87=1

Τις τελευταίες μέρες όλα τα μέσα ενημέρωσης μαζί με τις φυλλάδες διαφόρων χρωμάτων και δυναμικότητας ασχολούνται με ένα και μόνο θέμα.
Και η ειρωνεία είναι πως το θέμα δεν αφορά την δολοφονία ενός παιδιού από κάποιον ο οποίος δήλωσε χρυσαυγιτης αλλά το πως θα μειώσουν, αμαυρώσουν και….
περιθωριοποιήσουν την εικόνα ενός κόμματος της ελληνικής βουλής στα μάτια του ελληνικού λαού.

Και το ερώτημα βλέποντας όλα αυτά τα πρωτοσέλιδα, τα δραματοποιημένα, αποκλειστικά νέα από την δράση της χρυσής αυγής που μου έρχεται στο μυαλό είναι το εξής. Πόσο πολύ φοβούνται την χρυσή αυγή;Τι κακό μπορεί να κάνει στο σύστημα τους και πόσο νοιώθουν ότι απειλούνται από αυτή;Διαβάζοντας τις γνώμες “έγκριτων” δημοσιογράφων η απορία από που βγαίνει
αυτό το μίσος και η οργή ενάντια σε μια πολιτική δύναμη η οποία δημοκρατικά κέρδισε την θέση της στο ελληνικό κοινοβούλιο κρατάει μόνο μια στιγμή. Κάτσε, λέω, αυτοί όλοι οι δημοσιογράφοι από που πληρώνονται;Από που έχουν κάνει τις περιουσίες που όλοι γνωρίζουμε (ο ερωτας και ο πλούτος δεν κρύβονται σε μια δημοκρατική κοινωνία).

Και πόσα λεφτά τους έχουν δώσει άραγε για να ξεχάσουν βασικές πράξεις αριθμητικής που μαθαίνουμε στις πρώτες τάξεις του δημοτικού;Μπορεί αυτοί οι κύριοι να μας εξηγήσουν πως το ένα ισούται με ογδόντα επτά;Γιατί κανείς δεν διαφωνεί ότι οι δολοφόνοι πρέπει να τιμωρούνται και ειδικά, κάποιες περιπτώσεις , όπως αυτή για την οποία γίνεται λόγος , πρέπει να τιμωρούνται ακόμα πιο σκληρά και από την χειρότερη τιμωρία που μπορεί να δώσει η ελληνική δικαιοσύνη. Για παράδειγμα, ποια τιμωρία είναι αρκετή για τους δολοφόνους του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιολια;
Τι περίεργο που ο τύπος στο σύνολο του δεν ασχολήθηκε το ίδιο διεξοδικά και σκληρά με εκείνη την περίπτωση όπως με αυτή του Παύλου Φυσσα;

Όλοι οι δολοφόνοι έχουν πολιτικές ιδεολογίες .Δεν έχω δει όμως να τους ρωτάνε αμέσως μετά τον φόνο αν είναι νεοδημοκράτες, πασοκτζηδες η συριζαιοι. Ούτε έχω δει να κατηγορούν τα κόμματα στα οποία ανήκουν ότι είναι τρομοκρατικές οργανώσεις και δολοφονικές ομάδες.
Πρωτού λοιπόν τιμωρήσουν τον δολοφόνο αυτού του παιδιού, η δημοκρατία, η δικαιοσύνη και η κοινή αίσθηση απαιτεί να δικαστούν οι τύποι πίσω από την δολοφονία των τριών παιδιών στην marfin. Να βρεθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Προτού τιμωρηθεί αυτή η αποτρόπαια δολοφονία,θα πρέπει να πιάσουν τους υπεύθυνους του express samina και της ολιγωρίας τους για διάσωση. Θυμάται κανείς πόσοι άνθρωποι χάθηκαν τότε;
Οι οικογένειές τους σίγουρα.81 αθώοι άνθρωποι.

Προτού υπάρξει δικαιοσύνη για τον νεαρό ας βρουν τους υπευθύνους που οδήγησαν στο χαμό 3 στρατιωτών μας στην υπόθεση των Ιμιων.

81+3+3=87.
Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους της γενιάς μας αυτοί οι 87 θάνατοι δεν έχουν καν την ίδια βαρύτητα με τον 1 που έγινε προχθές. Τι σπουδαίο σύστημα που έχουμε, αλήθεια, ένα σύστημα που θάβει τόσους θανάτους επειδή δεν είναι βολικοί, μιας και ποτέ δεν αποδόθηκαν οι ευθύνες που έπρεπε,ενώ κάνει σημαία, θέμα καθημερινό και συνεχόμενο για τον χρυσαυγήτη που σκότωσε ένα παιδί. Λες και οι υπόλοιποι 87 άνθρωποι δεν απαιτούσαν δικαιοσύνη για τον άδικο χαμό τους. Παλιά, η γιαγιά μου έλεγε πως αν θες να δεις ποιον φοβάται περισσότερο κάποιος, δες ποιον χτυπάει. Ποιον βρίζει και ποιον καταριέται. Και βλέπω τώρα το φόβο στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.
Βλέπω τον πανικό στα καλοταϊσμένα στόματα δημοσιογράφων που πιστά όλα αυτά τα χρόνια υπηρετούν το σύστημα που έφτασε την ελλαδα στη καταστροφή. Τους βλέπω!

Αλλά μυρίζω και την σαπίλα μέσα τους. Έχει αρχίσει να βγαίνει προς τα έξω, δεν μπορούν πλέον να την κρύψουν. Έτσι κάνουν την αμέσως επόμενη λογική λύση. Κατευθύνουν την οργή του λαού αλλού, κάπου που θα τους δώσει λίγο χρόνο ακόμα, για να προετοιμαστούν.
Κάθε μέρα βλέπω νέες ειδήσεις -μαρτυρίες ανθρώπων για το πόσο σκοτεινή οργάνωση είναι η χρυσή αυγή. Άνθρωποι που γεννήθηκαν μόλις προχθές (κυριολεκτικά), ανακαλύφθηκαν από τους δαιμόνιους δημοσιογράφους και μετέφεραν τις εμπειρίες τους που μέχρι πριν την δολοφονία ήταν άγνωστες στο ευρύ κοινό. Όλες αυτές οι ανακαλύψεις-αποκαλύψεις έγιναν πριν λίγες μέρες δηλαδή;
Τόσο υλικό που βλέπουμε καθημερινά πλέον σε εφημερίδες και εκπομπές, που ήταν ολο αυτον τον καιρό;

http://www.oxafies.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *