ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ ΦΥΣΙΚΑ! Αυστριακός δισεκατομμυριούχος 81 ετών παντρεύτηκε 24χρονο μοντέλο!

Ο 81χρονος Αυστριακός δισεκατομμυριούχος Richard Lugner παντρεύτηκε το Σαββατοκύριακο το 24χρονο μοντέλο του Playboy, Cathy Schitz.

Ο γαμπρός δήλωσε ότι δεν έχουν καμία διαφορά εκτός από την… ηλικία Ο Richard Lugner, δισεκατομμυριούχος του κατασκευαστικού τομέα από την Αυστρία, είναι 81 ετών και το περασμένο Σαββατοκύριακο ένωσε τη ζωή του με την 24χρονη Cathy Schitz, που είναι μοντέλο του περιοδικού Playboy. 

O γαμπρός δήλωσε ότι είναι ο πέμπτος γάμος του, αλλά ελπίζει ότι θα είναι τυχερός και αυτός ο γάμος θα κρατήσει, αφού με την νύφη έχουν πολλά κοινά σημεία και μόνο μία διαφορά… την ηλικία!

Ο ζάπλουτος γαμπρός θέλησε να προσφέρει στην νύφη έναν παραμυθένιο γάμο και γι’ αυτό ο γάμος έγινε στην Αυστρία, στο πολυτελές Schonbrunn Palace, με την σαμπάνια να ρέει άφθονη, ενώ το ζευγάρι μετακινήθηκε με μια άμαξα που την έσερναν τέσσερα λευκά άλογα.

Ο 81χρονος έχει γίνει γνωστός, αφού κατά καιρούς τον συνόδευσαν στην όπερα της Βιέννης διασημότητες, όπως η Ράκελ Γουέλτς, η Κιμ Καρντάσιαν, η Πάρις Χίλτον και η Πάμελα Άντερσον.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *