Πάγκαλος για Γλέζο: «Δεν γίνεται να στέλνουν στην ευρωβουλή έναν 92χρονο»

Την απάντησή του στη Ρένα Δούρου έδωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, με αφορμή τα πυρά που εξαπέλυσε η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, με αφορμή τις χθεσινές του δηλώσεις για την ίδια και τον Μανώλη Γλέζο
.
«Δεν είναι ρατσιστικό να με αποκαλεί παχύδερμο συνεχώς η Αυγή, η εφημερίδα του κόμματος της κ. Δούρου, και να λέει η Ρένα Δούρου ότι διασκέδασε με το θέαμα του γιαουρτώματος του κ. Πάγκαλου στα Καλύβια;», διερωτήθηκε ο πρώην υπουργός.
«Έθεσα ένα ερώτημα γιατί καταπατά μόνο αυτή το νόμο κολλώντας αφίσες με το πρόσωπο της και απάντηση δεν πήρα», τόνισε.
Αναφερόμενος στον Μανώλη Γλέζο ο κ. Πάγκαλος είπε: «Το κόμμα της νεολαίας είναι δυνατόν να στείλει στην ευρωβουλή άνθρωπο 92 ετών που έχει δηλώσει ότι δεν μπορεί να μπει στα αεροπλάνα», συμπλήρωσε ο κ. Πάγκαλος, αναφερόμενος στον Μανώλη Γλέζο.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ σχολίασε ακόμη: «Εγώ είμαι 76 ετών και δε διανοούμαι να κατέβω στην Ευρωβουλή». Εκτίμησε ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να μεζέψει ψήφους με την υποψηφιότητα Γλέζου «και στέλνουν επικεφαλής κάποιον που δε υπάρχει περίπτωση να ασκήσει τα καθήκοντα του. Πώς θα πηγαινοέρχεται κάθε εβδομάδα Αθήνα – Βρυξέλλες ο κ. Γλέζος;».
Ο πρώην υπουργός εξαπέλυσε επίθεση και κατά του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε εκπρόσωπο του Ευάγγελου Βενιζέλου. «Ο Κωνσταντινόπουλος είναι χαρακτηριστικό δείγμα για το πως έχει φτάσει το ΠΑΣΟΚ εκεί που έφτασε»,είπε.
«Το ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μεγάλη απήχηση στην κοινωνία ενώ το ποσοστό του είναι στο 5% εξηγεί ότι η πολιτική του μορφή -όπως εκφράζεται από την πολιτική του ηγεσία- είναι απαράδεκτη», εκτίμησε ο πρώην υπουργός.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *