ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 5 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ!

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που φέρνουν στο φως της δημοσιότητας τα αποτελέσματα πανελλαδικής αστυνομικής επιχείρησης για την καταπολέμηση της παιδικής πορνογραφίας, μέσω διαδικτύου.
Δεκατρία άτομα φόρεσαν χειροπέδες, μεταξύ των οποίων και ένας αστυνομικός, για κατοχή και διακίνηση «σκληρού» πορνογραφικού υλικού με πρωταγωνιστές ανήλικα παιδιά. Πρόκειται για άτομα ηλικίας από 21 έως 56 ετών. Την ίδια ώρα αντιμέτωπα με τη δικαιοσύνη βρίσκονται άλλα τρία άτομα.

Πρόκειται για την επιχείρηση των ανδρών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με την κωδική ονομασία «Trojan Horse» (Δούρειος Ίππος).

Οι αστυνομικοί άπλωσαν τα δίχτυα τους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Γιαννιτσά, Ρόδο και Κρήτη.

Οι ψηφιακές έρευνες διενεργήθηκαν μέσω του ειδικού προγράμματος (λογισμικό) TLO που διαθέτει η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Πλήθος αρχείων σκληρού παιδικού πορνογραφικού υλικού
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διαδικτυακής έρευνας, που διήρκησε δύο μήνες, εξειδικευμένα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διαπίστωσαν ότι χρήστες του διαδικτύου, εντός της ελληνικής επικράτειας, χρησιμοποιώντας 28 διαφορετικές IP διευθύνσεις, ημεδαπών εταιρειών παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, κατείχαν και είχαν πρόσφορα για διαμοιρασμό, χιλιάδες αρχεία (εικόνες και βίντεο) που περιείχαν σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *