Ελεός!Περίπου 800.000 μετανάστες στην Ελλάδα..

Φανταστείτε πόσοι είναι και οι λαθρομετανάστες που δεν μετρήθηκαν!!!Η Ελλαδα εγεινέ μπάχαλο…
Τα στοιχεία της Eurostat για τον αριθμό των πολιτών άλλων χωρών που ζουν στις 27 χώρες μέλη της ΕΕ δείχνουν ότι η Ελλάδα φιλοξενεί το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό αλλοδαπών που δεν προέρχονται από την Ευρώπη, μετά την…….
Ισπανία.

Συγκεκριμένα στη χώρα μας το 2010 καταγράφηκαν επισήμως…
954.800 αλλοδαποί (8,4% του συνολικού πληθυσμού), από τους οποίους 163.100 (1,4%) ήταν πολίτες χωρών μελών της ΕΕ και 791.700 (7%) προέρχονταν από άλλες χώρες.
Μεγαλύτερη αλλοίωση του εθνικού και ευρωπαϊκού χαρακτήρα του πληθυσμού της παρουσιάζει μόνο η Ισπανία, οι μετανάστες της οποίας που δεν προέρχονται από την ΕΕ αποτελούν το 7,3% του πληθυσμού. Πολύ μεγάλα ποσοστά παρουσιάζουν και οι Λετονία (17%) και Εσθονία (15,1%), αλλά αυτό οφείλεται στους γηγενείς ρωσόφωνους πληθυσμούς που φιλοξενούν.
Η Ισπανία εξάλλου έχει προσελκύσει πολύ μεγαλύτερο ποσοστό πολιτών της ΕΕ (5,1%), ενώ μετά το Λουξεμβούργο, διοικητικό κέντρο της ΕΕ, αναμφισβήτητη πρωταθλήτρια είναι η Κύπρος, με 10,4%.
Συνολικά στην Ευρωπαϊκή Ενωση των 27 χωρών μελών οι πολίτες που διαμένουν σε χώρα άλλη από αυτή της προέλευσής τους φτάνουν τα 32,4 εκατ. άτομα, ποσοστό 6,5% του πληθυσμού. Η εσωτερική μετανάστευση φτάνει το 2,5% και τα 12,3 εκατ. πολίτες, ενώ οι μετανάστες από άλλες χώρες ανέρχονται σε 4% του συνολικού πληθυσμού ή 20,1 εκατ. πολίτες.

http://epanastasi-gr.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

17 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 5.000.000.
    ΟΤΑΝ ΞΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΜΙΝΗ(ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΛΙΤΗ)
    ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ
    ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
    ΚΟΒΟΥΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΧΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΡΦΑΝΑ ΗΡΩΙΚΩΣ ΠΕΣΟΝΤΩΝ 100ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ "ΜΟΝΑΞΙΑΣ"330 ΕΥΡΩ.
    ΟΤΑΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    ΟΤΑΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΦΩΝΗ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ),ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
    ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΟΙΩΣΗ ΕΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!
    OTAN AKOYME TOYΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ(ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΕΣΩ ΜΚΟ,ΚΑΙ ΤΟΝ SOROS)NA YΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΛΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ(ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ)ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!!
    Ε ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΕΡΜΕΝΟΥΜΕ;;;;

    Reply
  2. Ανώνυμος

    EISTAI OLLOISAS ELLINIKA MALAKESMENA NA PARETE APO ENAN STO SPITISAS NA SAS GAMAI TIN GINEKASAS KAI TIN KORISAS KAI AN EISTAI KAI POUSTIS ATO EINAI GAI KA8EPOLITIKO MALAKA SKATATZIDES

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Den ta pistevo afta ta noumera. Edo to elliniko kratos den iksere posous DYpallilous plirone ke kserei posous metanastes exei?Tha mas trellanoune teleios!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ? ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ? ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΠΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ? 8.000.000 ? 10.000.000 ? 15.000.000 ? Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ? ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ…ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ Ε ? ΟΙ ΞΕΝΟΦΟΒΟΙ ?

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ 4.800.000 ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΤΑ ΚΟΛΟΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ,ΜΟΝΟ
    ΘΑ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥΝ ,ΘΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ
    ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΚΙ ΑΝΥΜΠΟΡΗ ΕΛΛΑΔΑ..
    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    800.000 ;;;; ΤΟ άλλο με τον τοτό το ξέρετε Ε;Ε;Ε;Ε;Ε; ..1.5000.000 Και παραπάνω είναι οι λαθρομετανάστες..Μέρα με την ημέρα αυξάνονται..Τα χάλια μας τα μαύρα..Τι μας περιμένει..Μόνο ο θεός ξέρει…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *