Η τρομοκρατική εκδίκηση αδικημένου πολίτη που ανάγκασε μέσα σε 90′ κράτος και ΜΜΕ σε ταπεινωτική ήττα [βίντεο]

«Θα ανατινάξω μια γέφυρα….»! Ένα τηλεφώνημα σε μια ραδιοφωνική εκπομπή σταθμού της Νότιας Κορέας έρχεται να σπείρει τον πανικό…

και τον τρόμο μόλις αποδεικνύεται ότι δεν πρόκειται για φάρσα…

Ένας ξεπεσμένος αλλά κάποτε σπουδαίος παρουσιαστής δελτίων ειδήσεων, που τώρα κάνει μόνο ραδιόφωνο, το βλέπει σαν ευκαιρία ζωής και δεν βιάζεται να το καταγγείλει, προκειμένου να το κρατήσει σαν δική του αποκλειστικότητα και να πάρει την παλιά του θέση και πάλι πίσω.

Όταν όμως αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει να κάνει απλώς με μία υπόθεση τρομοκρατίας, αλλά ότι ο ίδιος και ολόκληρη η χώρα βρίσκονται δέσμιοι των απαιτήσεων ενός αδικημένου πολίτη β’ κατηγορίας, θύματος της κρατικής αναλγησίας και αδιαφορίας, τα πράγματα παίρνουν μία εντελώς αναπάντεχη διαφορετική τροπή.

Καθώς η όλη διαπραγμάτευση λαμβάνει χώρα ζωντανά μέσω της τηλεόρασης, ο πανικός παίρνει μαζικές διαστάσεις και όλοι γίνονται μάρτυρες ενός ανελέητου παιχνιδιού ανάμεσα στην κυβέρνηση και στον τρομοκράτη…

Η νοτιοκορεάτικη ταινία με τίτλο «The Terror Live» (2013), σε σκηνοθεσία του Kim Byung-Woο και με πρωταγωνιστές τους Duek-mun Choi, Jin-ho Choi, Jung-woo Ha, είναι ένα μικρό διαμάντι που «βάζει τα γυαλιά» στις πανάκριβες αμερικανικές παραγωγές του είδους, συνήθως άνευρες και βαρετές.

Το ενδιαφέρον δε είναι ότι όλη η δράση λαμβάνει χώρα μέσα στους τέσσερις τοίχους στούντιο ενός ραδιοφωνικού σταθμού.

Παρακολουθήστε το τρέιλερ και αναζητήστε την ταινία, προϊόν της μεγάλης νοτιοκορεάτικης κινηματογραφικής σχολής:

Πηγή: www.iefimerida.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *