Φρίκη στην Τούμπα: Φίμωσαν 65χρονο και τον άφησαν να πεθάνει από ασφυξία

Από ασφυξία κατέληξε ένας 65χρονος από την Τούμπα Θεσσαλονίκης, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι τον έδεσαν και τον φίμωσαν. Το τραγικό περιστατικό συνέβη χθες με τους δύο άγνωστους να εισβάλλουν στο σπίτι του 65χρονου. Όμως, η 60χρονη γυναίκα του κατάφερε και διέφυγε της προσοχής τους και ενημέρωσε τους γείτονες και την αστυνομία.

Ύστερα από λίγη ώρα η αστυνομία έφτασε στο σημείο όμως ήταν ήδη αργά. Ο 60χρονος βρέθηκε με κακώσεις στο πρόσωπο, δεμένος και φιμωμένος σε υπόγειο χώρο της οικοδομής ενώ ήταν επιμελώς καλυμμένος με χαλί και τεμάχια νοβοπάν Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, ο θάνατος οφείλεται σε ασφυξία.

Η 60χρονη ανέφερε στους αστυνομικούς ότι δύο άγνωστοι μπήκαν στο διαμέρισμα και με την απειλή μαχαιριού και χρήση σωματικής βίας, ένας εξ’ αυτών προσπάθησε να την ακινητοποιήσει.

Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται και δεν έχει αποκλειστεί ακόμη το ενδεχόμενο υπήρξαν προσωπικές διαφορές μεταξύ των δραστών και του θύματος, καθώς δεν διαπιστώθηκε αφαίρεση αντικειμένων από το διαμέρισμα.

http://www.koolnews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *