6,8% και 27 έδρες για το ΛΑ.Ο.Σ σε δημοσκόπηση της Metron Analysis

Ραγδαία πτώση του δικομματισμού καταγράφουν οι τριμηνιαίες τάσεις της Metron Analysis, που θα δουν  (31/3/2011) το φως της δημοσιότητας.
Συγκεκριμένα το ΠΑ.ΣΟ.Κ συγκεντρώνει 22,9% (26,1%) και η Ν.Δ. 19,8% (από 21%), ενώ οι….
αναποφάσιστοι φτάνουν το 32,5%. Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα κόμματα, το Κ.Κ.Ε είναι στο 7,1% (από 8,7%), ο ΛΑ.Ο.Σ φτάνει το 6,8% (από 5,1%), ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α είναι στο 3,9% (από 3,3%), οι Οικολόγοι Πράσινοι περνούν το όριο εισόδου στη βουλή, καταγράφοντας 3,3% (από 2,8%), η Δημοκρατική Συμμαχία είναι στο 2% και η Δημοκρατική Αριστερά στο 1,1%. Η δημοσκόπηση της Metron Analysis αναμένεται να τροφοδοτήσει νέα σενάρια, καθώς τα δυο κόμματα εξουσίας αθροιστικά συγκεντρώνουν μόλις 43%!

Με αναγωγή τα ποσοστά γίνονται για το ΠΑ.ΣΟ.Κ 34,2% και 140 έδρες, για τη Ν.Δ. 29,5% και 77 έδρες, για το Κ.Κ.Ε 10,6% και 28 έδρες, για το ΛΑ.Ο.Σ 10,16% και 27 έδρες, για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α 5,82% και 15 έδρες, για τους Οικολόγους Πράσινους 4,93% και 13 έδρες, για τη ΔΗ.ΣΥ. 2,98% και για τη ΔΗΜ.ΑΡ. 1,64%.

http://melostisneos.wordpress.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

26 Comments

  1. Ανώνυμος

    7.29 ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟ ΣΕ ΚΟΒΩ ΜΟΝΟ Ο ΓΑΠ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ!ΟΥΣΤ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ!ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟΣΤΑ. ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΨΗΦΙΣΤΕ! ΨΗΦΙΣΤΕ! ΨΗΦΙΣΤΕ! ΑΛΛΟΙΩΣ ΚΑΘΗΣΤΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ Γ@Μ@ΝΕ!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ? ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ. Η ΝΔ (ΑΦΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ) ΔΗΛΩΣΕ ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΤΙΘΕΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ! (ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ!). ΤΟ ΚΚΕ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ ΚΑΙ 1.000.000 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ! Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ! ΛΟΙΠΟΝ? ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΡΡΕΑΝ ΑΥΘΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥΣ! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ? ΑΚΟΜΑ, Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ, ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ 25 ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΑΦΙΣΣΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ – ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ).

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΕΛΙΝΑ ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!!
    Ο (τσιλιμιγκρόφιλος) ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Στις εκλογες θα πανε ολοι και θα ψηφισουν τα δυο μεγαλα κομματα παιδια……αμφιβαλη κανεις για αυτο?
    πανω απο 75% θα παρουν
    ετσι εχουν μαθει οι ελληνες και γιαυτο ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Δεν υπάρχει περίπτωση να βγούν αυτά τα ποσοστά!
    Στις κάλπες θα πάνε ΟΛΟΙ οι έλληνες για να καταψηφίσουν τη ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ 23% ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΗΔΗΞΕΙ ΑΣΑΛΙΩΤΑ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΣΟΚ;

    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΓΑΜΙΣΙ;

    ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΣΤΟΚΟΙ;

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΑΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΓΑΠ ΕΙΣΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΠΗΔΑ ΤΟΥΣ, ΠΗΔΑ ΤΟΥΣ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΣΩΣΤΟΣ Ο 4.55 ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΝΑ ΚΟΥΒΕΛΗ!!!!!!!!!!ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΝΑΙ

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Ο Καρατζαφερης εχει υπευθυνη σταση και οι δικοι του ειναι ολοι πατριωτες. Εν αντιθεσει με τους
    ψηριζαιους τους λαθρογλυφτες.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    δεν μπορώ να πιστέψω ότι μετά όλα αυτά τον τελευταίο χρόνο 0α έχει κάποιο κόμμα πάνω από 1%-2% …

    Reply
  11. Ανώνυμος

    λοιπον ζωακια…αν απεχει το 50% στις εκλογες τι ποσοστα πιστευετε οτι θα παρουν???μικροτερα απο οτι δειχνουν οι δημοσκοπησεις???και μην αρχισετε να ρωτατε ποιον να ψηφισουμε και κανεις δεν ειναι αξιος….πρωτος στοχος μας ειναι να ριξουμε το πασοκ και την νδ….

    Reply
  12. Ανώνυμος

    4.50 Η ΧΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΗΣ!ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ……

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ 2.9%Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΝΑ ΘΑ ΡΙΞΩ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ……..ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΛΙΣΑΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ 5% ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΘΙΜΟΥΣ ΚΛΠ

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Δεν ειναι τυχαιο οτι τα υπολοιπα αποτελεσματα της δημοσκοπησης ειναι σωστα.Προσπαθουν να ανεβασουν οσο μπορουν τον κωλοτουμπα!!!!!!Ειναι το πιο σημαντικο χαρτι της ΤΡΟΙΚΑΣ στην κυβερνηση συνεργασιας που ετοιμαζει για να λεηλατησει τον εθνικο μας πλουτο,και ολα μας τα εναπομειναντα δικαιωματα!ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ!!!!!!!!!!Σωστος 4.31 αλλα πια η απροκαλυπτη στηριξη του συστηματος στο μεγαλο του τσιρακι παυει μα ειναι αστειο!!!!!!

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΒΑΛΕ ΚΑΙ 58% ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΩ/ΓΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ….ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ
    ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΙΣΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ
    ΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ…

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΧΑ ΧΑ ΚΙ ΑΛΛΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ 10%ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ!ΜΕ ΑΔΩΝΙ;;;;;;ΧΑ ΧΑ ΧΑ Ε ΡΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥΣ……..

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Ηλίθιε του σχολίου πρώτο κόμμα είναι οι ακομμάτιστοι και όχι η βρώμα του καρασκατέρη
    μαζευτείτε φασιστάκια χρυσόσκατα !!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *