Ξυπνήστε Ρε πήγε 6……

.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

62 Comments

  1. panais

    6.54 και πιστεύεις τον Ντοστογιέφσκι που λάτρευε τον Χριστό ή τον Χριστό που είπε "Εγώ είμαι η Αλήθεια"…ο Ντοστογιέφσκι σαν άνθρωπος σχετικά καλά τα λέει!Ενώ ο Θεάνθρωπος τα λέει Αλάθητα!Εάν βρούν τον Χριστό και τον ρωτήσουν αν είναι η Αλήθεια νομίζεις(για τον κάθε ένα το λέω)ο Χριστός μας θα αρνηθεί τον αιώνιο Αλάθητο λόγο Του;Εγώ να σου πώ ένα άλλο παρόμοιο φιλαράκο ειδικά για όσους δεν γουστάρουν τον Χριστό τον Παράδεισο και την Κόλαση(απο την στιγμή όμως που δεν γουστάρεις τον Χριστό ήδη κολάζεσε,πέραν πάσης αμφιβολίας τόσο εδώ όσο και στην άλλη ζωή!)"Δεν υπάρχει μεγαλυτέρα φρίκη απο την αιωνιότητα άνευ του Χριστού.Θα προτιμούσα να είμαι εις την ΚΟΛΑΣΗ εις την οποίαν είναι ο Χριστός(με συγχωρείτε δια το παραδοξολόγημα!)παρά εις τον παράδεισον που δεν έχει τον Χριστόν.!!!(απο το βιβλίο του σύγχρονου μας Σέρβου Αγίου Ιουστίνου Πόποβιτς, Άνθρωπος και Θεάνθρωπος,σελ.20)!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΑΒΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
    ΗΡΩΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ
    ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ
    ΗΡΩΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΑΘΜΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΚΑΛΑΣ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ
    ΑΧΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ
    ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ
    ΧΡΗΣΤΟΣ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗ ΚΑΙ ΤΑ
    ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ
    Ακόμα κι αν αποδειχτεί οτι ο Χριστός δεν έχει καμιά σχέση με την αλήθεια, θα προτιμήσω τον Χριστό και όχι την αλήθεια.
    Ντοστογιεύσκυ (Ρώσος συγγραφέας)

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Είναι καλύτερα να ζήσεις τις μικρές ευτυχισμένες στιγμές που προσφέρει η ζωή, παρά να χάσεις το νόημα της υπαρξής σου κυνηγώντας τη μεγάλη ευτυχία που μπορεί να μην έρθει ποτέ.
    Νικος

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΕΦΗ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΛΘΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΒΟΥΝΑ ΚΙ ΘΑΛΛΑΣΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΖΙΖΑΝΙΕΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΟΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ?ΒΙΚΥ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Και πώς μπαίνουν εκεί Παναή; Εγώ μόνο να γράφω και να τα στέλνω ξέρω. Απ’ τα άλλα είμαι ανεπίδεκτη μαθήσεως.

    Reply
  7. panais

    ΕτΚ οk!Γράψε μας και καμιά πρόταση 5 γραμμές με την Ελληνοκυπριακήν διάλεκτον!Τζαι αν έσσιης την καλοσύνη πέ μας τζαι πόθεν είσαι;

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Πολύ ωραίο το ποιηματάκι ελένη , να είσαι καλά. Πραγματικά στην αγάπη αξίζει να τα δίνεις όλα, κι ας σε καίει, γιατί μόνο έτσι νιώθεις ζωντανή. Να σε ρωτήσω , κι εσύ εκπαιδευτικός είσαι;
    Καλησπέρα και στους/στις 4.05 και 4.33 καθώς και στον Παναή και το Μιχάλη.
    ΄Εφη

    Reply
  9. panais

    11.25,κάνεις μεγάλο λάθος εκτός και αν είσαι Χριστοφιακός!Ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης είναι(και όχι ήταν)Ελληνοκύριος ιερομάρτυρας του αγώνα κατα της αποικιοκρατίας του 1955-1959….ΕΛΛΗΝΟ-Κύπριος και όχι σκέτο Κύπριος!Το σκέτο Κύπριος το υιοθετούν οι νεοκύπριοι αριστεροί και ορισμένοι άλλοι που θέλλουν να πιστεύουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα(τρομάρα τους),φυσικά δεν φταίνε ο απλός λαός αλλά η πλύση εγκεφάλων των ανθελληνικών κομμάτων τόσο της Κύπρου όσο και της Ελλάδος!Και εξηγούμε στο βασικό,τα βιβλία της Ιστορίας και άλλα πολλά βιβλία διδακτικά απο το υπουργείο δια βίου αφασίας και αμάθιας της Διαβολοπούλο τα προμηθεύετε η μεγαλόνησος Κύπρος!Άρα την πολιτική του ανθελληνισμού των Ελληνοκυπρίων την παράγουν ξένα κέντρα(BILDERBERG)και υλοποιούνται στην μαμα Πατρίδα(Ελλάς Ελλάς σκέπασε και μάς,ήταν τα συνθήματα του καιρού μου,Τούρκος καλός μόνο νεκρός)ενώ τώρα έχουμε οι Τούρκοι είναι "κουμπάροι"μας,"καρντάσια"μας,"καλοί γείτωνες","μας ενώνει το Αιγαίο άντε και το πετρέλαιο"…"βαθύ κράτος"(μάλλον προφητικό,τάδε έφη Νταβούτογλου,αλλά που να ξέρει τί τον περιμένει,τώρα απο Ρωσία απο Ισραήλ ο Θεός ξέρει και οι άγιοι μας…)…φιλαράκια μέχρι μιά μέρα να αρχίσουν τα παλουκώματα οι Μουλάδες και θα γυρεύουμε το λάθος…απόψε είναι η "ιστορική"πρώτη προβολή στον Σκάϊ η ώρα 23.00 όσοι γνωρίζουν καλά την Ιστορία παρακαλώ ας το δούν για να μας σχολιάσουν…

    Reply
  10. panais

    10.17,απο μικρός θαύμαζα τον αστυνόμο Σαϊνι και μάλιστα έβγαινα στην σκέπη του σπιτιού μου με ομπρέλα και πηδούσα κάτω…κάπου εκεί έπαθα την ζημιά…είδα και μπόλικα csi και prizon brake και έδεσε το κέϊκ…αλλά και ο κλουζό και ο σερλοχόμς ωραίοι ήταν….

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Είναι για μένα μυστήριο μακρινό,άλυτο αίνιγμα,παρουσία μόνιμη που όμως μοιάζει με απουσία,λαμπρό φως και σκοτάδι μαζί..

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΕΦΗ ειρθες επητέλους κοιτα ενα ωραιο ποιηματάκι που βρικα
    Στην αγάπη να τα δίνει όλα
    κι ας μαζεύεις τα κομμάτια σου μετά
    να ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα
    μόνο έτσι η ψυχή σου θα πετά
    Στην αγάπη να τα δίνεις όλα
    όσα θέλεις και αιχμάλωτα κρατάς
    μάτωσε το στόμα,πες τα όλα
    τις στιγμές σου σαν την άμμο μη σκορπάς ελενη

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Ο έρωτάς αναζωπυρώνεται με την πρώτη ματιά που ανταλλάσσουν δυο άνθρωποι ένα πέπλο συνομωσίας υφαίνεται γύρω τους.
    αχχχχχ!!!!!

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Και ξανά εδώ. ΄Ένα κουρασμένο αλλά χαρούμενο κι αισιόδοξο καλησπέρα κι από μένα σ’ όλους και όλες που δεν χαιρέτισα το πρωί.
    Ζάχο, μην με ακούς που λέω για τον Τοτό. Ευτυχώς που κάθε τάξη έχει έναν Τοτό. Και δύο και τρεις μπορώ να σου πω. Πιστεύω ότι καθήκον κάθε εκπαιδευτικού, είναι να διαμορφώνει συνειδήσεις για πολλούς τέτοιους Τοτούς. Σ’ αυτούς ακουμπά ο κόσμος. Αυτοί ξεσηκώνουν τους ανθρώπους και φέρνουν τις ανατροπές. Μ’ αρέσει ο αντικομφορμισμός του Τοτού. Πλάκα έκανα το πρωί. Τώρα σ’ αυτό που λέω δεν κάνω καμία πλάκα.
    Αφροδίτη μου, το έχω ξαναπεί ότι όταν μία χώρα φτάνει στον πάτο, πιο χαμηλά δεν μπορεί να πάει. Τότε είναι μονόδρομος. Στηρίζεται στα πόδια της και σηκώνεται και προχωράει. Και η Ελλάδα το έχει κάνει πολλές φορές αυτό. Παρ’ όλο που και μένα με πιάνουν οι απαισιοδοξίες μου πολλές φορές, είμαι αισιόδοξη. ΄Ηδη στην παιδεία κάτι αρχίζει και κινείται. Το ζήτημα είναι να γίνει συντονισμένα απ΄όλες τις συνιστώσες της εκπαιδευτικής κοινότητας. ΄Ιδωμεν.
    Κώστα. Ε. Αλήθεια να σε ρωτήσω, το Κώστα είναι το όνομά σου ή το επώνυμό σου; ΄Ηθελα πολλές φορές να σε ρωτήσω αλλά φοβόμουν μην παρεξηγηθείς. ΄Εχεις δίκιο όταν λες ότι τα μαθητικά και τα φοιτητικά θα σου πω εγώ, είναι τα καλύτερά μας χρόνια. Και μπορούμε να θυμηθούμε κι άλλα απ’ αυτά τα χρόνια. Τα πάρτι, τα πρώτα μας φλερτ, οι εξεγέρσεις μας ενάντια στους γονείς μας και το κατεστημένο, τα πρώτα μας τσιγάρα- εμείς τα λέγαμε καψούλια συνωμοτικά για να μην καταλαβαίνουν οι γονείς μας- αμ, κι αυτά τα κεριά που δήθεν τράβαγαν τον καπνό, και δε μύριζε το δωμάτιο, ώστε να μην καταλάβουν οι γονείς ότι καπνίζαμε; Πέντε ήμασταν μέσα στο δωμάτιο, εκατό κεριά είχαμε τριγύρω για να μπορούμε να καπνίζουμε άνετα. Κι οι κοπάνες που κάναμε αλλά κι οι πλάκες στους καθηγητές μας. Α, τι μου θύμησες. Κι ήταν τα μάτια καθαρά, κι είχ’ η καρδιά βιασύνη , τότε που φτιάχναμε χαρά κι αδερφοσύνη.
    Χαίρομαι που στη σελίδα υπάρχουν κείμενα μεγάλων επαναστατών – ο καθένας στο χώρο του βέβαια- που αποτελούν όμως παράδειγμα προς μίμηση. Μακρυγιάννης, Τσε Γκεβάρα, Ευαγόρας Παλληκαρίδης. ΄Αξιοι άνθρωποι, και πατριώτες.
    Καλημέρα και στο Νίκο(μεγάλε έγραψες), στο Σάκη, στην Τυρολέζα, στον /στην Ioneye,στην Αθανασία (δε σου κρύβω ότι το πολύ αυθόρμητο το φοβάμαι για το πού θα οδηγήσει), στη Lina, στην Κατερίνα, στο Θου-Βου, στη Βίκυ (στο γραφείο δεν ήρθες), στον Ιωάννη, στον κουρσάρο και σ’ όλους τους ανώνυμους που μπαίνουν εδώ μέσα και μιλάνε καλοπροαίρετα, και ναι, βάζω μέσα σ’ αυτούς και σένα κύριε φασίστα από κούνια που δεν μας χαιρετάς.
    ΄Εφη

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Ένα ψέμα είναι ο έρωτας και προτού ξεδιψάσει
    σκορπάει τόση αλήθεια για να σε ξεγελάσει
    .καλημέρα χάθηκες…
    φιλια πολλα !! ΕΡΩΤΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ!!!!!!!

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Βγαίνω στη βροχή
    μόνο αυτή σου μοιάζει
    μάνα που αγκαλιάζει
    ό,τι όμορφο ξεχνώ

    Έφερα κρασί
    αντάμα να το πιούμε
    που φεύγεις να τα πούμε
    για ύστερη φορά

    Και σου τραγουδώ
    δεν μπορώ να κλάψω
    μέσα απ’ το τραγούδι
    βρίσκω ό,τι αγαπώ……………..Ioneye

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Αφροδίτη, στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί
    βολεμένοι. Τριάντα και πλέον χρόνια
    τα κόμματα βόλευαν ψηφοφόρους για να
    μπορέσουν να κρατηθούν στην εξουσία.
    Τώρα στα δύσκολα που θ αρχίσουν να
    ξεβολεύονται σιγά σιγά θα αρχίσουν
    να αντιδράνε.

    Reply
  18. Ανώνυμος

    Παναίς νόμισα πως εννοείς εμένα.
    Τέλος. Πάμε παρακάτω.
    Να σε δίνει ο Θεός υγεία.
    ΕτΚ

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Όλοι περιμένουμε το θαύμα.
    Μήπως πρέπει να κουνήσουμε και εμείς λίγο
    τα χέρια μας και τα πόδια μας;
    ΕτΚ

    Reply
  20. Ανώνυμος

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΓΛΥΚΥΤΑΤΗ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ΤΟ ΘΑΥΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ

    Reply
  21. Ανώνυμος

    Το ρητό της Εβδομάδας.
    koyrsaros

    Το Internet μπορεί να σε κάνει εξυπνότερο. Δεν θα σε κάνει όμως ποτέ έξυπνο.

    Reply
  22. Ανώνυμος

    Ιωάννης Μακρυγιάννης

    Υπερασπισθήτε την Ελλάδα το έθνος στό οπόιο οφείλομεν τα φώτα μας , τάς έπιστήμας μας , τάς τέχνας μας και όλας τας αρετάς μας Κι Όσο αγαπώ τήν πατρίδα μου δέν αγαπώ άλλο τίποτας. Νάρθη ένας νά μού ειπή ότι θά πάγη ομπρός ή πατρίδα, στέργομαι νά μού βγάλη καί τά δυό μου μάτια. Ότι άν είμαι στραβός, καί ή πατρίδα μου καλά, μέ θρέφει, Αν είναι ή πατρίδα μου αχαμνά, δέκα μάτια να χω, στραβός θανά είμαι. Οτι σ αύτείνη θά ζήσω,δέν έχω σκοπόν νά πάγω άλλου.
    κατερινα παπαδακη

    Reply
  23. Ανώνυμος

    MIA ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΦΗ ΕΤΚ ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΑ ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΜΕΝ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΝΑΗ ΕΡΜΗ ΚΑΛΕΙΜΑΧΟ ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ ΣΑΚΗ ΘΑΝΑΣΗ ΝΙΚΟ ΖΑΧΟ ΧΡΗΣΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΕΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΙΑ ΛΗΤΩ ΛΙΝΑ ΖΗΚΟ ΜΑΡΙΖΑ ΑΝΩΝΙΜΗ ΦΙΛΗ ΤΥΡΟΛΕΖΑ ΦΙΛΛΙΠΑ ΚΑΙ Σ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΡΥ ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ,ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ,ΦΙΛΙΚΑ ΒΙΚΥ

    Reply
  24. Ανώνυμος

    Ευαγόρας Παλληκαρίδης.
    ΚΥΠΡΙΟΣ ΗΡΩΑΣ
    Θα πάρω μιαν ανηφοριά, θα πάρω μονοπάτια, να βρω τα σκαλοπάτια που παν στη Λευτεριά

    Reply
  25. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Όταν οι ουλές απ' τις λαβωματιές κλείνουν στο πρόσωπο του κόσμου και μες στους λάκκους πού σκαψαν οι οβίδες φυτεύουμε δέντρα και στις καρδιές πού καψε η πυρκαϊά δένει τα πρώτα της μπουμπούκια και η ελπίδα κ' οι νεκροί μπορούν να γείρουν στο πλευρό τους και να κοιμηθούν δίχως παράπονο ξέροντας πως δεν πήγε το αίμα τους του κάκου, είναι η ειρήνη.
    Ernesto Che Guevara

    Reply
  26. Ανώνυμος

    Όταν ο λαός εξείγειρεται και παραδίνεται στην οργή του, είναι μια φλόγα σφοδρή που μάταια προσπαθεί κανείς να την σβήσει.Αθανασία Κυριαζή

    Reply
  27. Ανώνυμος

    Η Αθήνα μας σήμερα το πρωί καθώς την περιδιάβαινα,
    για κάποια δουλειά που είχα.Τσιμεντούπολη, λαβύρινθος, κομφούζιο, σπάσιμο νεύρων, θόρυβος, νέφος. Αποξένωση, εγκληματικότητα, αδιαφορία, αυθαιρεσία, απελπισία, καταπίεση, άγχος, ανασφάλεια. Μποτιλιάρισμα, σκουπίδια,έλλειψη χώρου.Έτσι την κατάντησαν τα συμφέροντα των πολιτικών της γελοιότητος.Καλή εβδομάδα σε όλους.
    Ιωάννης

    Reply
  28. Ανώνυμος

    Ένα αντρόγυνο μαλώνει στο αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή ο άντρας βλέπει δύο γαϊδούρια και λέει στη γυναίκα του, για να την πειράξει:

    – "Συγγενείς σου είναι;"

    Και η γυναίκα του απαντάει:

    – "Ναι. Τα πεθερικά μου!
    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa ΘΟΥ-ΒΟΥ

    Reply
  29. Ανώνυμος

    Ένας κύριος βλέπει μια πολύ όμορφη γυναίκα και της λέει:

    "Αχ πόσο θα ήθελα να ήμουν τη θέση του άντρα σας!"

    Κι εκείνη του απαντά: "Δεν θα σας το συνιστούσα. Ξέρετε είμαι χήρα!
    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa ΘΟΥ-ΒΟΥ

    Reply
  30. Ανώνυμος

    Έλα να πάμε κει που λες
    που κάνουν τα πουλιά φωλιές
    που κάνουν τα πουλιά φωλιές
    έλα να πάμε κει που λες

    Reply
  31. Ανώνυμος

    Η Αυγή είχε από νωρίς αρχίσει να σκορπά χρώματα…
    Αποχαιρετούσε με Ευλάβεια την νυχτιά…
    Ηλιαχτίδες ξεκινούσαν απ' τα απέραντο γαλάζιο να μας χαρίσουν το πρώτο τους χάδι.tyroleza

    Reply
  32. Ανώνυμος

    Μια γλυκιά, πολύ γλυκιά καλημέρα για όλους μας και καλή νέα εβδομάδα διαφορετική, ζεστή, αγαπημένη, φιλόξενη! Δευτέρα σήμερα και αρχή καινούριας εβδομάδας και… Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του! LINA T.

    Reply
  33. Ανώνυμος

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΠΑΝΑΗ
    ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΑΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ
    ΕΚΓΛΗΜΑ >< >>>>>> maria

    Reply
  34. Ανώνυμος

    Κάτι για την Έφη μας
    και για Μας

    Είναι κάθε μέρα στο σχολείο και ζει τα μαθητικά χρόνια με πολλές γενιές απο μας θυμάται κανείς τον ήχο του κουδουνιού; Τα σκονάκια στα θρανία; Τις ωριαίες κοπάνες;
    Τις σχολικές γιορτές; Τους σπασίκλες αλλά και τους καλούς καθηγητές; Γενικά, τι σας έχει μείνει από τα καλύτερα μας χρόνια, τα μαθητικά;
    Καλημέρα σε όλους …Φιλιά!!!!! ΚΩΣΤΑ.Ε

    Reply
  35. Ανώνυμος

    Όταν μια Κουκουβάγια φτάσει σε παράνια, περιγράφει οτι της κατέβει στο κεφάλι …….
    Mr Ayu-Mania

    Reply
  36. Ζάχος

    γεια σου παρέα … καλημέρα .. καλή εβδομάδα
    καλά να περάσετε το υπόλοιπο της ημέρας…. Έφη σε κάθε τάξη θα υπάρχει ένας Τοτός !!!!!

    Reply
  37. panais

    Αφροδίτη,θέλεις ειλικρινά να μάθεις;Όταν θα είμαστε έτοιμοι ψυχοσωματικά,προς το παρόν είμαστε υπόδουλοι της σάρκας και των παθών μας!Εάν θές εσύ προσωπικά να κάνεις ένα είδος αντίδραση έχω κάποιες ιδέες αλλά μόνο απο το ήμαιλ για να μην μου τις κλέψουν,ευχαριστώ,καλημερούθκια σου!

    Reply
  38. panais

    Καλημέρα σε όλους και σε όλες,ελπίζω συμπατριώτα EτΚ(Ελληνα της Κύπρου),να κατάλαβες χθές σου απάντησα…όταν θα θέλω να απευθηνθώ σε σένα θα το κάνω χωρίς δισταγμό και ντόπρα όπως το ξανάκανα!Προς το παρόν μην φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν και συνέχισε να μας διασκεδάζεις!Λοιπόν φίλες και φίλοι μου που με καλημερήζατε τόσο καιρό σας έγραψα κάτι χθές κοιτάξτεhttp://ksipnistere.blogspot.com/2011/01/blog-post_3720.html!!!Κάντε την φιλότιμη προσπάθεια όσοι με συμπαθάτε και διαβάστε και το άρθρο για τον Πειρεώς Σεραφείμ και τους συκοφάντες, του καλού μας αρθρογράφου κ.Τελεβάντου!Στα σχόλια έγραψα 5 αράδες διακριτικά όσο μπορούσα ειδικά σε αυτούς και αυτές που δεν με ξέχασαν να με ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΟΥΝ τους ανταποδίδω με αυτούς τους προβληματισμούς!

    Reply
  39. Ανώνυμος

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΙΠΑ ΕΦΗ ΜΑΡΙΖΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΒΙΚΥ ΛΗΤΩ ΕΤΚ ΕΡΜΗ ΠΑΝΑΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΘΑΝΑΣΗ ΣΑΚΗ ΜΙΧΑΛΗ ΝΙΚΟ ΧΡΗΣΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΚΩΣΤΑ ΖΑΧΟ
    ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗ ΤΥΡΟΛΕΖΑ
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
    ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΘΩΝ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΑΤΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!
    Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ;;
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ;;
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ!
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΘΥΜΩΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!
    ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ;;
    ΑΦΡΟΔΙΤΗ

    Reply
  40. Ανώνυμος

    Δεν σε μισώ δεν σ αγαπώ
    Δυό λόγια μόνο θα σου πω
    Δεν είναι η αγάπη κάτι μικρό
    Είναι το μεγαλείο στον κόσμο αυτό

    EτΚ

    Reply
  41. Ανώνυμος

    Ε, όχι και συγχωρεμένη όχι και συγχωρεμένη. Λοιπόν το αποφάσισα. Αι μαθηταί είναι άπιστοι. Μετά το ξυπνητήρι μου και το ΔΝΤ μισώ τον Τοτό. ΑΑΑΑΑΑΑχχχ, κάπως έτσι θα γίνεται από δω και πέρα. Σύνταξη δε θα βλέπουμε. Αντί για εφάπαξ θα παίρνουμε ένα φέρετρο. Στην τάξη θα μένουμε μέχρι την τελευταία μας πνοή.
    Αλλά ο Τοτός μαζί με τη Βίκυ. Απαιτώ να παρουσιαστούν στο διευθυντή μετά του κηδεμόνα τους. Αμέσως. Ακόμη εκεί είστε; Φουσέκι να προκάμετε!!!!!!!!
    Χα,χα,χα, καλημέρα σ’ όλους και θα τα πούμε το μεσημέρι.
    ΄Εφη η συγχωρεμένη αλλά όχι η ελεούσα.
    (Γιατί ο Θεός συγχωρεί εγώ όχι).

    Reply
  42. Ανώνυμος

    Η ψυχές των γερόντων
    Μες στα παληά τα σώματά των τα φθαρμένα
    κάθονται των γερόντων η ψυχές.
    Τι θλιβερές που είναι η πτωχές
    και πως βαρυούνται την ζωή την άθλια που τραβούνε.
    Πώς τρέμουν μην την χάσουνε και πώς την αγαπούνε
    η σαστισμένες κι αντιφατικές
    ψυχές, που κάθονται -κωμικοτραγικές-
    μες στα παληά των τα πετσιά τ' αφανισμένα.

    Κωνσταντίνος Π. Καβάφης

    Reply
  43. Ανώνυμος

    Λίγο πριν τελειώσει το σχολείο όλη η τάξη έχει βγει φωτογραφία και η δασκάλα προσπαθεί να πείσει τα παιδάκια να αγοράσουν την ομαδική φωτογραφία:
    "Σκεφτείτε πόσο ωραίο θα είναι όταν θα έχετε μεγαλώσει και θα βλέπετε την φωτογραφία και θα λέτε: αυτή είναι η Ελένη, είναι γιατρός, αυτός είναι ο Μιχάλης είναι δικηγόρος…"
    Πετάγεται ο Τοτός:
    "Kαι αυτή είναι η συγχωρεμένη η δασκάλα μας…"

    ΕτΚ

    Reply
  44. Ανώνυμος

    Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Κωστίκα ήταν ότι είχε γίνει ρεζίλι διότι συνεχώς έκλανε. Έτσι όταν τον κάλεσαν στο σινεμά δέχτηκε ευχαρίστως γιατί το έργο ήταν πολεμικό και δε θα ακουγόταν! Έτσι λοιπόν βολεύτηκε στη θέση του όσο καλύτερα μπορούσε γιατί ακριβώς δίπλα του ήταν κάποιος που ροχάλιζε με μεγάλο θόρυβο. Πάνω στις πιστολιές λοιπόν ο Κωστίκας έκλανε με την ησυχία του χωρίς να τον καταλάβει κανείς. Ήρθε όμως η στιγμή που του ήρθε μια μεγάλη κλανιά αλλά δεν έπεσε ούτε μια σφαίρα. Ευτυχώς για αυτόν όμως πάνω που δε μπορούσε να κρατηθεί άλλο, οι εχθροί ετοιμάστηκαν να ανατινάξουν ένα τρένο.
    Όταν λοιπόν ανατινάχτηκε, ο εκκωφαντικός θόρυβος της έκρηξης κάλυψε τον επίσης εκκωφαντικό θόρυβο της κλανιάς του. Απο όλη αυτή φασαρία όμως ο διπλανός του Κωστίκα ξύπνησε και λέει:
    – Τι έγινε ρε παιδιά τι φασαρία είναι αυτή;
    – Τίποτα απλώς ανατίναξαν ένα τρένο, τον καθησύχασε ο Κωστίκας.
    – Σκατά κουβαλούσε αυτό το τρένο και βρώμισε έτσι;
    ΕτΚ

    Reply
  45. Ανώνυμος

    Ο Πόντιος πάει σε ένα περίπτερο. Ρωτάει τον περιπτερά:
    – "Αγγλικά ξέρεις;"
    – "Όχι," απαντάει ο περιπτεράς. Καλά λέει ο Πόντιος και φεύγει. Πάει σε ένα άλλο και ξαναρωτάει:
    – "Αγγλικά ξέρεις;"
    – "Όχι," λέει και αυτός ο περιπτεράς. Καλά λέει ο Πόντιος και φεύγει. Τελοσπάντων, αφού είχε γυρίσει πολλά περιπτερά, πάει και σε ένα τελευταίο περίπτερο. Το ίδιο πάλι.
    – "Αγγλικά ξέρεις;" ρωτάει ο Πόντιος τον περιπτερά.
    – "Ναι λέει ο περιπτεράς!" Και λέει ο Πόντιος.
    – "Ε φέρε μου τότε ένα Marlboro!"

    Reply
  46. Ανώνυμος

    Kαλημέρα Ελλάδα 
    Μια γλυκιά Καλημέρα στην Έφη,Βίκυ,
    Σταυρούλα,Αφροδίτη,Ζάχο΄,Δον Κιχώτη
    Κώστα.Ε και σε όλα τα Παιδιά του
    Ξυπνήστερε
    Zάχο ακόμη γελάω με το ανέκδοτο ήταν πολύ ωραίο.
    Έφη καλή δύναμη την πρώτη μέρα στο σχολείο.
    Δον Κιχώτη αν και δεν έλεγες πολλά τελευταία θα
    μας λείψεις ,ωστόσο θα μπορούσες να μας δώσεις
    τις γνώσεις σου για τον Πυθαγόρα και να κάνεις το
    πρωινό μας πιο ενδιαφέρον και πιο πολύχρωμο.
    ΕτΚ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *