Ηλείος 65χρονος διακινούσε λαθρομετανάστες από την Ασία !

Έναν 65χρονο που φέρεται ως διακινητής λαθρομεταναστών από περιοχή της Ηλείας, συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, ύστερα από έλεγχο που διενήργησαν στο όχημά του το βράδυ της περασμένης Πέμπτης…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 65χρονος, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, φέρεται να είχε συνεπιβάτες δύο υπηκόους Μπαγκλαντές ηλικίας 33 ετών αντίστοιχα, ο ένας εκ των οποίων διαπιστώθηκε πως βρισκόταν λαθραία στη Χώρα. Κατά την έρευνά τους οι αστυνομικοί, βρήκαν στο όχημα, διάφορα αποδεικτικά έγγραφα και αποδείξεις εισητηρίων καθώς και διάφορα αντικείμενα όπως ταξιδιωτικές βαλίτσες και είδη ένδυσης.

Πιο συγκεκριμένα, γύρω στις 9 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, στο 90ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου το όχημα του 65χρονου, ελέγχθηκε από τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας. Κατά την έρευνα, ο ένας από τους δύο Μπαγκλαντέζους που βρίσκονταν μέσα στο όχημα, διαπιστώθηκε να έχει εισέλθει παράνομα στη Χώρα και συνελήφθη ενώ ο δεύτερος συνεπιβάτης, φέρεται να διέμενε νόμιμα στην Ελλάδα.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, οι αστυνομικοί, βρήκαν ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο, που τους οδήγησε στην εξιχνίαση της υπόθεσης, καθώς, όπως αναφέρουν πηγές, φέρεται, ο 33χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές που συνελήφθη να είχε δώσει νωρίτερα το χρηματικό ποσό των 25 ευρώ, στον 65χρονο για να τον μεταφέρει σε κάποιον προορισμό.

Στην κατοχή του 65χρονου άνδρα, επίσης βρέθηκε το ποσό των 190 ευρώ ενώ τόσο ο ίδιος όσο και ο 33χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές που συνελήφθη αναμένεται να οδηγηθούν στις Εισαγγελικές Αρχές.

patrisnews.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *