε επενδύσεις και εργασία για τον ντόπιο πληθυσμό, δηλαδή εμάς!!! Αλλά πού τέτοια τύχη!! Αφήστε το στούς γαμημένους τούς πολιτικάντδες και θα βρούν αυτοί τον τρόπο να τα γαμήσουν όλα την μάνα και να μήν γίνει τίποτε!!! Υπομονή, λοιπόν, σύντομα θα δούμε αν θα συνεχίσουμε στήν μιζέρια μας μέχρι τελικής πτώσεως, ή θα αλλάξη η ζωή μας πρός το καλύτερο!!!!!!! Εγώ στοιχηματίζω πάντως υπέρ της μιζέριας!!!!
  Γέρος

  Reply
 3. Ανώνυμος

  Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
  Στο ellhnkaichaos blogspot com
  υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

  Reply
 4. Ανώνυμος

  Ο Γιωργάκης είναι ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ στους Αμερικάνους, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
  Ξεπουλάει την Ελλάδα οχι μονο για να εχουν πρόσβαση στο Αιγαίο οι Αμερικάνοι, αλλά γιατί ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ δεν βλέπετε που πάμε?

  Reply
 5. Ανώνυμος

  Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Είναι αυτός που παραδίδει την Ελλάδα στα υπερεθνικά κέντρα εξουσίας, συστηματικά και επιθετικά, διαλύσει κάθε ιστό εθνικής υπόστασης, επικυρώνει πολιτικά την αλλοδαπή κατοχή της ελληνικής κοινωνίας και την ισλαμοποίησή της, θεσμοθετεί την κατασκευή εχθρικών μειονοτήτων για τον τεμαχισμό της Ελλάδας και πολλά άλλα, ΚΑΙ παρόλα αυτά τα εφιαλτικά έχει το απύθμενο και αβυσσαλέο θράσος
  να επικαλείται τον πατριωτισμό των Ελλήνων για τη διάλυση της πατρίδας

  Reply
 6. Ανώνυμος

  Πείτε ότι είχαμε πόλεμο με την Τουρκία. Δεν θα πουλούσαμε κάτι; Έτσι και τώρα έχουμε πόλεμο. Να βάλουμε λοιπόν ένα όριο, ότι δεν πωλείται η Ακρόπολη και ο Λευκός Πύργος και μετά να δούμε τι μπορούμε να πουλήσουμε. Αυτά είπε ο τσόγλανος ΚΑΡΑΤΖΑΚΛΕΦΤΑΡΑΣ λέγοντας ναι στις ιδιωτικοποιήσεις και το γενικό πωλητήριο της κυβέρνησης ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ
  ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 7. Ανώνυμος

  ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ? ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ? ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΤΡΑΚΟΣΙΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΛΑ.

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *