ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΗΒΩΝ ΜΕ 62%

Με επιχείρημα «την προάσπιση της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας των κατοίκων» του Προσφυγικού Συνοικισμού, ο δήμος Θήβας προχώρησε το τελευταίο διάστημα στην κατεδάφιση σπιτιών, στα οποία διέμεναν Πακιστανοί μετανάστες και πρόσφυγες αιτούντες πολιτικού ασύλου, χωρίς οποιαδήποτε προειδοποίηση των ίδιων ή ιδιοκτητών των οικημάτων αυτών. Παράλληλα, προσωπικά αντικείμενα Πακιστανών φορτώθηκαν σε……
φορτηγά και πετάχτηκαν στη χωματερή. Περισσότερα από 120 άνθρωποι έμειναν άστεγοι, αλλά κανένας αρμόδιος δεν έδειξε να συγκινείται…
Στο Συνοικισμό, όπως ονομάζεται η συγκεκριμένη περιοχή, διέμεναν παλιότερα πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία. Με την πάροδο των ετών, τα προσφυγικά ενοικιάστηκαν από Πακιστανούς μετανάστες, που εργάζονταν στα χωράφια της περιοχής. Η «κατεδάφιση των παραπηγμάτων» αποτελούσε προεκλογική δέσμευση της δημοτικής αρχής της πόλης, που έγινε τελικά πράξη. «Ο δήμος Θήβας αποφάσισε να γκρεμίσει τα σπίτια και χωρίς καμία ενημέρωση πήγε στην περιοχή πριν από περίπου 2 εβδομάδες, μαζί με εργάτες. Ότι υπήρχε μέσα στα σπίτι των Πακιστανών μεταναστών, από τα ρούχα τους μέχρι τις ηλεκτρικές συσκευές που υπήρχαν μέσα στα σπίτια, τα φόρτωσαν σε φορτηγά και τα πετούσαν στη χωματερή», εξηγεί στο tvxs.gr ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας της Θήβας Μοχάμαντ Ράζακ.
Η ιστορία επαναλήφθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, με αποτέλεσμα κι άλλα σπίτια να γκρεμιστούν. Αλλά ακόμη και όσοι δεν διέμεναν σε υπό κατεδάφιση οικήματα, έβρισκαν απλώς τα σπίτια τους άδεια από όλα τους τα αντικείμενα, τα οποία πετούσαν στο δρόμο. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που αναφέρει ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας Θήβας είναι η περίπτωση ενός Πακιστανού που είχε αγοράσει ένα διαμέρισμα 3ου ορόφου σε κτίριο στο Συνοικισμό, ο οποίος πληρώνει ακόμη δόσεις στην τράπεζα. Ένα βράδυ, επιστρέφοντας στο σπίτι του, συνειδητοποίησε ότι όλα τα πράγματα που υπήρχαν στο σπίτι του είχαν πεταχτεί στο δρόμο. Ο ίδιος πρόκειται να καταθέσει μήνυση κατά του δήμου. Ο κ. Ραζάκ σημειώνει ακόμη πως δεν περιορίζεται μόνο σε σπίτια Πακιστανών στα Προσφυγικά, αλλά όπου μαθαίνει ότι μένουν Πακιστανοί πάει και τους βγάζει έξω.
Οι επιχειρήσεις αυτές γίνονται υπό το βλέμμα του αντιδημάρχου Θήβας Ανδρέα Χατζησταμάτη, ο οποίος κατά την κατεδάφιση των οικημάτων δήλωνε: «ξεκινάμε σήμερα την υλοποίηση των δεσμεύσεων μας απέναντι στους Μικρασιάτες κατοίκους του Συνοικισμού, σεβόμενοι πάνω απ’ όλα την ιστορία των προγόνων μας αλλά και την αξιοπρεπή διαβίωση ντόπιων και μεταναστών. Οι εργασίες κατεδάφισης θα συνεχιστούν και σε άλλα παραπήγματα της περιοχής καθώς στην κατάσταση που βρίσκονται σήμερα εγκυμονούν κινδύνους για όλους τους πολίτες».
Αντιδήμαρχος και σε ρόλο αστυνομίας

Την Τετάρτη ο κ. Ράζακ, συνοδευόμενος από δικηγόρους, είχε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο κ. Χατζησταμάτη και το διοικητή της Ασφάλειας Θηβών. Όπως τονίζει ο κ. Ράζακ, «τις τελευταίες ημέρες, όποιος Πακιστανός περνάει από τους δρόμους του Συνοικισμού βρίσκει απέναντί του τον κ. Χατζησταμάτη, ο οποίος τον ρωτάει αν έχει χαρτιά και του λέει: “αν δεν έχεις, μην περνάς από εδώ. Ο Συνοικισμός τελείωσε για εσάς”. Ούτε στους δρόμους δεν μπορούμε να περνάμε πλέον. Η σχετική παρέμβαση του διοικητή προς τον αντιδήμαρχο ήταν να τον ενημερώσει πως “αυτή δεν είναι δική σου δουλειά, αλλά δική μας. Εσύ δεν έχει το δικαίωμα να τους απαγορεύεις να περνούν από το δρόμο”. Ο κ. Χατζησταμάτη επέμενε αρχικά πως “πρέπει να ζητά τα χαρτιά των μεταναστών”, ωστόσο, όταν ο αστυνόμος ανέβασε τον τόνο της φωνής του, είπε: “εντάξει θα αναλάβει η αστυνομία”».
Αλλά και όταν οι ιδιοκτήτες των σπιτιών ζητούν το λόγο από το δήμο που έβγαζε έξω τους ενοικιαστές τους, «ο αντιδήμαρχος τους φοβίζει, λέγοντάς τους ότι θα καλέσει την εφορία για να τους επιβάλει πρόστιμο ή το υγειονομικό, επειδή σε ένα σπίτι για 6 άτομα μένουν 10. Ο ιδιοκτήτης φοβάται και δεν μιλάει, με αποτέλεσμα ο δήμος να τους βγάζει έξω όλους. Αυτά γίνονται κάθε μέρα», τονίζει ο κ. Μοχάμαντ Ράζακ.
Το αποτέλεσμα είναι περισσότερα από 120 άτομα να μείνουν άστεγα και να διαμένουν σε πλατείες, γήπεδα και άλλα σημεία της πόλης. Αρκετοί από αυτούς έχουν βρει κατάλυμα σε ένα βουνό, που τους έχει παραχωρήσει ένας βοσκός.
«Εμείς προσπαθούμε όσο μπορούμε να σταματήσουμε αυτές τις εξελίξεις, επικοινωνούμε με δικηγόρους στην Αθήνα, συναντιόμαστε με το δήμαρχο. Ο δήμαρχος πολλές φορές δεν ξέρει αυτά που κάνει ο κ. Χατζησταμάτης, για παράδειγμα που σταματά τους μετανάστες στο δρόμο και τους κάνει έλεγχο. Αλλά ακόμα και όταν του τα λέμε, περιορίζεται σε μια επίπληξη προς τον αντιδήμαρχο και πάλι τα ίδια. Παρατράβηξε αυτή η κατάσταση», τονίζει ο κ. Ράζακ και διερωτάται: «Που βρισκόμαστε; Εδώ όλοι λένε είμαστε Ευρώπη. Είναι πράγματα για Ευρωπαίους αυτά;».
Κοινωνικοί λειτουργοί καλούν για δράση υπεράσπισης

«Ανθρωπιστικό έγκλημα» χαρακτηρίζει το Δίκτυο Δράσης Κοινωνικών Λειτουργών το διωγμό των Πακιστανών, ζητώντας να εξασφαλιστεί άμεσα χώρος στέγασης των μεταναστών – προσφύγων που έμειναν άστεγοι και να εξασφαλιστεί άμεσα η παροχή κάθε είδους κοινωνικής φροντίδας από το δήμο Θηβαίων και την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας.
«Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες δεν επιλέγουν να ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες, στοιβαγμένοι σε παραπήγματα, χωρίς στοιχειώδεις συνθήκες υγιεινής, χωρίς αξιοπρέπεια! Η ρατσιστική «ανοχή» που έδειχνε τόσα χρόνια ο Δήμος στους μετανάστες και τους πρόσφυγες της Θήβας, ήταν στην ουσία η νομιμοποίηση της εκμετάλλευσης της εργατικής τους δύναμης! Οι μετανάστες που τώρα είναι άστεγοι, διωκόμενοι και πλήρως εγκαταλελειμμένοι, χωρίς κανένα δικαίωμα σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, χωρίς καμία ανθρωπιστική βοήθεια, είναι αυτοί που δούλευαν και δουλεύουν στα χωράφια της Θήβας ανασφάλιστοι με μεροκάματα πείνας! Και τώρα, που τους είναι παραγωγικά αχρείαστοι, νομίζουν ότι με νομοποιητικά έγγραφα καλύπτεται η πολιτικά ανεύθυνη και απάνθρωπη δράση τους!», αναφέρει το Δίκτυο στο κάλεσμά του.
Από την πλευρά του, ο κ. Θανάσης Κούρκουλας, του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών τονίζει στο tvxs.gr πως η παραπάνω ενέργεια «εντάσσεται στην κυβερνητική επίθεση στους μετανάστες και τους πρόσφυγες το τελευταίο διάστημα, που έχει δημιουργήσει ένα κλίμα υπόθαλψης ρατσιστικών ενεργειών, όχι μόνο πια από ρατσιστικές ομάδες αλλά και από κρατικές υπηρεσίες δημοτικούς φορείς».

WWW.THIVA-HELLAS.BLOGSPOT.COM

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

22 Comments

  1. Ανώνυμος

    εκανα ορθογραφικά λαθη απο την βιασύνη μου, μιλώ για το ποιο πάνω αρθρο.SORY

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Παιδιά πριν απο 10-12 χρονια οι πακιστανοι δε σηκωναν κεφάλι να σε κοιταξουν στα μάτια, τωρα ομως που αυγατίσαν και ειδαν οτι εχουν @@ οχι μόνο μας κοιτουν στα ματια αλλα θα μας σκοτώνουν σε λιγο καιρο και θα μας πηδανε.Αλλα σε αυτο το τεράστιο μπουρδελο ασυλο που κατάντησαν την ελλαδα τι ψαχνουμε.Μιλάτε για νομιμους, ακόμα και τους νόμιμους υπο προυποθεσεις… να κρατηθει ενα 15% το πολυ ξένων στην ελλαδα με χαρτια… οι υπόλοιποι να φυγουν, αυτο να γινει με προτερεοτητα του αρχεοτερου αλλοδαπου μεχρι να συμπληρωθει το ποσοστο του 15%.Δεν πιστεύω οτι φταιει το Συριζα μόνο, πιστευω οτι τα κάνει σε συνεννόηση με το Πασοκ… και το γελοίο είναι οτι μαλωνουν στα καναλια αλλα απο πισω πιστευω περνουν εντολες και χρήμα απ την κυβερνηση να τα κάνουν.Κακα τα ψεματα γι να αφηνει η κυβερνηση με το πρόσχημα του κουμουνισμου το Συριζα να τους στηριζει χωρις να κανει τίποτα σημαίνει οτι γινονται με τις ευλογιες της γιατι αυτοι κυβερνουν και οχι το Συριζα.Παρτε παραδειγμα ΥΠΑΤΙΑΣ, πως βρεθηκαν απο την κρητη με πάνω νομικες γνώσεις και συγκεκριμένο σχεδιο τα πουστακια οι πακιστανοι στην νομικη αθηνων, με διαστημόπλοιο το οποίο πρωσγηώθηκε και τους αφησε? δε νομιζω….!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    και αυτο ειναι οτι πιο ανωδυνο μπορει να παθουν (γκρεμισμα σπιτιων και πεταμα πακιστανικων πραγματων)γιατι ειναι ολα αιστιες μολυνσης!και αφου οι πουστηδες ειναι φιλοτουρκοι να θυμηθουμε την δεκαετια 50-60 που ξεριζωθηκε ο ελληνισμος απο την κωνσταντινουπολη τα λεγομενα ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ που καταγραφτηκαν οι τοτε περιουσιες των ελληνων απο την τουρκια και τους πεταξαν εξω απο τη χωρα,αφου λιγο καιρο πριν σκοτωσαν βιασαν εκαψαν και κατεστρεψαν ολους τουσ τοτε ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ και οχι ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ ελληνες με πραγματικες περιουσιες απο μοχθο οχι τωρα να κλαιγονται οι πακιστανοι που δεν εχουν καταφερει τιποτα και ζουν στις πιο αθλιες και ρτιτοκοσμικες συνθηκες απο μονοι τους.ΓΙΑΥΤΟ ΕΞΩ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ!!!!!!!!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Μάγκες η πόλη μου η Θήβα θα γίνει το ορμητήριο για να ξεκαθαρίσει η πατρίδα μας από τα σκατά.
    Σας καλούμε όλους εδώ για φιλοξενία και όχι μόνο.
    O 8:52

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Μπραβο στον Αντιδημαρχο.Μακαρι να αντιδρουσαν ετσι και αλλοι Δημοτικοι αρχοντες αλλων πολεων.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.Ενας Πατρινος.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ.ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΝΑ ΒΑΡΕΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ….ΑΚΟΥ,ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ!!!ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ Η ΜΑΝΑ ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟ ΦΑΝΤΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΓΕΜΑΤΟ ΣΚΑΤΑ!!!!!!!!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Για τον φίλο που είπε την ιστορία του '73, είναι γνωστό ότι οι καλύτεροι φίλοι των Πακιστανών είναι οι Τούρκοι…

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Η ΘΗΒΑ ΕΧΕΙ ΠΛΥΘΗΣΜΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 25000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.
    ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 8000 ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ ΝΟΜΙΜΑ.
    ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ 12000 ΠΕΡΙΠΟΥ.
    ΗΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ!!!!!!!!!
    ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝΤΙΚΡΥΖΕΙ ΘΕΑΜΑ ΜΕ ΓΥΜΝΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑΓΕΝΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ?
    ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΦΕΡΕΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΑΣ ?
    ΗΣΑΣΑΤΑΝ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ? ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΘΕΑΜΑ?
    ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΣ?
    ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΕ ΙΕΡΕΙΣ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΣ?
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΑ.
    ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕ.
    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕΝΟΥΝΕ ΣΕ 10 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ 20 ΑΤΟΜΑ.
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ?
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙΕΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ?
    ΣΑΣ ΓΑΜΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ?
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.
    ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ!!!!
    ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟ ΣΩΘΗΤΩ.
    ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.
    ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Είμαι ο πολίτης της πόλης της Θήβας,που είχε γράψει την μακροσκελή επιστολή στα blogs πριν λίγες μέρες.
    Ότι έγινε σας πληροφορώ,έγινε με την σύμφωνη γνώμη του προέδρου των Πακιστανών Θήβας και με παρουσία του την ώρα που γκρεμίζονταν τα παραπήγματα.
    Στην πόλη μας εκτός τους νόμιμους μετανάστες δεν θα μείνει ούτε ένας παράνομος.
    Αυτό ας το καταλάβουν όλοι.
    Ο δήμαρχος έχει την αμέριστη συμπαράσταση των πολιτών και δεν θα επιτρέψει κανέναν να βάλει τρικλοποδιές σε αυτό το εγχείρημα για να απομακρύνει την βρώμα και τις αρρώστιες που τόσο καιρό έχουν συσσωρευτή στον προσφυγικό συνοικισμό της πόλης,από τους λαθραίους.
    Ρε σε μια παράγκα μέσα βρήκαν 26 στρώματα,το καταλαβαίνετε αυτό?
    Και από πληροφορίες που έχω σας λέω πως εκείνος που ξεσηκώνει τους άπλυτους στην Αθηνά για να έρθουν στην πόλη μας,είναι ο ίδιος ο Τσίπρας.
    Θα σας περιμένουμε λοιπόν με ΕΠΑΡΧΙΩΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Να καθαρίσουμε επιτέλους απο τους λαθρομετανάστες και προπαντός από του ντόπιους βρωμιάρηδες που με πρόσχημα τους λαθρομετανάστες δημιουργούν προβλήματα στη χώρα.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΘΥΜΑΜΕ ΤΟ 1973 ΜΑΘΗΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΟΤΕ,ΚΑΝΑΜΕ ΕΡΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ (ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ)ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΝΑ ΛΕΜΕ .ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΙΧΑ ΠΛΗΓΕΙ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ….ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΕΙΛΑΜΕ…… ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟΣ ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ . ΚΑΙ ΕΡΧΕΣΕ ΕΣΥ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΧΑΡΙΣΤΩΝ ;ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ,ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ; ΠΟΥΘΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΜΑΓΑΡΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ TVXS… ΘΗΒΑ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑ ..ΜΕΓΑΛΕ….

    Reply
  14. Ανώνυμος

    BRAVO BRAVO BRAVO .KEROS ITANE.NA PARUN SIRA KE ALES POLIS.NA GINUN EKATHARISIS KE STIN ATHINA,STIN AHARNON.ADE EPITELUS.IHA ARHISI NA ANISIHO OTI DEN GINETE TIPOTA.BRAVO STON DIMARHO

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΤΙ ΘΗΒΑ ΕΛΛΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ;ΚΑΝΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ .ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΡΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ;ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΕ ΕΣΥ ΡΕ ΚΩΛΟΦΑΣΙΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΩ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΒΟΙΩΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ;;;ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΣΕΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ,ΑΛΛΑ ΖΗΤΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΤΟ ΡΙΜΑΔΙ ΤΟ ΚΩΛΟΣΠΙΤΟ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΗ….

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Πρέπει να καθαρίσουμε από τους λαθρομεταναστες με κάθε τρόπο. Ας βγει ένας νόμος επιτέλους στη βουλή. Ας στείλουν επιτέλους στρατιώτες στα σύνορα να φυλάνε και όποιος περνάει κάτω. Ένας Έλληνας πολιτικός θα βρεθεί εκεί πάνω που να αγαπάει την πατρίδα του τι στο διάολο…? Σε λίγο θα στήνουμε και κώλο να μας γαμήσουν. Και πάλι παράπονα θα έχουν. Άκου εδώ είναι ευρώπη. Άντε στις χώρες σας ρε κάνεις μα κάνεις δεν σας κάλεσε στη χώρα μας. Στο διάολο.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!!!!
    Η ΑΥΤΟΙ
    Η ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Η ΕΛΛΑΔΑ στους Ελληνες οι αλλοδαποι στη πατριδα τους να ξεβρωμισουμε λιγο κι οποιος τους θελει να τους παρει στο σπιτι του.Αρκετο κακο εχουν κανει ας ξεκουμπιστουν να πανε κι αλλου να μεγαλουργησουν οιλερες.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *