Από τους 92 προσαχθέντες, οι 24 είναι “μετανάστες”

21:40 Στο εισαγγελέα οι 36 συλληφθέντες στα επεισόδια
<<Αίσθηση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες και τους προσαχθέντες υπήρχαν πολλοί αλλοδαποί. Σύμφωνα με την αστυνομία από τους 79 που συνελήφθησαν στα επεισόδια οι 26 είναι αλλοδαποί και οι 53 έλληνες. Από τους 92 προσαχθέντες, οι 24 είναι μετανάστες. >>

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν 36 άτομα που….
συνελήφθησαν, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας. Η αστυνομία απέστειλε στον εισαγγελέα πέντε δικογραφίες εκ των οποίων:

– Οι πρώτες τρεις αφορούν δέκα άτομα, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της κλοπής (πλημμέλημα) και παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο.

– Η τέταρτη δικογραφία αφορά την απόπειρα κατάληψης στο Δημαρχείο και σε βάρος των 24 συλληφθέντων -μεταξύ τους και ένας ανήλικος- ασκήθηκε ποινική δίωξη για διατάραξη οικιακής ειρήνης. Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε δίκη.

– Τέλος μία δικογραφία αφορούσε δύο ανήλικους, εκ των οποίων ο ένας διώκεται για κατοχή εκρηκτικών (κακούργημα), απόπειρα σωματικής βλάβης και διατάραξη κοινής ειρήνης και ο δεύτερος για κλοπή. Η συγκεκριμένη υπόθεση ανατέθηκε σε τακτικό ανακριτή.

Αίσθηση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες και τους προσαχθέντες υπήρχαν πολλοί αλλοδαποί. Σύμφωνα με την αστυνομία από τους 79 που συνελήφθησαν στα επεισόδια οι 26 είναι αλλοδαποί και οι 53 έλληνες. Από τους 92 προσαχθέντες, οι 24 είναι μετανάστες.

http://www.star.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *