9ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 9:00 πμ. ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

Το Ανώτατο ΔικαστικόΣυμβούλιο του Αρείου Πάγου θα κρίνειστις 9 Φεβρουαρίου, το αν θα πρέπει νααντικατασταθούν οι οικονομικοίεισαγγελείς Γρ. Πεπόνης και Σπ.Μουζακίτης.

Ο οικονομικοίεισαγγελείς έχουν ήδη παραπέμψει τηνυπόθεση για τη διόγκωση του………..
ελλείμματοςαπό την ΕΛΣΤΑΤ στη Βουλή, προκειμένουνα εξεταστεί αν υπάρχουν ποινικέςευθύνες πολιτικών προσώπων.

Με αφορμή αυτή τηνυπόθεση πρέπει ο ελληνικός λαός νασυγκεντρωθεί έξω από τον Άρειο Πάγοστις 9 Φεβρουαρίου και να καταστήσεισαφές ότι:

Κύριοι δικαστέςαρκετά. Μην κουκουλώσετε και αυτή τηνυπόθεση. Φανείτε αντάξιοι της θέσης σαςκαι γίνετε η αρχή για την σωτηρία τηςχώρας. Η πολιτική αποτυχία δοσίλογωνδεν είναι αρκετή τιμωρία γι’ αυτά πουέχουν γίνει. Απαιτείται η άρση βουλευτικήςασυλίας και η ποινική τους δίωξη.Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να γίνεταιαυτοί που τόλμησαν να καθαρίσουν τηνκόπρο του Αυγεία. Αυτό είναι το χρέοςσας απέναντι στην πατρίδα και τηνιστορία.

Οι διεφθαρμένοι πολιτικοίκαι λοιποί διαπλεκόμενοι με διάφορουςαντισυνταγματικούς νόμους περί “ασυλίας”,”ευθύνης υπουργών” κλπ έχουνεξασφαλίσει και τις πλάτες της δικαιοσύνης.Μιας δικαιοσύνης η οποία βρίσκεται στοαπυρόβλητο και δεν αντιδρά και τηςοποίας οι “λειτουργοί” για το μόνοπου ενδιαφέρονται είναι να μην χάσουντις αυξήσεις τους και τα αναδρομικά.

Ο λαός πρέπει ναδιαδηλώσει εκεί που συμφέρει τον ίδιοκαι όχι εκεί που συμφέρει τη διαπλοκή.Έξω από τον Άρειο Πάγο πρέπει να διαδηλώνεικαι όχι έξω από τη Βουλή ή έξω από τασπίτια των διεφθαρμένων. Οφείλει νακάνει τους επίορκους και ανεπαρκείςδικαστές να μην αισθάνονται ασφαλείςούτε για μια στιγμή. Το αντίθετο πρέπεινα κάνει με τους έντιμους. Ο λαός δενέχει μόνο τη δύναμη να απειλεί, αλλά καινα προστατεύει. Κάθε δικαστής που θαστραφεί εναντίον ακόμα και του πιοισχυρού πολιτικού ή οικονομικού παράγονταγια να εκτελέσει το καθήκον του, πρέπεινα γνωρίζει ότι σε αυτή του την προσπάθειαθα έχει την υποστήριξη σύσσωμου τουελληνικού λαού.

Το δικό μας χρέοςως πολίτες είναι να σας υποστηρίξουμεόσο κινείστε προς αυτή την κατεύθυνση.Σε αντίθετη περίπτωση πάλι γνωρίζουμεποιο είναι το χρέος μας.

9ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 9:00 πμ. ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

http://www.facebook.com/JusticeNowGR

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *