Απεφεύχθησαν οι εκλογές – συμφώνησαν ότι δεν υπάρχει ΕΡΤ – νέο ραντεβού των πολιτικών αρχηγών αύριο στις 8.30

Μετά από επτά ώρες συνεδρίασης χωρισμένες σε δύο ισάριθμες συναντήσεις των τριών πολιτικών αρχηγών, φαίνεται ότι οι Βενιζέλος και Κουβέλης – καταρχάς τουλάχιστον, αποδέχθηκαν ότι δεν υπάρχει ΕΡΤ! Και οι δύο αρχηγοί απέφυγαν να μιλήσουν για …
ΕΡΤ και αντίθετα, αναφέρθηκαν σε δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό τομέα που πρέπει όμως να λειτουργήσουν – και εδώ φαίνεται να μην έχει υπάρξει ακόμη συμφωνία μεταξύ των τριών – οι τρεις συχνότητες. Αφού σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά της ΝΔ μιλάει για μεταβατική επαναλειτουργία, αλλά με κοινό πρόγραμμα των τριών συχνοτήτων.

Το σίγουρο είναι ότι η ΕΡΤ δεν θα μας οδηγήσει σε εκλογές και ευτυχώς, διότι θα ήταν δραματικό να κόβονται συντάξεις, μισθοί και φάρμακα, να μην ανοίγει μύτη και να διαλύεται η χώρα επειδή έκλεισε ένας διαφθαρμένος οργανισμός, προκειμένου να ξανα-ανοίξει και να ξανα-λειτουργήσει από μηδενική βάση. Σίγουρα το νέο ραντεβού των τριών αρχηγών αύριο στις 8:30 δηλώνει ότι απεφεύχθησαν οι εκλογές, αλλά προδίδει μια αδυναμία των πολιτικών να δώσουν λύση στο θέμα της ΕΡΤ, πετώντας το μπαλάκι στους δικαστικούς!

enimerosi24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *