Συγκλονίζει η δολοφονία 52χρονου στον Έβρο

Ο δράστης τον σκότωσε γιατί του χρωστούσε χρήματα

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Δορίσκου Έβρου η τροπή που λαμβάνει πλέον η υπόθεση εξαφάνισης ενός 52χρονου τον περασμένο Δεκέμβρη.

Όπως αποδείχθηκε μετά από την πολύμηνη έρευνα και επιμονή των Αστυνομικών, ο 52χρονος δολοφονήθηκε από…
συγχωριανό του, με αφορμή ένας χρέος του πρώτου προς τον δεύτερο, το οποίο είχε προκύψει μετά την αγοροπωλησία ενός οχήματος.

Το θύμα δεν είχε δώσει σημεία ζωής από τις 8 Δεκεμβρίου του 2013, που όπως αποδείχθηκε δέχθηκε επίσκεψη στο σπίτι του από έναν 32χρονο, επίσκεψη που έμελλε να αποδειχθεί μοιραία για τον ίδιο.

Μετά από πολύμηνες και εμπεριστατωμένες έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης, συνελήφθη για την εμπλοκή του στην υπόθεση αυτή, τη Δευτέρα (07.07.2014) το απόγευμα, στην ίδια περιοχή (Δορίσκο Έβρου), ένας 39χρονος ημεδαπός, με βάση Ένταλμα που εκδόθηκε από την Ανακρίτρια Αλεξανδρούπολης.

Το ιστορικό της εξαφάνισης!
Πιο αναλυτικά, είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του 52χρονου από συγγενικό του πρόσωπο στις 19.12.2013, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, ενώ είχε αναφερθεί ότι ο 52χρονος αγνοείτο από τις 08.12.2013.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήγαγαν οι αστυνομικοί με επιμονή και μεθοδικότητα, καθώς και από τη συνδυαστική – διεξοδική ανάλυση και αξιοποίηση όλων των στοιχείων, που προέκυψαν κατά την εξέλιξη της προανακριτικής διαδικασίας, διακριβώθηκε η εμπλοκή του 39χρονου ημεδαπού στην υπόθεση.

Ειδικότερα όπως προέκυψε, ο 52χρονος τη συγκεκριμένη ημέρα (08.12.2013), μετέβη στο σπίτι του 39χρονου, στο Δορίσκο Έβρου, για την είσπραξη χρηματικού ποσού από παλαιότερη μεταξύ τους αγοροπωλησία οχήματος, χωρίς έκτοτε να δώσει σημεία ζωής.

Από τις συστηματικές έρευνες που διεξήχθησαν, μεταξύ άλλων, είχε εντοπιστεί έξω από την οικία του 39χρονου το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του εξαφανισθέντος.

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης
Το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε, υπεβλήθη στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές, από τις οποίες εκδόθηκε σχετικό Ένταλμα Σύλληψης σε βάρος του 39χρονου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με πρόθεση. Στο πλαίσιο εκτέλεσης αυτού του εντάλματος άμεσα οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 39χρονο ως δράστη της ανθρωποκτονίας.

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς, έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές, για προώθηση μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και του νόμου περί όπλων, καθώς και κλοπές.

Ο 39χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
Την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

thrakitoday.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *