Αγγλικά για αρχάριους – Σχολές Αγγλικών για αρχάριους – Ευρωδιάσταση – Έκπτωση 62% αποκλειστικά στα τμήματα Σαββάτου.

Το να μάθει Αγγλικά ένας ενήλικος που δεν έχει ξανακάνει Αγγλικά στο παρελθόν μπορεί να γίνει εύκολη και απλή υπόθεση μόνον αν επιλέξει μία σχολή που να είναι εξειδικευμένη στους αρχάριους ενήλικες. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, το πιθανότερο είναι ότι θα χάσει το χρόνο και τα χρήματά του. Το να διδάξεις Αγγλικά σε αρχάριους ενήλικες είναι πολύ πιο απαιτητικό από το να διδάξεις Αγγλικά σε προχωρημένους, και απαιτεί ειδικό πρόγραμμα σπουδών, ειδικά γραμμένη για το σκοπό αυτό βιβλιογραφία και εξειδικευμένους καθηγητές.

Τα εξειδικευμένα κέντρα εκμάθησης Αγγλικών σε ενήλικες «ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ» προσφέρουν τη δυνατότητα στους αρχάριους σπουδαστές τους να μάθουν Αγγλικά και να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για το Lower σε 14 μόλις μήνες, με πολύ λογικό κόστος, χάρη στο πρόγραμμα «Start-Lower».

Το ειδικό εκπαιδευτικό υλικό του προγράμματος, γραμμένο κατά μεγάλο μέρος αποκλειστικά για την Ευρωδιάσταση και βασισμένο στην ειδική μεθοδολογία για ενήλικες που έχει αναπτύξει και εφαρμόζει, σε συνδυασμό με τους έμπειρους, εξειδικευμένους καθηγητές, συμβάλλουν αποφασιστικά στο μικρό αυτό «κατόρθωμα».

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό του προγράμματος «Start-Lower» είναι ότι περιλαμβάνει τη διδασκαλία όχι μόνο Γενικών Αγγλικών (General English) αλλά και Επαγγελματικών Αγγλικών (Business English) σε βασικό επίπεδο.

Στους σπουδαστές που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα «Start-Lower» η Ευρωδιάσταση προσφέρει επίσης τη δεύτερη ξένη γλώσσα δωρεάν (με καταβολή μόνο εγγραφής και δικαίωμα αξιοποίησης μέσα σε έξι χρόνια). Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να μάθετε χωρίς κόστος και Γαλλικά ή Γερμανικά ή Ιταλικά ή Ισπανικά.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ευρωδιάσταση και το πρόγραμμα «Start-Lower» μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *