Η απόλυτη φρίκη: 9χρονος στη Ν. Αφρική παντρεύτηκε 62χρονη επειδή «έτσι του είπαν οι πρόγονοί του» [εικόνες]

Γάμους ηλικιωμένων ανδρών με νεαρές γυναίκες έχουμε δει να γίνονται πολλοί. Στο ζευγάρι από τη Νότια Αφρική που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου οι… ρόλοι αντιστράφηκαν: Η νύφη ήταν 62 ετών και ο γαμπρός μόλις… εννιά.

Έτσι ο μικρός μαθητής Σανίν Μασιλέλα διεκδικεί όχι μόνο τον τίτλο του πιο νεαρού γαμπρού του κόσμου αλλά και του μέλους ζευγαριού με τη μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας.

Ο Σανίν και η Ελεν Σαμπανγκού επανέλαβαν για δεύτερη φορά σε ένα χρόνο τους όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά σε 100 περίπου άτομα σε ένα χωριό της Μπουμαλάνγκα στη Νότιο Αφρική.

Ανάμεσα στους καλεσμένους και ο πρώτος σύζυγος της νύφης, 66 ετών, αλλά και τα πέντε παιδιά της, ηλικίας από 28 έως 38 ετών. Μάλιστα, ο 66χρονος ανέφερε ότι ήταν πολύ χαρούμενος για το γάμο και δήλωσε ότι αδιαφορεί για αυτά που λέει ο κόσμος.

Η τελετή επαναλήφθηκε ακολουθώντας το έθιμο της περιοχής που θέλει ο γάμος ενός ζευγαριού να γίνεται δυο φορές.

Όσο και να φαίνεται περίεργο η απόφαση για το γάμο ανήκει στον 9χρονο Σανίν ο οποίος ένα χρόνο πριν ισχυρίστηκε ότι είδε ένα όραμα κατά τη διάρκεια του οποίου οι πρόγονοί του, του είπαν ότι πρέπει να παντρευτεί.

Ο γάμος δεν προκάλεσε την έκπληξη μόνο του δυτικού κόσμου αλλά και των συγχωριανών του ζευγαριού που έκαναν λόγο για μια «αηδιαστική» πράξη. Από την πλευρά της, βέβαια, η οικογένεια του μικρού αγοριού ισχυρίστηκε ότι ο γάμος ήταν απλώς ένα τελετουργικό και ότι δεν έχει καμία νομική δέσμευση.

«Ο Σανέλ ήταν πολύ χαρούμενος για το γάμο και δεν αισθανόταν καμία ντροπή. Ήταν ευτυχισμένος που παντρευόταν. Μετά τον πρώτο γάμο που έγινε πέρυσι οι άνθρωποι συνηθίζουν να τον ρωτούν πως είναι η ζωή με την γυναίκα του, αν κοιμούνται μαζί, αν θα κάνουν παιδιά και άλλα παρόμοια.

Εκείνος τους απαντά ότι μετά την τελετή και οι δυο ζούσαν όπως ακριβώς και πριν. Τίποτα δεν άλλαξε στις ζωές τους», τόνισε η μητέρα του μικρού η 47χρονη Πέσιενς Μασιλέλα και πρόσθεσε: «Με αυτό το γάμο κάναμε τους προγόνους μας ευτυχισμένους. Αν δεν είχε γίνει τότε κάτι κακό θα συνέβαινε στην οικογένειά μας».

Από την πλευρά του ο μικρός γαμπρός δηλώνει ότι συνεχίζει κανονικά τη ζωή του όπως πριν, ότι πηγαίνει στο σχολείο και ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει. Μάλιστα, εκφράζει την επιθυμία όταν μεγαλώσει να παντρευτεί μια γυναίκα της ηλικίας του.

Η νύφη δήλωσε χαρούμενη με την επέλεξε ο εννιάχρονος και τόνισε οι η οικογένειά της την στηρίζει καθώς γνωρίζει ότι έτσι θα κάνει τους προγόνους τους ευτυχισμένους.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *