ΣΟΚ: 53χρονος πατροκτόνος έσφαξε τον 85χρονο πατέρα του στη Ν. Ιωνία Βόλου

Με το ίδιο μαχαίρι κατάφερε να τραυματίσει και τον γαμπρό του, ο οποίος εγχειρίστηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Σε οικογενειακή τραγωδία οδήγησε η διαταραγμένη ψυχολογική κατάσταση ενός 53χρονου άνδρα, ο οποίος στις 6.00 περίπου το….
απόγευμα της Παρασκευής στη Ν. Ιωνία Βόλου και ενώ τις δύο τελευταίες ημέρες αντιμετώπιζε έντονες ψυχικές εξάρσεις, γυρνώντας στην οικεία του της οδού Αρχιμήδους, όπου διάμενε με τον 85χρονο πατέρα του, την αδερφή και τον γαμπρό του, επιτέθηκε στον άτυχο ηλικιωμένο, καταφέροντάς του θανατηφόρα χτυπήματα, με μαχαίρι λάμας άνω των 30 εκατοστών.

Οι φωνές του ηλικιωμένου, ο οποίος ξεψύχησε σχεδόν ακαριαία, οδήγησαν τον γαμπρό του στην κουζινά, ο οποίος στην προσπάθειά του να αποτρέψει τον 53χρονο, δέχθηκε και ο ίδιος χτύπημα στην κοιλιακή χώρα.

Άμεσα στην κατοικία της οδού Αρχιμήδους στη Νέα Ιωνία Βόλου κατέφθασαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και του ΕΚΑΒ, με τον 53χρονο να συλλαμβάνεται και τον γαμπρό του να μεταφέρετε στο Νοσοκομείο του Βόλου, στο οποίο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, μετά από εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε.

Ο 53χρονος, ο οποίος κρατείται από την ΕΛ.ΑΣ. και στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί σε ίδρυμα, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

http://www.e-volos.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *