Αύριο 7/11 … ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Ο-Λ-Ο-Ι !!

Αύριο έχουμε εκλογές… αυτοδιοικητικές.
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ !!
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ “ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ” …
“ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ….
ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ”
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ (ΨΗΦΙΖΩ = ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ, ΑΠΕΧΩ = ΑΔΙΑΦΟΡΩ)
ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ (ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ)
ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΚΥΡΟ (ΕΧΩ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ)
Στην αποχή στην ουσία ψηφίζετε αυτούς που τα φάγαμε… μαζί. Προσοχή: Το ίδιο θα συμβεί αν ρίξετε ΑΚΥΡΟ ή ΛΕΥΚΟ καθώς τα ποσοστά των κομμάτων βγαίνουν από τα έγκυρα ψηφοδέλτια.
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ

http://meapopsi.wordpress.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

17 Comments

  1. Ανώνυμος

    Βρε καλώς τον τον kapsoulis !!! Ξύπνησες;;

    Κάποιος πυροβόλησε και αστόχησε … έτσι σβήστηκε το "σχόλιό" σου…

    Άλλα 10 posts να διαβάσουμε θα το δούμε εκεί… Σιγά το δύσκολο …

    Γράψε πάλι τα ίδια … εμείς ΨΗΦΙΣΑΜΕ κιόλας !!!

    Πάλι θα είσαι άστοχος … ΑΠΟΧΗ και άλλη προπαγάνδα !!!

    Άσε μας να αποφασίσουμε μόνοι μας … Κάαααατσε εσύ… να γράφεις εδώ όλη μέρα !!!!

    Είμαστε όλοι συνειδητοποιημένοι … Ξέρουμε τι ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε !!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΑΝΩΝΥΜΕ (9:55)
    ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ";; ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΜΑΓΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ Η ΑΘΗΝΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ;

    ΒΟΛΕΨΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ !!!

    ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ Farmville ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ !!!!

    ** ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ **

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΟΜΟΛΑ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ???ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΟΥΛΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΡΟΚΟΠΗ????ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΘΑΠΡΕΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΡΕ ΞΕΠΑΡΤΛΙΑΣΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΖΩΑ????

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΘΑΜΑΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ(ΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ)ΒΕΒΑΙΑ ΘΑΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΑΚΑΙΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΑΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ.
    ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ,ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΟΓΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ Η ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ,ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΤΙ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ,(ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ MAΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ Η ΑΝ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ).ΑΝ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΝΟΡΜΑΛ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΝΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΡΕ ΗΦΑΙΣΤΕ ΦΙΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΙΔΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΤΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΕΥΓΕΙΣ ΠΙΣΩ.

    ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ΣΙΔΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΑΚΟΜΑ,ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ…

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑΝΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΨΗΦΟ Η ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΚΑΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ????

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΓΜΑΤΩΝ (ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΙΑ ΩΣ ΠΡΑΜΑ)ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΜΑΤΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΨΗΦΗΣΤΕ

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Δεν μασάει κανείς τα παραμύθια περι αποχής.Ψηφίζουμε και μαυριζουμε ΟΛΑ τα κομματα της σημερινής βουλης και ειδικα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ..Ψηφιστε οο,τι θελετε απο ακρα αριστερά μεχρι ακρα δεξιά.ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ τον καθενα μας,αρκεί να αντιδράσουμε κ να ΠΟΥΜΕ ΦΤΑΝΕΙ πια!ΠΑΣΟΚ ΝΔ κατω απο 20% για να μαθουν τα τσογλανια οτι οι μαλακες τοσων ετων ξύπνησαν!Οι δήθεν παρακλήσεις των πολιτικών για να πάμε στην καλπη γινονται εκ δόλου.ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ είναι ξεφτιλισμένοι σήμερα και κοκκινο πανί.Το να σου λένε να πας στην καλπη είναι για να σε προκαλέσουν και αντιδραστικα να μην πας(στυλ φατε τα @@ μου τωρα που θέλετε και ψήφο).Έτσι τα κομματόσκυλα τους θα μπορέσουν να τους βγάλουν και να δώσουν στα κατεστημένα κόμματα ποσοστά που θα τα σώσουν(με την βοηθεια των ΜΜΕ)..Η αποχή ειναι ΜΑΛΑΚΙΑ με απλά μαθηματικά και οποιος την υποστηρίζει ή το κανει με δόλο ή είναι ΜΑΜΑΚΑΣ._

    Reply
  10. Ανώνυμος

    kapsoulis .ΤΟ πληρωμένο πασοκοσκυλο των μπλοκ. Παντού λέει τα ίδια η αποχή είναι υπέρ του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ . Πάμε κάλπες και ξηλώνουμε το κατεστημένο ετών που ευθύνεται για την συνειδητή από μέρους τους καταστροφή της χώρας. Μην αφήσεις άλλους να αποφασίσουν για εσένα..

    Reply
  11. Ανώνυμος

    kapsoulis … ΠΑΛΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΑΠΟΧΗ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ post ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ!!! Ε-Λ-Ε-Ο-Σ !!!

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ !!! ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ" (ΔΗΜΑΡΑΣ / ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / ΧΑΤΖΑΡΑΣ και πολλούς άλλους…)

    ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ … ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

    Reply
  12. Ανώνυμος

    kapsoulis .ΤΟ πληρωμένο πασοκοσκυλο των μπλοκ. Παντού λέει τα ίδια η αποχή είναι υπέρ του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ . Πάμε κάλπες και ξηλώνουμε το κατεστημένο ετών που ευθύνεται για την συνειδητή από μέρους τους καταστροφή της χώρας. Μην αφήσεις άλλους να αποφασίσουν για εσένα..

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Τέρμα πια ο εμπαιγμός, δεν πάει άλλο έλα μαζί μας, στις 7.11 2010 ψηφίζουμε σε όλη την επικράτεια τους υποψηφίους της λαϊκής συσπείρωσης. ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.Μην αφήσεις άλλους να αποφασίσουν για εσένα..

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *