9 λόγοι που οι Έλληνες bloggers είναι ηλίθιοι


του Dr.SeenG

Ο λαϊκισμός και η ισοπέδωση των πάντων έχουν προαχθεί στο νούμερο ένα σπορ της Ελλάδας… Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Μπορεί να αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητά μας, αλλά με τη συμπεριφορά μας και τη νοοτροπία μας, χάνουμε το όποιο δίκιο μας.
Αφορμή των παραπάνω λέξεων, στάθηκαν διάφορα δημοσιεύματα που διαβάζω σε αρκετά blogs για……
γεγονότα που διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες. Επιγραμματικά, θα αναφέρω ορισμένα πράγματα που με ενοχλούν και με εξοργίζουν:

1. Μια μεγάλη μερίδα συναδέλφων bloggers, προσπαθεί να αποδώσει στα δελτία ειδήσεων των καναλιών και στις εφημερίδες, τον χαρακτηρισμό του κατεστημένου και της διαπλοκής. Υπερβολικές ηλιθιότητες που δε συνάδουν με το ήθος που προσπαθούμε να περάσουμε μέσα απ’αυτήν εδώ τη γωνιά που μας παρέχει η Google. Δε λέω πως δεν έχουν μειονεκτήματα τα μεγάλα ΜΜΕ, αλλά λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει. Είναι άδικο να κολλάμε ταμπέλες σε έναν κλάδο που έχει προσφέρει τόσα πολλά στην ελληνική ενημέρωση και ψυχαγωγία.

2. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζει το μένος του κόσμου για τα μέτρα που αναγκάστηκε να πάρει, ελέω της προκατόχου της. Εδώ ο λαϊκισμός χτυπάει tilt. Ήδη τα αποτελέσματα των μέτρων Λοβέρδου και Παπακωνσταντίνου, αποδίδουν καρπούς, αλλά κάποιοι λόγω προσωπικών συμφερόντων επιμένουν να αποκρύπτουν και να εθελοτυφλούν. Δε βοηθάει κανέναν μας τόση ισοπέδωση. Μπορεί να έχουμε αδικηθεί από την πλειοψηφία των αποφάσεων κυβέρνησης και μηχανισμού στήριξης, αλλά δεν υπήρχε άλλος δρόμος. Πώς να το κάνουμε;

3. Ακούω για φίμωση των blogs και τρίχες κατσαρές. Που είναι η φίμωση; Επειδή η πολιτεία ζητάει να γράφουμε επώνυμα και όχι πίσω από κάποιο nickname; Που είναι το κακό; Εγώ προσωπικά γράφω επώνυμα και δε βλέπω το λόγο να φοβούνται οι συνάδελφοί μου να αποκαλύψουν και τα δικά τους πραγματικά στοιχεία. Τι έχουν να φοβηθούν; Μην τρομάζετε με τις μαλακίες που λέγοντας περί λογοκρισίας, δεν είμαστε Κούβα εδώ.

4. Περί λιτότητας ο λόγος. Είμαστε από τους πιο υπερκαταναλωτικούς λαούς της Ευρώπης και κλαιγόμαστε που η κρίση μάς αναγκάζει να μειώσουμε τις δαπάνες αγαθών όπως τα μπουζούκια, τις ξαπλώστρες στην παραλία κτλ. Γιατί τόσος πανικός; Θα μας λείψουν; Είχαμε και παλιότερα το δικαίωμα να ξοδεύουμε όπου και όπως θέλουμε;

5. Όλοι βρίζουν εν χορώ τον Κώστα Καραμανλή, για τη θητεία του και την μετά αυτής παρουσία του. Σίγουρα έχει κάνει λάθη ο ανιψιός του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας, αλλά έλεος με την υπερβολή και την άδικη κατασυκοφάντηση ενός ανθρώπου που πιστεύω πως ήθελε, αλλά δεν μπόρεσε τελικά να προσφέρει αυτά που ονειρευόταν για τον τόπο του. Μπορεί να ακούγομαι κάπως, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

6. Στο στόχαστρο πολλών ιστολόγων, έχει βρεθεί η Ρίκα Βαγιάννη. Μια αξιοπρεπέστατη και επιτυχημένη παρουσία στο δημοσιογραφικό χώρο, που τόλμησε να εκφράσει την άποψή της για τον χαμό του Γκιόλια. Πολλοί την κατηγορούν για τα χρήματα που λαμβάνει από την ΕΡΤ. Ας σταματήσει πια αυτή η καραμελίτσα με την κρατική τηλεόραση. Η δυσαναλογία απολαβών και προσφορά της δημοσιογράφου, όπως και αρκετών άλλων συστεγαζόμενων συναδέλφων της, είναι πολύ μεγάλη εις βάρος της. Μην παραμυθιάζεστε από τις ανοησίες που γράφονται σε ανυπόστατα δημοσιεύματα των blogs.

7. Οι Έλληνες bloggers βλέπουν παντού τρομοκρατία, ανέχεια, πόλωση και διάφορες άλλες ωραίες λέξεις. Εγώ λέω πως η μαλακία πάει σύννεφο. Η κοινωνία μας σίγουρα έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, αλλά λίγη αλληλεγγύη κι εμπιστοσύνη, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Μάθαμε τώρα και γίναμε όλοι highlanders που υπερασπιζόμαστε το δίκαιο των συνανθρώπων μας…

8. Τόλμησαν κατά καιρούς διάφοροι άνθρωποι της τηλεόρασης (βλ. Λιάγκας, Παναγιωταρέα κ.α.) να εκφράσουν αρνητικά σχόλια εις βάρος των blogs και πέσανε όλοι σαν τα κοράκια να τους φάνε. Συγκρίνετε πρώτα ρε ηλίθιοι (bloggers) το έργο που έχετε προσφέρει εσείς με το δικό τους και μετά αν βρείτε κάτι να τους προσάψετε, αμολήστε το. Τόσο απλά…

9. Λυπάμαι που το λέω εγώ, ένας blogger, αλλά αναγκάζομαι. Η συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών ιστολογίων, μολύνει σε μεγάλο βαθμό την πληροφόρηση, όσο κανένα άλλο μέσο ενημέρωσης στη χώρα. ………………………………………………………………

Τα είπα και ξέδωσα. Ελπίζω να ήμουν πειστικός…Σίγουρα σχεδόν όλοι σας απορήσατε μ’αυτά που έγραψα…Η διπλή ερώτηση που έρχεται ως επίλογος, είναι η εξής:Τέτοιες μαλακίες θέλετε να διαβάζετε ρε, για να αποκτήσετε καλή γνώμη για τα blogs;
Τέτοιες αηδίες πρέπει να γράφουμε, ώστε να πάψουμε να φοβόμαστε μ’αυτά που συμβαίνουν γύρω μας;Περιμένω τις απόψεις σας, όπως πάντα, στο Facebook. Όσοι δηλαδή διαβάσατε μέχρι εδώ και δεν πατήσατε το x πιο νωρίς από τον εκνευρισμό σας..

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

25 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΓΡΑΦΩΝΤΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΟ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΜΟ! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ Ν' ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟΤΑΤΟ ΕΙΝΑΙ Ν' ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!

    Reply
  2. Ο Βοσκός

    Συμφωνώ και επαυξάνω.

    Μάθε καραγκιόζη DrSeenG, πως με τόσες μαλακίες που γράφονται στα ελληνικά μπλογκ έχω κάνει καινούριο συκώτι… Ούτε με το λαζόπουλο δε γελάω τόσο…

    Reply
  3. Ντόρα

    Σωστά ΣΤΑΘΗ ΜΠΕΙΟΓΛΟΥ!!!!!!!!!!!

    Η σωστή φράση που θα έπρεπε να πω παραπάνω είναι

    "Έλληνες κι εσείς της προχειρότητας και της ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ…………"

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Αυτά που λες για τους Έλληνες bloggers είναι για τα πανηγύρια. Είσαι άσχετος και δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Αυτά να τα πεις στον εαυτό σου. Μάθε λοιπόν άσχετε ότι οι Έλληνες bloggers είναι οι καλύτεροι και τα ελληνικά blogs είναι τα καλύτερα.

    Reply
  5. ΣΤΑΘΗΣ ΜΠΕΙΟΓΛΟΥ

    Εισαι "απιστευτος" ….. Σου βγαζω το καπελο γιατι καταφερες ν αποδειξεις οτι οντως μιλαμε για τον ποιο ηλιθιο λαο …. Εχουμε την Ηγεσια που μας αξιζει …. Ενας λαος που μεγαλωσε με "στραβωμενο" στομα και στυλ ετοιμος να επιτεθει στον οποιονδηποτε …..
    Το 99% των ατομων που σχολιαζουν δεν διαβασαν καν το κειμενο σου , το αλλο 0,9% το διαβασαν γιατι μαλλον σε ξερουν απο προηγουμενες σου ισως αναφορες και δεν πιστευαν σ αυτο που διαβαζαν οποτε το πηγαν εως τελους και το αλλο 0,1 % ειναι προς επιστημονικη εξερευνηση ….
    Δεν ξερω φιλε αν ενιωσες χαμενο τον χρονο που ξοδεξες γι αυτο το κειμενο αλλα εχω την εντυπωση οτι αυτος ο Λαος δεν λεει να ξυπνησει… δεν αλλαζει ….

    Reply
  6. Ανώνυμος

    παιδιά κάτω τα χέρια απο το Γιατρό ή αν δεν καταλαβαίνετε το ύφος γραφής ξεκινήστε να διαβάζετε απο την τελευταία παράγραφο. πολλά σχόλια τον αδικούν γιατί προφανός λόγο εκνευρισμού δεν διαβάσατε την τελευταία παράγραφο…

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Τι λες ρε Πασοκάρα????
    Ρε ακόμα πιστεύετε ότι θα μας ταϊσετε κουτόχορτο???? Δεν αλλάζετε με τίποτα ε???
    Πήγαινε να τα πεις εκεί που σε πιστεύουν, εδώ δεν έχεις κοινό τελικά…

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΤΟΝ ΑΔΙΚΕΊΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

    Reply
  9. Ανώνυμος

    μποριτε να δειτε ποίος ειναι στο facebook παρτε την φώτο του και καντε τον ρομπα τον μαλακα …πως να ξυπνησουν οι ελληνες ρε παιδια δεν βλεπετε τι μαλακες ειναι ακομα πίσω απο τα κόμματα τρέχουνε

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Ηταν ενα καλο τεστ για το ποσο γρηγορα μπορει να μας ανεβει το αιμα στο κεφαλι και να γραψουμε σχολιο πριν διαβασουμε ολο το κειμενο.Αυτο πιστευω δειχνει την υπομονη που εχουμε οταν διαβαζουμε μαλακιες.Μεγαλη οργη και θυμο κουβαλαμε.Θα πεσει πικρα το φθινοπωρο….

    Reply
  11. Ανώνυμος

    @10:13
    ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΦΥΛΑΓΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ!
    ΓΙΑΤΡΕ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ…

    Reply
  12. Ανώνυμος

    παιδιά κάτω τα χέρια απο το Γιατρό ή αν δεν καταλαβαίνετε το ύφος γραφής ξεκινήστε να διαβάζετε απο την τελευταία παράγραφο. πολλά σχόλια τον αδικούν γιατί προφανός λόγο εκνευρισμού δεν διαβάσατε την τελευταία παράγραφο…

    Reply
  13. Ανώνυμος

    'του Dr.SeenG'

    αλήθεια, εσύ γράφεις επώνυμα; πέπονα έ πέπονα! ποιό είναι το όνομά σου Dr της πεπονίας?

    Dr. Tilt

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΚΥΡΙΕ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΠΛΟΚ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΛΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ ΔΟΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΟΥΤΖΩΣΑΜΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΑ ΜΠΛΟΚ, ΕΙΠΕΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΤΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΑΠ' ΕΞΩ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ,(ΩΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΥΣ) ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΕΡΤ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ! ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΚΑΘΕ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟΥΤΟ.
    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΤΕ. ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΟΙ ΔΗΜΑΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΕΙΡΑ , ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.

    Μαριζα.

    Reply
  15. panos

    φιλε 10:46 εσυ δεν εισαι ελληνας η δεν εισαι προχειρος?και βεβαια ειναι εξυπνο κειμενο αλλα μην εισαι τοσο γενικος και ισοπεδωτικος….

    Reply
  16. panos

    1.Είναι άδικο να κολλάμε ταμπέλες σε έναν κλάδο που έχει προσφέρει τόσα πολλά στην ελληνική ενημέρωση και ψυχαγωγία.ΜΕ ΤΟ BIG BROTHER ΚΑΙ ΤΑ ΒΥΖΙΑ Η ΧΩΡΙΣ?ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΠΟΛΛΑ…..

    Reply
  17. Ανώνυμος

    Καλά, κανείς απ' τους προηγούμενους σχολιαστές δεν διάβασε την τελευταία παράγραφο;;;;;;;;;;;

    Κανείς σας δεν είδε πως το κείμενο είναι σαρκαστικό;;;;;;

    Έλληνες κι εσείς της προχειρότητας………..

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣΑΕΙ ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ ΟΠΩΣ Η ΠΥΘΕΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ

    Reply
  19. Ανώνυμος

    ΑΠΟ ΤΟ ΝICKNAME ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ!!!
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ "G", ΚΑΙ ΜΗΝ
    ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ "DR" ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ Μ@@@@@Σ.
    ΚΑΙ ΠΟΥ' ΣΑΙ DR?
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ, ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΑ ΠΡΙΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΕΙΘΕΣΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.
    ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ DR TOY ΣΗΜΕΙΟΥ "G"!!!!!!!!!!!!!!!!
    META TIMHΣ
    Ο ΑΒΟΛΕΥΤΟΣ
    Dr Paparias

    Reply
  20. Christos

    michael θα μου επιτρέψεις να συμφωνήσω μαζί σου
    Σίγουρα τι σίγουρα δηλαδή είναι ένα καταπράσινο παπαγαλάκι

    Reply
  21. Ανώνυμος

    Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ………………
    ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΑΕΡΑ….
    Στο καναπέ πιο πέρα να καθίσω να απολαύσω
    Μια φραπεδιά να φτιάξω.
    Άνοιξε και την TV για να δω τι έχει και αυτή
    Έλα Χριστέ και Παναγιά τι λόγια είναι αυτά
    Θα τους κόψουν τα λεφτά που δουλεύουν τόσο σκληρά
    Όλα τους τα πρωινά . Δεν θα πάρουν σαράντα αλλά
    Μόνο τριάντα εννιά χιλιάδες εννιακόσιες ενενήντα για μια μέρα!!!
    Είδες τώρα ρε πατερά που μιλάς και εσύ εκεί πέρα
    Στο λιοπύρι όλη μέρα που σου κόψαν την ημέρα
    Μόνο ενενήντα εννιά λεπτά άντε σώπα εδώ πέρα.
    ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΑΕΡΑ…
    Θα πάρω την γειτονιά σαν σφαίρα την TV να έχουν
    Ανοιχτή όλη μέρα να αυξηθεί η τηλεθέαση σε μια μέρα
    Να μην χάσουνε τα φτωχομεροκάματά τους , πως θα ντυθούν
    Πως θα βαφτούν πως θα ζήσουν στην φτωχογειτονιά τους
    Πως θα συντηρήσουν τα αυτοκίνητα τους .
    ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΑΕΡΑ….
    Κάτσε στον καναπέ πιο περά να δούμε μαζί πατέρα
    Το τι γίνεται στην βουλή στην απεργία όλη μέρα
    Ωχ τι γίνεται εδώ περά μαγειρική θα δούμε τέτοια μέρα
    Κάποιες άλλες εποχές μου θυμίζουν εδώ περά.
    Πες μου ρε πατερά να βράζει όλος τόπος σήμερα όλη μέρα
    Και αυτοί να βράζουν το φασκόμηλο μες στην τσαγιέρα
    Αλλά το ξέχασα και αυτό εχουνε παράπονο για το συνταξιοδοτικό
    Ξέρετε εσείς αυτό το ιδιωτικό που έχουν κάνει κάνα δυο ..
    ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΑΕΡΑ….
    Κάτσε στο καναπέ πιο περά να φάμε πασατέμπο όλη μέρα
    Αχ πατερά έλα είναι εξεταστική εδώ περά τώρα έσφιξε η μέρα.
    Τώρα θα τους ρωτήσουν όλους ΤΙ΄¨΄ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ
    Τώρα θα δουν αυτοί που το παιζαν πονηροί…..
    ΩΧ έρχονται και οι δικαστικοί τι λεν αυτοί ..τι λεν αυτοί..
    Λεν πως όλα αυτά έχουν ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ τώρα πιο θα τους τραβήξει το αυτί.
    Θυμάσαι τότε ρε πατέρα που εργαζόσουν όλη μέρα και δεν τους πλήρωσες για μια μέρα
    Ήρθαν πήραν την φραπιερα και η μάνα σου κάνε καφέ στην χέρα…………..
    Κάτι συμβαίνει εδώ πέρα και γι αυτό κάθομαι στον καναπέ όλη μέρα
    ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΑΕΡΑ….
    Έλα στην βεράντα ρε πατέρα για να ηρεμήσουμε εδώ πέρα
    Αμάν ποιοι είναι αυτοί είναι από την δημοτική αρχή
    Κάθε τέσσερα χρόνια εδώ πέρα γιατί δεν πάνε παρά πέρα
    Σκάβε ξήλωνε και ράβε και άντε πάλι από την αρχή
    Να φανεί η Δημοτική Αρχή
    Έλα σήκω ρε πατέρα ήρθε πάλι εκείνη ημέρα
    Ήρθε η ώρα να ψηφίσω αντιπρόσωπο να ορίσω
    Ρε παΐδι μου στο καναπέ κάθεσαι όλη μέρα τώρα σε έπιασε η τρελά
    Μου είπε ο δήμαρχος πως θα με βάλει πρόεδρο στο καρναβάλι
    Και έχω βρει μια στολή ένα εκατομμύριο ακριβή χαμπάρι κάνεις
    Κάνεις δεν θα μας πάρει να το σώσουμε το φτωχό το παλικάρι……………………..

    Reply
  22. Ανώνυμος

    @10:13
    ΠΑΝΤΩΣ ΚΥΡΙΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΑΜΑ ΠΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ, ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ!

    Reply
  23. Ανώνυμος

    ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑ@@ΚΙΕΣ?
    ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ?
    ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ?
    ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ!
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ? ΟΥΣΤ!

    Reply
  24. michael

    Εσύ λόγω μεγάλης ευχέρειας λόγου που διαθέτης και κάνεις τον κριτή του λαουτζίκου ή μεγάλος ΠΡΑΣΙΝΟΣ παπαγάλος είσαι ή την έχεις βολέψει στο δημόσιο αραχτός ή…έχεις κάνει την μπάζα σου και για μας στα…….σου γιαυτό άσε μας εμάς να γκρινιάζουμε κι εσύ άραξε να μη σου πέσει και ο κώλος για τα δικά μας βάσανα, κατάλαβες; ΒΟΥΛΩΣΤΟ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *