Γερμανικά για ενήλικες – Ευρωδιάσταση – προσφορά για εκμάθηση Γερμανικών: έως 66% έκπτωση και 2η ξένη γλώσσα δωρεάν έως Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου.

Θέλετε να μάθετε Γερμανικά σε σύντομο χρονικό διάστημα και να αποκτήσετε το αναγνωρισμένο πτυχίο Γερμανικών Zertifikat B1; Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση, εξειδικευμένα στη διδασκαλία της Γερμανικής γλώσσας σε ενήλικες, προσφέρουν ταχύρυθμη εκμάθηση Γερμανικών σε με χαμηλό κόστος. Με 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων, η Ευρωδιάσταση “μετρά” ήδη πάνω από ΧΙΛΙΟΥΣ επιτυχημένους υποψήφιους στις εξετάσεις Γερμανικών Zertifikat. Για εγγραφές μέχρι την Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου, στο ταχύρυθμο πρόγραμμα εκμάθησης της Γερμανικής γλώσσας και προετοιμασίας Zertifikat B1 που προσφέρει η Ευρωδιάσταση, διάρκειας 8 μηνών, μπορείτε να επωφεληθείτε από πολύ σημαντικές προσφορές. Αναλυτικά εδώ.
Αν ήδη γνωρίζετε τα βασικά της Γερμανικής γλώσσας, στην Ευρωδιάσταση θα βρείτε ταχύρυθμα προγράμματα προετοιμασίας για τα επίπεδα Γερμανικών Β2 και C1, επίσης σε πολύ συμφέρουσες τιμές. Αναλυτικά εδώ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *