Ταχύρυθμη εκμάθηση Ισπανικών αποκλειστικά για ενήλικες στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση. ‘Εκπτωση 50% στα δίδακτρα.

Προετοιμασία για την αναγνωρισμένη πιστοποίηση Ισπανικής γλώσσας DELE INTERMEDIO B2 (αντίστοιχη του Lower) σε 6 μόλις μήνες (Ιούνιος – Νοέμβριος 2013 πλην Αυγούστου), αρχίζοντας από το μηδέν.

50% έκπτωση, ανεξαρτήτως τρόπου εξόφλησης διδάκτρων, για εγγραφές έως 31 Μαϊου.

Εύκολη πρόσβαση από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής.


Όλο και περισσότεροι ενήλικες αποφασίζουν να μάθουν Ισπανικά, είτε με την προοπτική εργασίας σε μία Ισπανόφωνη χώρα είτε προκειμένου να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στην εγχώρια αγορά εργασίας.

Η εύρεση ενός αξιόπιστου συνεργάτη για την εκμάθηση της Ισπανικής γλώσσας που θα συνδυάζει
• επαγγελματισμό
• υψηλή ποιότητα σπουδών,
• εξειδίκευση στην εκπαίδευση ενηλίκων
• ταχύρυθμη εκμάθηση
και
• χαμηλό κόστος,
σίγουρα προϋποθέτει μία προσεκτική έρευνα αγοράς, καθώς τα φροντιστήρια Ισπανικών με εξειδίκευση στους ενήλικες είναι πολύ λίγα, τα ιδιαίτερα είναι δαπανηρά και δεν παρέχουν κάποιας μορφής εγγύηση ποιότητας και αποτελέσματος, ενώ οι μέθοδοι «αυτοδιδασκαλίας» απευθύνονται συνήθως σε όσους θέλουν να μάθουν ένα μικρό αριθμό τυποποιημένων εκφράσεων και τίποτε παραπάνω.

Μία σίγουρη επιλογή για κάθε ενήλικο που θέλει να μάθει Ισπανικά γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά σε ένα σοβαρό και επαγγελματικό περιβάλλον είναι τα κέντρα ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση, εξειδικευμένα στη διδασκαλία ενηλίκων και με πάνω από τριάντα χιλιάδες (30.000) ενήλικες σπουδαστές Ισπανικής, Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής και Ιταλικής γλώσσας στο ενεργητικό τους.

Η ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ προσφέρει τη δυνατότητα στους σπουδαστές της να μάθουν Ισπανικά σε πραγματικά σύντομο χρονικό διάστημα. Για το λόγο αυτό, αποτελεί επί σειρά ετών μία από τις πρώτες επιλογές των ενηλίκων που θέλουν να μάθουν Ισπανικά και να αποκτήσουν πιστοποιήσεις DELE INTERMEDIO και DELE SUPERIOR, με εκατοντάδες επιτυχημένους υποψήφιους στις εξετάσεις DELE INTERMEDIO και DELE SUPERIOR στο ενεργητικό της.

Επιλέγοντας Ευρωδιάσταση, ένας εντελώς αρχάριος σπουδαστής φτάνει σε ικανοποιητικό επίπεδο επικοινωνίας και καλύπτει την ύλη που απαιτείται για τη συμμετοχή στις εξετάσεις του αναγνωρισμένου πτυχίου DELE INTERMEDIO B2 (αντίστοιχου του Lower) σε 6 μόλις μήνες. Για παράδειγμα, εάν αρχίσει μαθήματα τον Ιούνιο του 2013, ολοκληρώνει την προετοιμασία του το Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς, με κενό τον Αύγουστο. Το DELE INTERMEDIO, με βάση το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες αντιστοιχεί στο επίπεδο Β2 (καλή γνώση της Ισπανικής γλώσσας).

Σημαντικό ρόλο στην αποτελεσματικότητα ενός ταχύρυθμου προγράμματος διαδραματίζουν, πέραν του προγράμματος σπουδών, και οι καθηγητές. Οι διδάσκοντες στην Ευρωδιάσταση είναι όλοι εξειδικευμένοι στη διδασκαλία ενηλίκων, με χιλιάδες ώρες διδασκαλίας στο ενεργητικό τους και συνεχείς, μαζικές επιτυχίες στις εξετάσεις των πτυχίων DELE.

Όσον αφορά το κόστος, ειδικά για εγγραφές που θα πραγματοποιηθούν έως 31 Μαΐου, το πρόγραμμα προσφέρεται με πολύ σημαντική έκπτωση 50%, γεγονός που το καθιστά μία εξαιρετική ευκαιρία για όποιον επιζητεί να συνδυάσει το υψηλό επίπεδο σπουδών με πραγματικά χαμηλά δίδακτρα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0, 210-38.44.888, 210-33.01.300, 210-33.00.320, 210-6000.170, 210-59.01.888 για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα, Μεσογείων 427 στην Αγία Παρασκευή, Σαρανταπόρου 14 στο Χολαργό, Ιερά Οδός 197 στο Αιγάλεω), χωρίς να χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού.

Η πρόσβαση στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι εύκολη από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής, είτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είτε με ιδιωτικά μεταφορικά μέσα, επομένως, σε οποιαδήποτε περιοχή της Αττικής και αν μένετε, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα που συνδυάζει η Ευρωδιάσταση (υψηλή ποιότητα σπουδών, ταχύρυθμα προγράμματα, εξειδίκευση στους ενήλικες και χαμηλά δίδακτρα).

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *