92 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ


«Το Α’ Ελληνικόν Σοσιαλιστικόν Συνέδριον κατά την εν Πειραιεί
συνεδρίασίν του της 10ης Νοεμβρίου ε.ε. παραδεχθέν ότι είναι άμεσος
πλέον η ανάγκη της συνενώσεως όλων των σοσιαλιστικών οργανώσεων και
ομίλων της χώρας προς μίαν κοινήν κατεύθυνσιν και δράσιν δια την
ανάληψιν ενιαίας προσπαθείας
χάριν της εξαπλώσεως και επικρατήσεως του
σοσιαλισμού εις την χώραν, αποφασίζει την συνένωσιν όλων των οργανώσεων
και ομίλων της χώρας εις ένα ενιαίον οργανισμόν υπό το όνομα
«Σοσιαλιστικόν Εργατικόν Κόμμα της Ελλάδος» με έδραν τας Αθήνας».

   
Με
αυτές τις γραμμές από το «Ιδρυτικόν Ψήφισμα του Σοσιαλιστικού Εργατικού
Κόμματος της Ελλάδος» αναγγέλθηκε η ίδρυση του Κομμουνιστικού Κόμματος
Ελλάδας (ΚΚΕ) πριν από 92 χρόνια, στο πρώτο ιδρυτικό Συνέδριό του (10-17
Νοεμβρίου 1918) που έλαβε χώρα στον Πειραιά στην αίθουσα συνελεύσεων
των μηχανικών εμπορικών ατμοπλοίων.

   
Είχαν προηγηθεί σημαντικές κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις στην
Ελλάδα, με πρώτο σταθμό την εμφάνιση των πρώτων εργοστασίων μετά το
1870, γεγονός που οδήγησε στην εμφάνιση του βιομηχανικού προλεταριάτου.

   
Ταυτόχρονα
ιδρύονται τα πρώτα σωματεία και διεξάγονται οι πρώτοι σημαντικοί
οργανωμένοι συνδικαλιστικοί αγώνες με σημαντικότερη την απεργία των
μεταλλωρύχων του Λαυρίου το 1896 που έλαβε την μορφή εξέγερσης.
ΑΠΕ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

22 Comments

  1. Ανώνυμος

    ρωτηστε τουσ ποσες φορεσ πηγαν να ξεπουλησουν την Μακεδονια τα κομμουνιστακια στις ολομελειες τους .το κανουν γαργαρα αλλα ..

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΜΠΡΑΒΟ ΩΡΑΙΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΕΞΩ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΣΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑς!!!!
    ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΝΩΜΕΝΟΣ.

    ΤΟ Κ.Κ.Ε ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ.

    ΑΠΟΜΕΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΠΑΛΙ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΟ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΠΑΝΙΑ ΒΛΕΠΩ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

    Reply
  6. Fotis

    Προς 10:33
    Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη σου.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…ΝΑ ΔΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ-ΑΝΘΡΩΠΙΑ!…

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΛΟ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΘΑ ΖΗΤΑΜΕ,ΟΧΙ ΣΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ(ΟΠΩΣ ΘΑΠΡΕΠΕ)ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΛΗ ΩΡΑ (ΣΤΑΛΙΝ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΡΟΥΤΑ)

    Reply
  8. Ανώνυμος

    θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου στις αρχές της ελληνικής παιδείας που έχει διδάξει το μέτρο και την αρμονία. η κλασσική αρχαιοελληνική παιδεία της οποίας κέντρο ήταν ο άνθρωπος και εργαλείο της η φύση και οι νόμοι αυτής, είναι η βάση στην οποία στηρίχτηκε ο διαφωτισμός και οι γενικές αρχές ηθικής που (θα έπρεπε) να διέπουν τις σύγχρονες κοινωνίες.
    καλώς ή κακώς όμως, πρέπει να υπάρχει ένας ταγός, ένας αρχηγός, μια αρχή που να βγαίνει από τα σπλάχνα της κοινωνίας και που να αναφέρεται σε αυτήν. σκοπός της να είναι το καλό της απόλυτης πλειοψηφίας (όχι του 17% των εκλογών)και όχι των τραπεζών και της κάθε λογής τοκογλύφων πχ ΔΝΤ όπως είναι η σημερινή κατάσταση.
    απουσία μιας τέτοιας αρχής συνεπάγεται αναρχία και γενικευμένο μπάχαλο.

    το θέμα είναι τι θέλουμε από τον "αρχηγό" μας, να μας προσέχει ή να μας ρουφάει το αίμα.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΧΘΕΝΤΑ ΣΥΝΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΝΑ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΘΕ ΤΙ,ΟΤΑΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΤΗΜΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ.
    ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ,ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΤΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ ΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ,ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΤΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ.
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΖΙ,ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΑΣΕΒΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΩΝΤΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΩΝ ΜΑΣ,ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΟΜΩΣ,Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ…

    Reply
  10. Ανώνυμος

    δυστηχώς η εφαρμογή του κομμουνισμού στη ρωσία έχει καταστρέψει την αληθινή φύση του συστήματος, που στο κέντρο του είναι ο άνθρωπος.

    κομμουνισμός από το community, κοινότητα και όχι όπως ο καπιταλισμός από το capital, κεφάλαιο.

    και ο εκχυδαϊσμός της ιδέας έγινε όταν μπήκε το σαράκι του κέρδους στην κοινωνία, τότε κατέρρευσε η κοινωνική συνοχή..

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΥΣ,ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΗΤΑΝ ΤΥΡΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΝ ΤΕΛΕΙ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΨΙΧΟΥΛΑ,Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΗΔΥΣΤΙΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ,ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΖΗΤΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ,ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΠΟΙΕΙ,ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΜΑΖΩΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΕΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΙΩΝΙΑ,ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ,ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ ΟΛΑ,Η ΕΠΟΧΗ ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ (ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ,ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ,ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΕΣ)ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΑΔΥΝΑΜΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ,ΚΑΤΙ ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΝΟΤΗΤΑ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΟΤΡΟΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΑΙΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΡΑΝΑΖΙ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β'ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΤΙΣΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΑΘΡΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ,ΘΕΛΕΙ ΘΕΡΡΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΤΙΣΤΕΙ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΤΕΣ ΔΙΑΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΜΟΙΡΑΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ

    Reply
  12. Ανώνυμος

    όχι φίλε, κάνεις λάθος. οι πολιτικοί του ΚΚΕ προσφέρουν μεγάλο μέρος του εισοδήματός τους υπέρ του ταμείου του κόμματος. δεν είναι ΟΛΟΙ ίδιοι. δεν κυβέρνησε λαϊκό κόμμα αυτό τον τόπο από την μεταπολίτευση και ύστερα, μόνο αστικά, αυτά που θέλουν το καλό της πλουτοκρατίας και τον εγκλεισμό του λαού στη μέγγενη του κεφαλαίου.

    δεν είναι όλοι ίδιοι λοιπόν και η τάση της γενικής αποστροφής είδες τι αποτελέσματα είχε. ποιος πήρε στα σοβαρά την αποχή; ό γιωργάκης μιλάει για πλειοψηφία και για νίκη του! η αποχή κάνει το 17% να φαίνεται 51%.

    λυπάμαι που ακόμα ο έλληνας κοιμάται ύπνο βαθύ και έχει συνηθίσει να ψηφίζει τα τομάρια που τον σκοτώνουν αργά αργά.

    και μη μου πει κανείς ότι το ΚΚΕ δεν έχει επαληθευτεί σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ έχει πει. από Ε.Ε., σε ευρώ, σε συλλογικές συμβάσεις εργασίας, σε ολυμπιακούς αγώνες! μια ζωή όλοι το λένε αναχρονιστικό και μετά κλαίνε για τις επιλογές τους και ταυτίζονται με τα τότε λεγόμενα του ΚΚΕ!

    αυτά αρκούν νομίζω για να καταλάβει κανείς ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ

    Reply
  13. Ανώνυμος

    ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΛΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ,ΟΣΟ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΒΕΒΗΛΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΠΑΔΟΥΣ ΓΙΑ ΑΙΜΑ

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΒΡΕ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗ ΣΥΝΝΕΛΗΝΑ ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΥΝΣΤΑΥΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΑΒΛΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΡΙΕΡΙΣΤΕΣ ΟΛΟΙ?????
    ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ.ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΤΗΣ ΑΒΒΥΣΟΥ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥΣ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΤΣΑ ΕΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ?…ΟΙ ΙΔΙΟΙ…
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΙΑ…ΤΟ ΝΑΣΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!…
    ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ…
    ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ…ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ…

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΨΥΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΝΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!

    ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ! ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

    Reply
  17. Ανώνυμος

    γιατι μας αποκρυπτουν τα σοβιετικα κτηνη τον ιδρυτη τους?
    γιατι ποτε δεν το αναφερουν????
    γιατι ειναι 3 εβραιοι της φεντερασιον της θεσσαλονικης που το ιδρυσαν.
    ο αβρααμ μπεναρογια, κοεν και λεβι…
    αυτοι ειναι οι ανθεληνες κομουνιστες,οι αιωνιοι προδοτες της ελλαδας!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *