Συλλήψεις για 84 κιλά χασίς

Συλλήψεις για 84 κιλά χασίςΠοσότητα χασίς που φθάνει τα 84 κιλά, βρήκαν αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ύστερα από …
περιπετειώδη καταδίωξη και σύλληψη δύο 23χρονων στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η ποσότητα των ναρκωτικών θα μεταφερόταν στην Αθήνα, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητούνται δύο ακόμη άτομα.

Οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορίες, που είχαν σχετικά με τη μεταφορά μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών στην Αθήνα, εντόπισαν στο 99ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στη «θέση Σαμάρι», έναν 23χρονο Αλβανό να κινείται με μηχανή, με κατεύθυνση προς Αντίρριο. Ο 23χρονος, είχε τον ρόλο προπομπού σε αυτοκίνητο που επέβαιναν δύο άλλοι 23χρονοι ημεδαποί και ακολουθούσε σε απόσταση.

Όταν οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό της μηχανής για να σταματήσει, αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Την ίδια ώρα οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο επιχείρησαν να κρυφτούν, αλλά οι αστυνομικοί τους εντόπισαν σε χώρο στάθμευσης της εθνικής οδού, στο χωριό Στάνος Αμφιλοχίας. Τη στιγμή που οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους πλησιάσουν για να τους ελέγξουν, ο οδηγός του αυτοκινήτου έφυγε από τον χώρο στάθμευσης, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα και κατευθύνθηκε προς την περιοχή του Αντιρρίου. Ακολούθησε καταδίωξη στην εθνική οδό και τελικά το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στον κόμβο του Κεφαλόβρυσου.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, το οποίο ανήκει σε αλλοδαπό άγνωστης υπηκοότητας, οι αστυνομικοί βρήκαν την ποσότητα των ναρκωτικών, συσκευασμένη σε 75 δέματα.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *