Ξυπνήστε Ρε πήγε 6……

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

20 Comments

  1. Ανώνυμος

    Καθυστερημένα,θα ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όσους
    και όσες γιορτάζουν.
    Σταυρούλα,να χαίρεσαι το βλαστάρι σου,Μαίρη να
    χαίρεσαι τον ανηψιό σου.
    Φιλιά σε όλα τα φιλαράκια του blog
    Φρύνη

    Reply
  2. ΜΑΙΡΗ

    Φίλη Ε.Γ η κόρη μου είναι στα 9 μισή και ο ανηψιός μου είναι 19, πρωτοετής φοιτητής στο ΕΜΠ και μεγάλος καρδιοκατακτητής!
    Ευχαριστώ για τις ευχές σου

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Μαίρη να χαίρεσαι και το κοριτσάκι σου και τον ανηψιούλη σου!
    Αλήθεια πόσων ετών είναι το κοριτσάκι σου;
    Εμένα ο Μάριός μου είναι 16 μισό και η Μυρτώ μου 14 μισό. Φιλιά, Ε.Γ.

    Reply
  4. ΜΑΙΡΗ

    Aγαπητές φίλες Ε.Γ και Σταυρούλα να χαίρεσθε τους γιούς σας Μάριους.Καλλίμαχε και κορίτσια χίλια ευχαριστώ που με σκεφτήκατε σήμερα που γιορτάζω το ένα απ΄τα δύο ονόματά μου.
    Εχω κι εγώ ανηψιό Μάριο με δεύτερο όνομα το Αντρέας και συνήθως έτσι τον φωνάζουμε. Πήρα λοιπόν την κόρη μου μια μέρα και πήγαμε βόλτα σε μια πλατεία που έπαιζαν κι άλλα παιδάκια. Ενα αγοράκι που κι αυτό το λέγαν Μάριο επαιζε με τους φίλους του και καθώς του φώναζαν Μάριε πιάσε την μπάλα κ.λ.π. τον πλησιάζει η μικρή μου και του λέει ξέρεις? Μάριο λένε και τον ξαδελφό μου τον Αντρέα!!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Αγαπητε μου Καλλιμαχε θελω και γω πολυ να γνωριστουμε σε λιγο καιρο γιατι τωρα μια οικογενειακη υποθεση λιγο θλιβερη δεν μου το επιτρεπει να εισαι σιγουρος ομως οτι θα σας γνωρισω ολους το θελω πολυ και αν ακουσεις την ιστορια της ζωης μου που διαδραματιστηκε εκει στα Ταμπουρια ισως απο παλαιοτερους κατι μπορει να εχεις ακουσει το γεγονος ειναι οτι ψαχνω την βιολογικη μου μητερα εδω και 18 ολοκληρα χρονια
    και αυτοσς ειναι ο λογος που συγκινουμε βαθυτατα οταν ακουω για τον Πειραια
    *κωνσταντινα*

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Επανέρχομαι, για να πώ χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα.
    Στην φίλη μας Μαίρη και στον καινούργιο φίλο μας Μάριο, εάν γιορτάζουν σήμερα πολλές-πολλές ευχές και φιλιά. Ε.Γ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (να χαίρεσαι το Μαριό σου !Χρόνια του πολλά) ΛΙΑ ΦΡΥΝΗ ΕΥΓΕΝΙΚΕ ΚΑΛΛΙΜΑΧΕ ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ ΛΗΤΩ (που χάθηκες!)ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!
    ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΑ!
    ΑΦΡΟΔΙΤΗ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Φιλαράκια μου γειά σας και από εμένα.
    Σταυρούλα να σου ζήσει ο Μάριός σου, να το καμαρώνεις πάντα και να είναι γερός!
    Δεν ήξερα ότι έχουμε και εσύ και εγώ γιούς με το ίδιο όνομα.
    Καλλίμαχε σε ευχαριστώ για τις ευχές, αλλά εγώ τον Μαριό μου τον γιορτάζω τον Δεκαπενταύγουστο.
    Επίσης θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω κάτι που συνέβη την Δευτέρα στο παιδάκι ενός γνωστού μου ζευγαριού.
    Ο μικρός αυτός κάθεται πολλές ώρες την ημέρα στον υπολογιστή, παίζοντας παιχνίδια.
    Την Δευτέρα που δεν είχε σχολείο, μετά από ένα περίπου 4ωρο-5ωρο μπροστά στον υπολογιστή, άρχισε να τρέμει ολόκληρος, να μην μπορεί να μιλήσει καθόλου και να μην γνωρίζει τους γονείς του!
    Το φαντάζεστε, είχε πάθε αμνησία και δεν μπορούσε να αρθρώσει κουβέντα!
    Τον πήγανε λοιπόν εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι γιατροί μόλις άκουσαν πόσες ώρες κάθεται ο μικρός στον υπολογιστή, έβαλαν τις φωνές στους γονείς και κατέβαλαν προσπάθειες να συνεφέρουν το παιδί.
    Γι΄ αυτό φίλοι μου προσέχετε τα παιδιά σας, μην τους επιτρέπετε να κάθονται με τις ώρες στο κομπιούτερ. Από την ακτινοβολία που δέχονται παθαίνουν φωτοεπιληψία, αυτός νομίζω πως είναι ο ιατριός όρος της λέξης.
    Αυτά προς το παρόν,σας στέλνω τα φιλιά μου και σας εύχομαι μία καλή Κυριακή.Ε.Γ.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΟΣΟ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΝΕΙ!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΤΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ Η ΗΡΕΜΙΑ ΣΟΥ.
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΣΟΦΕ ΦΩΤΗ!!
    ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΟΜΟΡΦΑ!
    ΑΦΡΟΔΙΤΗ

    Reply
  10. Κ Α Λ Λ Ι Μ Α Χ Ο Σ

    Αναστασια μου αστειευτηκα καλημερα στη Μελβουρνη νασαι παντα καλα! Μαιρη εαν γιορταζεις "χρονια πολλα" αλλα και να μην γιορταζεις παλι χρονια πολλα οι ευχες ειναι παντα καλοπροαιρετες. Φρυνη το ξερω ολοι τα ιδια θεματα εχουμε καλημερα. Γιαννα εμφανησου, Αργυρουλα θα σε παρω αγκαλια και με τσιγαρο στο στομα, Ε.Γ τις καλυτερες ευχες μου στον υιο σου ευχες να τον δεις καλυτερο κι απ την φαντασια σου φιλια. Στην Νιο το καλυτερο καραβι στο λιμανι γεια σου Σταυρουλα, Εριεττα σου ευχωμαι χαρουμενη Κυριακη, Νιωτη που εισαι βρε παλιοπαιδο? εχεις δικιο πρεπει να ρθω να σε βοηθησω. Πολυ συντομα ηρεμησε. Αφροδιτη με το υπεροχο ονομα καλημερα απ τον Πειραια και για εσενα. Φιλιππα γεια σου μεγαλε, Στο Λιακι οχι μονο ευχες για καλημερα αλλα και φιλακι γεια σου αστερι μου! Φωτη συντονιστη των παντων καλημερα εισαι σαν το παλιο καλο κρασι που κρατησε το χρωμα! Καλημερα. Υ.Γ εχω ομως μια καλημερα και μια ευχη για χαρουμενη Κυριακη και οχι μονον στο αγαπητο γειτονακι μου την Κωνσταντινα που βρεθηκαμε τυχαια στο μπλογκ και τα πατρικα μας τα χωριζουν δυο δρομοι που μπορει αν συναντηθουμε να γνωριζομαστε και να ξεραθουμε στα γελια επικοινωνησε http://www.kallimaxos@hotmail.gr Καλημερα γειτoνακι καλημερα σε ολη την Ελλαδα!!!

    Reply
  11. Fotis

    Γιορτάζουν σήμερα:
    Βιργινία, Μαρία, Μάριος, Μάρω, Μαριώ, Μαριωρή, Μαρίκα, Μαριγώ, Μαριγούλα, Μαρούλα, Μαρίτσα, Μαριέττα, Μαρούσα, Μάρσια, Σουλτάνα, Σουλτάνης, Σούζυ, Σούζη, Σουλτανίτσα, Τάνια, Δέσποινα, Δεσποινούλα, Δέσπω, Δεσπούλα, Δεσποίνου, Δεσποίνω, Δεσποινιώ, Ντέπη, Πέπη, Ζέπω, Πιπίνα.
    'ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ"

    Reply
  12. Σταυρούλα

    Καλήμερα χρόνια πολλά Μαρία ΕΓ σήμερα γιορτάζω το γιό μου Μάριο ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους .καλήμερα σε όλους

    Reply
  13. Αναστασια

    καλησπέρα σε όλο το καλό κόσμο του blog……. Καλλίμαχέ μου κ οι καρχαρίες ελεύθερα πλάσματα του κόσμου αυτού είναι (να σαι σίγουρος ότι εγώ δεν είχα καμία ανάμειξη με την εμφάνισή τους στην Μεσόγειο!!!!)…..άσε που εμφανίστηκαν πολλά πολλά χρόνια πριν από το ανθρώπινο είδος…respect ……..

    Reply
  14. Fotis

    Καλημέρα φίλες-οι μου.
    Καλημέρα και στην Κύπρο μας…ΑΔΕΛΦΙΑ….
    "ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"…
    Μια ιδιαίτερη καλημέρα για τους:
    Αναστασία, Αργυρούλα, Μαίρη, Λία, Εφη, Μαρίζα, Φρύνη, Αφροδίτη, Εριέτα, Ρένα, Γιάννα, Σοφάκι, Ελένη, Σταυρούλα, Ευαγγελία, Μάνια, Καλλίμαχο, Αλέξη, Χρήστο, Φίλιππα, Μιχάλη…και σε όλους σας.
    "ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΥΠΝΟ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ"

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *