53 ΔΙΣ. ΠΗΡΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ!

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ

Πέρα από τα δισεκατομμύρια που έχει πάρει για τα υποβρύχια που γέρνουν, τα Leopard κ.λπ. κ.λπ.

Α λα καρτ αντιμετωπίζει την Ελλάδα ο… αδιάφθορος γερμανός υπουργός Οικονομικών κ. Σόιμπλε. Όλα τα χρόνια πριν μας βάλουν τον… ζουρλομανδύα των Μνημονίων η Ελλάδα ήταν καλή και όσο τους κάναμε τη χάρη να αγοράζουμε τα υποβρύχιά τους μας είχαν στα ώπα ώπα.

Με το μαχαίρι στον λαιμό απαιτούσε η κυρία Μέρκελ από τον Κώστα Καραμανλή, όταν ήταν πρωθυπουργός, να παραλάβει το υποβρύχιο που έγερνε. Αλλά και τα Leopard και ένα σωρό άλλα εξοπλιστικά προγράμματα. Όπως η κότα με το χρυσό αυγό ήταν η Ελλάδα και για τη Ζήμενς τους, που από το 1952 κέρδιζε και συνεχίζει να κερδίζει αμύθητα ποσά λαδώνοντας κόμματα και πρωτοκλασάτους υπουργούς, γαλάζιους και πράσινους. Και όταν ο Εισαγγελέας ακούμπησε τους διαφθορείς -Χριστοφοράκο, Σίκατσεκ και ΣΙΑ-, τους φυγάδευσαν στη Γερμανία και αρνούνται να τους παραδώσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη για να δικαστούν, γιατί φοβούνται ότι μπορεί να ανοίξουν το στόμα τους…

Όταν τελείωσαν όμως τα λεφτά, η Ελλάδα έγινε η διεφθαρμένη χώρα της ΕΕ και Σόιμπλε – Μέρκελ την έστησαν στον τοίχο και την εκβιάζουν με έξοδο από το ευρώ, που το χρησιμοποιούν ως… παιχνιδάκι τους, απειλώντας τον ελληνικό λαό με αργό θάνατο!

Είναι χρήσιμος και αναγκαίος, όμως, ένας ξεκάθαρος λογαριασμός για το ποιος είναι ο κερδισμένος από τη σχέση αυτή, ώστε να ξέρει ο καθένας, μέσα και έξω από την Ελλάδα, πώς χρησιμοποιεί η Γερμανία τη δύναμή της για να πλουτίζει, ενώ άλλοι λαοί πεινάνε και ψάχνουν στα σκουπίδια για ένα πιάτο φαΐ.

Ψάξαμε να βρούμε πόσα χρήματα δίνει η Ελλάδα για εισαγωγές από τη Γερμανία αλλά και ποια είναι η αξία των εξαγωγών ελληνικών προϊόντων στη Γερμανία. Πολύ αποκαλυπτικά είναι τα επίσημα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, όπως προκύπτει από τον παρακάτω πίνακα του Εμπορικού Ισοζυγίου Ελλάδας – Γερμανίας που δημοσιεύουμε. Οι εξαγωγές ελληνικών προϊόντων από το 2003 μέχρι και το 2013 ήταν 21,287 δισεκατομμύρια ευρώ και οι εισαγωγές από τη Γερμανία ήταν 52,704 δισεκατομμύρια ευρώ, ήτοι η διαφορά υπέρ της Γερμανίας είναι 31,417 δισεκατομμύρια ευρώ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *