Μαθητής ετών…80

Μόλις έκλεισε τα 80 χρόνια. Σε όλη του τη ζωή ήταν μαραγκός. Όπως και ο πατέρας του. Το σχολείο το άφησε νωρίς γιατί οι ανάγκες ήταν άλλες εκείνα τα χρόνια, όπως μας λέει. Ο Μανώλης Κανελλίδης κάθισε όμως πάλι στα θρανία πριν από λίγα χρόνια και σε δύο μήνες θα πάρει και….
το απολυτήριο του από το 1ο επαγγελματικό λύκειο Περιστερίου.

Ο ίδιος δεν είχε σκεφτεί να καθίσει πάλι στα θρανία. Η τύχη έβγαλε το δρόμο του σε ένα σχολείο δεύτερης ευκαιρίας κι εκεί τελείωσε το Γυμνάσιο. Τώρα δεν αλλάζει το σχολείο του με τίποτα.

Στην παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στο 1ο επαγγελματικό λύκειο Περιστερίου για τις πυραμίδες της Αιγύπτου, παρουσιάστηκε και η εργασία του κυρίου Μανώλη.

Ένα ακριβές αντίγραφο της πυραμίδας του Χέοπα που κατασκεύαζε με μεράκι για μήνες.

ΑΠΕ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

  1. Ανώνυμος

    Παρακαλω πολυ να δημοσιευσετε το παρακατω mail που μολις εστειλα στα κεντρικα γραφεια του Καβαλιερος στην Αθηνα και στην Θεσσαλονικη .γιατι δεν πρεπει να αφηνουμε καποιους καιροσκοπους να κερδοσκοπουν σε βαρος μας και να υποτιμουν την νοημοσυνη μας…
    Πρεπει να σας αναφερω οτι στην συγγεκριμενη εκδρομη ηταν πολλα ατομα που ειχαν κερδισει ταξιδι (1+1 δωρο)(υπηρξε μεγαλη καμπανια μεσω του skaitv για την συμμετοχη στο διαγωνισμο).Αναρωτιεμαι μηπως το πρακτορειο ηθελε να βγαλει την ''ζημια''υποβιβαζοντας τις παροχες που ειχε υποσχεθει?Το mail το στελνω αμεσα για να προλαβω και αλλα ατομα να μην πεσουν θυματα του Καβαλιερος καθως εδω και περιπου 2 χρονια εχει την αποκλειστικοτητα για τα προγραμματα 55+ ,τα οποια συνεχιζονται ακομη ….σας ευχαριστω για την φιλοξενια και ελπιζω και οι υπολοιποι συνταξιδιωτες μου να κρατησουν τον λογο τους για να μαθευτει το παθημα μας και να γινει μαθημα.

    ΚΥΡΙΟΙ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ,ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ( ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ''ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ'' ) ,ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΣΑΣ.ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΕΣΑΜΕ ΕΞΩ…ΜΑς ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ.ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΩ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ,ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΑΣ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΡΙΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 55+ ,ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ…ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΕΥΓΑΡΙ 1139 ΕΥΡΩ ΜΕ 4 ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣΓΙΑ 5 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙς, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ.ΤΟ ASTRORIA PARK HOTEL ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 3 ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΟΔΗΓΟ LLORET INFO(WWW.HOTELSLLORET.COM).ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ SITE ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ 3 ΑΣΤΕΡΩΝ.ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΕΞΩ .ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ.ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 6 ΗΜΕΡΩΝ ΑΛΛΑΞΑΜΕ 3 ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ.ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙς ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕς ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑς.ΞΕΝΑΓΟ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΠΤΗΣΗ ΤΗς ΕΠΙΣΤΡΟΦΗς ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΜΕ ΑΛΛΗ ΠΤΗΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙς ΔΕΝ ΜΑς ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΤΡΕΙς ΜΕΡΕς ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΜΑς ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ?ΤΟΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑς?ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΜΑς ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 3 ΑΣΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΩΓΛΗ,ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΥΠΝΟς ΑΝΥΠΑΡΚΤΟς, ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΜΑΘΗΤΙΚΕς ΕΚΔΡΟΜΕς ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΑΦΕς ΟΤΙ ΜΕ ΤΙς ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΨΕΙς ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΙς ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΓΝΩΣΤΕς, ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕς ΔΥΣΚΟΛΕς ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΓΚΥΡΙΕς ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗς ΣΕΒΑΣΜΟς ΑΠΟ ΜΕΡΟΥς ΣΑς.ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗς ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΒΑΛΙΕΡΟς ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ…..ΜΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗς ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗΣ.

    Δ. ΣΟΦΙΑ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *