Απο το 9.5% στο 10.5% το ΑΕΠ και τα δάνεια αυξάνονται. Αρνητικότατη η ανάπτυξη.

Γράφει ο Αδαμάντινος

Οι τρελλές δηλώσεις συνεχίζονται. Αν καταλαβαίνατε τι γίνεται αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να βγαίνατε στους δρόμους και να τρέχετε… Σημειώστε στα γρήγορα τα εξής…

1. Ολα γίνονται για τον έλεγχο της ενέργειας στην Μεσόγειο. Το Κατάρ και η Ρωσία δεν μπορούν πλέον να πουλήσουν όπως θα επιθυμούσαν στην Ευρώπη φυσικό αέριο. Σπάσιμο με τους Ρώσους. Οι Τουρκοι βρίσκουν αέριο στην Μαύρη θάλασσα όπως και….
οι Κύπριοι στη μεσόγειο. Ελπίζω και οι ελληνες στα σημεία που υπέδειξα με το χάρτη που πρώτος κυκλοφόρησα στο διαδίκτυο. Για το τι είναι το shale gas δεν μιλάει κανεις. Γιατί; Γιατί η τεχνολογία αλλάζει τα δεδομένα και όταν συνδιάζεται με οικονομικά δεδομένα προσφέρει μεγαλύτερο κέρδος και ασφάλεια. Για να γίνει αυτό χρειάζονται γνωστες της τεχνολογογίαςκαι άλλων παραμέτρων. Ολα σε ένα ειναι το καλύτερο… και στο τέλος θα γινει μονόδρομος, γιατι στο τέλος ολοι θα σβυσουν και θα μεινει ένας… Ειναι ανίκανοι ανιστόρητοι προβοκάτορες ακομη και των απόψεών τους.

2. Το Ευρώ θα πρέπει να ετοιμάζει τη διαθήκη του. Η γερμανια επιβαιώνει ότι δεν ενδιαφέρερεται για κοινη ευρωπαική πολιτική και ανάπτυξη. Αυτό δεν το αντιλαμβάνεται κανένας ελληνας πολιτικός επι δεκαετείς! Ττο μεγαλυτερο βλάκα που ήθελε μια ελλάδα σερβιτόρων στηνεται άγαλμα. Κανενας δεν αντιλαμβάνεται ότι με οσα κερδίζεις απο ντομάτες και πατάτες δεν αγοράζεις αυτοκίνητο και τηλεόραση κλπ. Το κόμπλεξ, η άγνοια και το χαμηλο επίπεδο σε όλες τις εκφάνσεις του. Στην Ελλάδα ενισχύεται ότι δεν παράγει. Ο ΣΕΒ τών αγορών δεν θα έλεγα… Ο ΣΕΒ τών σταφιδέμπορων ναι… και ωραια τόσο καιρό δεν το πήραμε είδηση ΤΩΡΑ γιατι δεν το αλλάζουμε; Το γουάν ήδη απελευθερώνεται. Σημειώστε το αυτό.

3. Στο χρηματιστήριο η επιτροπη ελέγχου χρηματαγοράς δεν λειτουργεί. Προσέξετε κατα σειρά αυτή τη βδομάδα α) δηλωσεις σημίτη για αναδιάρθρωση β) διασπορα και μεγιστοποίηση ενός ασήμαντου email γ) μεταβολή 10% περίπου στις μετοχές των τραπεζων στο χρηματιστήριο σε 2 μέρες. Ενα σκάνδαλο για τα ψιλοέξοδα. Ο θόρυβος για τους bloggers και το κυνηγι μαγισσών για το email είναι για τα μάτια.

4. O ΓΑΠ προσπαθεί να εξασφαλίσει τους δανειστές είτε με ομόλογα έιτε με πωλήσεις νησιών είτε με παραχωρήσεις κυριαρχίας μέσα απο ευρωομολογα είτε με το αντισυνταγματικό μνημόνιο είτε με νέο αντισυνταγματικό μνημόνιο. Την χρεοκοπία την έστησαν τα λαμόγια και ο Γιώργος. Ανάλογα με τις γνωσεις που εχει ο καθένας χρειάζεται και λιγότερες αποδείξεις. Η αναδιάρθρωση συμφέρει τη χώρα. Δεν συμφέρει τους δανειστές. Η Μέρκελ τη θέλει μετά το 2012 για να πάρει όσα μπορεί απο τα δάνεια που εχει δώσει. Στην πραγματικόττηα δεν ήταν δάνεια. Η Γερμανική σαμπρέλλα τα πήρε κανονικά επι τόσα χρόνια. Και η Γαλλία τα πήρε. Με το αλουμίνιο που πουλάμε χωρις επεξεργσσία και πολυ φτηνά φτειχνονται αεροπλάνα, τραίνα κλπ. Εγινε πολλαπλασιασμός της αξίας. Ο Καραμανλής έκανε το λαο σερβιτόρο, δικηγόρος ήταν τι φνατσιώσεις να είχε. Ο Σημιτης βούλιαξε τη χώρα ανοιγοντας τα μπουτια του στη Goldman Sachs. Πώς πας ρε καραγκιόζη να αντιμετωπίσεις τη Γερμανια σε ανταγωνιστηκότητα. Αφου δεν παράγεις τίποτα. Αρα στοχος ήταν η διάλυση της ευρωζώνης την ώρα που πρέπει. Η Γερμανία ακομη και τώρα παίρνει τόκους από την Ελλάδα. Δανείζεται με 3% και μας τα δανείζει με 12%. Ο Ανδρέας άλλος αυτός. Με δανεικα φόρτωσε το δημόσιο και έκανε ανάπτυξη βουλιάζοντας τη χώρα. Να χεσω και τα 7 διπλώματα που έλεγε ότι ειχε. Αλλο ειχε και το κληρονόμησε και ο Γιός του…

5. Τα δάνεια αυξάνονται και το ΑΕΠ αυξηθηκε κατά 1%. Τα επιτόκια των ομολόγων πανε στο 17% και ο Μέγας Καραγκιόζης της οικονομιας μιλάει για εξοδο στις αγορες του χρόνου. Ακολουθουν δηλωσεις του Προεδρου που ισχυρίζεται ότι οι Ελληνες έχουν άπειρες αντοχές. Μαλλον θα ανεφέρεται σε εμένα… γιατί όταν μιλαγε ο Βερέμης δεν βγηκε να πει κατι για τους Βλάχους… Το φως βγαίνει μεσα απο το σκοτάδι. Ετσι ειναι αλλα δεν τον αφορά…

6. Αρχίζει η συζήτηση για την αναδιάρθρωση. Χρειαζεται αλλά ποιος θα τη διαπραγματευτεί; Mα μεταξύ τους θα το κανουν και πάλι σκατα θα τα κανουν γιατι δεν ειναι μονο κλέφτες δεν εχουν ουτε μνημη ουτε λογική, ειναι προβατίνες που δεν παράγουν γαλα, είναι παντελως ανικανοι. Βδέλλες ειναι. Εχουμε και τους οικονομολόγυς παπαγαλάκια που βγαινουν και μιλανε στα ΜΜΕ κατα της αναδιαρθρωσης. Φυσικα αμα γινει όπως την λενε αυτοι, όπως τους βαζουν να τη λενε και να τη μεταφέρουν απο τα ΜΜΕ, φυσικα δεν συμφέρει αλλα εγω δεν εννοω αυτό. Εννοω να επαναδιαπραγματευτέι το χρέος και να ενταικοποηθεί η ανάπτυξη. Να φέρουν απο την Ιαπωνια ας πούμε δεκα αρχιδάτους επιστήμονες με μεγαλο οπτικό πεδίο και να κανουν αυτες τις αλλαγες που χρειάζονται.Γιωργους, Σαμαραδες, Καρατζαφερηδες ξεχάστε τους. Ειναι πεθαμένοι από χερι.

Μπορει να μη με καταλάβετε σε ότι λέω. Μπορει να μη σμφωνήσετε. Αλλα έτσι θα γίνει. Σας το υπογράφω. Θα σας πω και το γιατί. Ειναι τόσο ανίκανοι και κουτοι που για να κρατηθούν στην εξουσία θα πρέπει να λένε ψεμματα, να δανείζονται και να κλεβουν γιατι ειναι άνθρωποι της αρπαχτης. Δεν τους ενδιαφέρει η υστεροφημια τους. Δεν ξέρουν τι σημαίνει εσωτερική άξια. Κάποια στιγμη ο Λαος δεν θα αντέξει. Γιατι αφου δεν κανουν και δεν ξέρουν και δεν μπορυν να κανουν ανα΄πτυξη θα πρέπει να τον κανουν φτωχότερο, οι πωλησεις νησιώ θα τελειώσουν. Εχουν ξεχάσει τον παράγοντα ασφάλεια…. και οι μετανάστες που θα σφαχουν σε μια βδομάδα δεν θα ειναι αρκετός λόγος για να οργανωθεί μια παρέμβαση απο την Τουρκία. Αυτός είναι ο ΓΑΠΑΣ και η παρέα του.

Ακουγεται ότι στην Μεσόγειο η Τουρκία εχει ξεκινησει έρευνες μεσα στην Ελληνικα ΑΟΖ. Το κρυβουν…

Δεν ξέρω… Το βρίσιμο πάντως πρέπει να το σταματήσετε. Τα σχόλια που βάζετε πλην ελαχίστνων εξαιρέσεων είναι επιπέδου δημοτικού. Αν θέλετε κατι να αλλάξει να σοβαρευτείτε γιατι ετσι θα αναγκάσετε τους άλλους να σας αντιμετωπίσουν πιο σοβαρά.

Αυτά και θα επανέλθω…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

63 Comments

  1. Ανώνυμος

    Πάλι τον παρεξηγησατε τον Αδαμάντινο.

    Ο ανθρωπος σας λεει διαφωνειστε αλλα μιλειστε.
    Αυτο λεει και εβαλε θέματα.

    και καλα έκανε και θα το ξανακάνει….

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΑΔΑΜΑΝΤΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΓΕΡΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΒΡΑ ΙΟΥΔΑΙΩΝ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ;;;;

    ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ…
    ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΑΞΗΖΕΙ ΜΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Εχεις δικιο.
    Το διαδίκτυο προσφερει ευκαιριες για ανταλλαγη απόψεων αλλα πρέπει να μαθουμε τις χρησιμοποιούμε όχι για να αλληλοβριζόμαστε αλλα για να πληροφορουμαστε και να μαθουμε να λύνουμε προβήματα μέασ απο τις αντιθέσεις.

    δεν ειναι δύσκολο και πρεπει να μαθουμε να το κανουμε

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Τις τελευταιες 2 με 3 δεκαετιες εχει αρχισει ο συστηματικος εκμαυλισμος των Ελληνων, για να ειμαστε πολιτικα καθυστερημενοι, να μην μπορουμε να αντισταθουμε επιτυχως και μαζικα σε τετοιους ειδους πρακτικες, που εφαρμοζονται σημερα. Εαν δεν μαθουμε να οργανωνομαστε σε επιπεδο εκτος κομματων, εαν δεν κανουμε την οικονομικη κατασταση του διπλανου μας και δικη μας υποθεση, ασχετα με τη δικια μας οικονομικη κατασταση, θα διαλυθει ο κοινωνικος ιστος με καταστροφικες συνεπειες. Σε μερικες δεκαετιες θα ειμαστε πλεον μια εθνολογικη ομαδα στα Βαλκανια, μια δουλοπαροικια και οχι εθνικο κυριαρχο κρατος.

    Reply
  6. Αδαμάντινε τους ταχωσες πολυ αγρια σημερα

    Δεν θα κοιμηθουν απο τα νεύρα αλλα και να κοιμηθούν δεν θα καταλαβουν τη διαφορά.

    Μια ζωη κοιμουνται όρθιοι.

    Συνεχισε να γράφεις γιατι εισαι κατι εξαιρεικό εδω μεσα και αυτό φαινεται.

    Απο οτι κατάλαβα το Καταρ και η Ρωσία τα σπασανε μαζι μας γιατι η Ελλαδα δεν αφησε τους αγωγούς τους να περάσουν απο μεσα, κατα διαταφη των Αμερικανων και των άσπονδων υποστηρικτών της ΑΟΖ μας.

    Να είσαι καλά και να λάμπεις πάντα.

    Reply
  7. και σε ιστολόγια του εξωτειρκου

    υπαρχουν διαφορετικες απόψεις.
    αλλα ο κοσμος συζητάει.

    παρόλα αυτα δεν συμφωνω στον έλεγχο των αναρτήσεων και των σχολίων.

    εδω δεν μπορουν να εκφραστουν θα τους μουγκωσουμε κιόλας;

    Reply
  8. 26 Απριλίου 2011 11:14 π.μ.

    Δεν ενοχλει ότι διαφωνεις

    Ενοχλει ότι το πσοσοτο των ανθρωπων που εχουν άποψη ειναι λίγοι.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Αδαμαντινε συμφωνώ -όχι σε όλα- στα περισσότερα.
    Και αυτό επειδή "τρέχουνε"πολλά σενάρια ,συμφέροντα και επιδιώξεις και μπερδεύουν το τοπίο όπως και προσωπικές κρίσεις και απόψεις.
    Το ζητούμενο γι ΄μένα είναι το δια ταύτα .
    Εδώ και τώρα χρειαζόμαστε έναν διαπραγματευτή που θα προασπιστεί τα συμφέροντα του τόπου υποστηριζόμενος απο τον τόπο -την Ελλάδα.
    Ολο το πρόβλημα είναι να εμφανιστεί κάποιος τέτοιος που θα αποτελεί την συνισταμένη -οχι σωτήρας και μπούρδες- ενας εκπρόσωπος με προσόντα οχι πωλητής η μεσίτης η μαυραγορίτης.
    Πρέπει εμείς να αποδεχτούμε οτι κάποιος δίπλα μας είναι καλύτερος
    ΑΛΛΆ ΠΟΙΟ Σ ΚΑΙ ΠΟΤΈ;;;;

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Ρε Αδαμάντινε αφου τους βλέπεις δεν μπορουν
    Αυτους τους βαζουν επίτηδες για να βριζουν.
    Και στο σπίτι τους ετσι θα μιλανε.

    Πως θα έφτανε η χώρα εδω. Αυτοί βριζουν σαν τα ζώα που κλωτσανε.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..ΚΑΙ ΜΗ ΠΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ

    Ασε τα προσωπικα

    Επι της ουσιαε μπορεις να συνζητήσεις κατι?

    To αποφεύγεις όλο βριζεις.

    Γιατι άραγε;

    Σας ποναει …

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Σας έτσουξε πολυ σημερα

    Ολο πάμε και παμε είσαστε…

    Μη το διαβαζετε έτσι.

    Συμφερει…

    Reply
  13. Ο Αδαμάντινος

    ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΡΠΑΚΟΛΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΛΕΣ..

    Αυτο ήταν το πιο τραγικό σχόλιο.

    Ουτε του δημοτικου δεν μιλανε έτσι.

    Reply
  14. Δεν εχετε ικανοτητα να αντιπαρατεθείτε

    Δεν το βλεπετε.
    Εχουν μπει 6 θέματα. Συζητειστε τα.

    Αμα θελετε να συνεχισετε να βριζετε δεν θα ακαλουθήσω…

    Το αν εχεις απόψει ειναι δύσκολο. Το να βριζεις ειναι ευκολο.

    Reply
  15. Δεν εχετε ικανοτητα να αντιπαρατεθείτε

    Δεν το βλεπετε.
    Εχουν μπει 6 θέματα. Συζητειστε τα.

    Αμα θελετε να συνεχισετε να βριζετε δεν θα ακαλουθήσω…

    Το αν εχεις απόψει ειναι δύσκολο. Το να βριζεις ειναι ευκολο.

    Reply
  16. Ανώνυμος

    Δεν αφηνεις τα προσωπικα… τώρα
    Εχεις να αντιπαραθέσει κατι;
    Mono βριζεις για να ξεχνανε ολοι αυτά που γραφω.

    Μακαρι να εισαιξυπνιος. Αλλα ο καθενας ανφέρεται σε ότι εχει ειδικότητα εσυ στον ύπνο εγω στο ξύπνιο…

    Reply
  17. Ανώνυμος

    26 Απριλίου 2011 10:38 π.μ. και εσύ έχεις σαφέστατο πρόβλημα στην κατανόηση αυτών που είπα. Μπορεί και να απολαμβάνεις τον αυταρχισμό. Κανείς δεν είναι τέλειος. Όπως και να΄ χει πάντως είμαι σίγουρα πιό καθαρός (κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά) απο εσένα.

    Reply
  18. 27 σχόλια μονο 1-3 έλεγαν κατι σοβαρό

    τα άλλα ήταν απειλές, προσωπικα συμπεράσματα και μηδενισμός τών παντων.

    Ολα αυτά βολευουν για να διακόψουν μια συζήτηση γιατι άνθρωποι σαν και σας δεν θέλουν τους Ελληνες να σκεφτονται.

    Εγω όμως όχι.

    Reply
  19. Ανώνυμος

    ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΡΠΑΚΟΛΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΛΕΣ..

    Reply
  20. ΡΕ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ..

    Τον Λαμπράκη και τον Παναγούλη σκότωσαν άνθρωποι με τα δικα σου πιστεύω.

    Reply
  21. ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ε

    Τον Λαμπράκη και τον Παναγούλη σκότωσαν άνθρωποι με τα δικα σου πιστεύω.

    Reply
  22. ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ

    Ευχαριστώ να εισαι καλά.
    Εσυ προσθέτεις στη συζήτηση…
    Εσυ θεωρεις τον εαυτό σπυ εξυπνο.

    Εχεις να αντιπαραθέσεις κατι. Οχι. Τοτε μη μιλας.

    Reply
  23. Αυτοι για σας ητταν εντάξει

    Πολλα δεν καταλαβαίνετε

    Κοιτάχτε να μαθαίνετε απο μενα και ύβρεις δεν ειναι έξυπνος τροπος να μαθεις κατι.

    Αν ήμουνα Παγκαλος θα σας εβριζα για να σας κανω να ξεχνατε και να μη κοιτάτε εκει που πρέπει.

    Reply
  24. Ανώνυμος

    ΡΕ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ..ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΕΙΣΤΕ..ΑΡΧΙΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ..ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ..ΟΛΟ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ

    Reply
  25. Ο Αδαμάντινος

    Δεν χρειάζεται ο πληθυντικός στισ συζητήσεις.
    Αδαμαντινος ειναι μια χαρά.

    Εμενα με βριζετε και με απειλειτε με εισαγγελέα αλλα δεν καταλάβατε τα δώρα αυτών που χαριζαν ΑΟΖ στη Λιβύη…

    Λοιπον να με κρινετε αλλα ψάχτε το λιγο…

    Reply
  26. Ο Αδαμάντινος

    προσεχτε ολοι την παραπάνω εικόνα των σχολιων

    Μονο ενας έχει ορεξη να συζητήσει…

    Ε αυτο δεν ειναι ωραίο.

    Και αν ειμαι καθηγητής ή όχι δεν εχει σημασία. Η συμπεριφορά του καθενος δειχνει τον άνθρωπο και τις ιακνοτητες του.

    οποιος θελει να δειξει οτι ειναι Ωραιος ως Ελλην, να το αποδείξει συζητώντας.

    Reply
  27. Ανώνυμος

    Μια χαρα τα λετε, εκτος απο ενα. Οχι αναδιαθρωση, δεν ειναι ο σωστος ορος, αν και εξηγησατε, πως το εννοειται.

    Το σωστο, αυτο που συμφερει το λαο και οχι τις τραπεζες, ξενες και ελληνικες, ομολογιουχους, γραφεια χεντς φοντς και 50 με 60 οικογενεις στην Ελλαδα, ειναι αρνηση πληρωμης απεχθους χρεους. Ολα τ αλλα ειναι λογια ν αγαπιομαστε. Ολα τ αλλα θα οδηγησουν την κοινωνια σε ανεξελεγκτες καταστασεις, ή σε κοινωνικη εκρηξη ή σε τεραστια αυξηση της εγκληματικοτητας, πολυ μεγαλυτερη απο αυτη του κεντρου της Αθηνας.

    Τα αιτια της κρισεις, ιστορικα, πολιτικα και οικονομικα, τα εχει αναλυσει πολλες φορες ο Καζακης σε βιντεα του στο διαδικτυο.

    Reply
  28. Ανώνυμος

    Οταν ο Αδαμαντινοες αναφερεται στο σχόλια θελει να πει ότι εδω μέσα πολλοι βριζουν

    δεν εχουν μαθει να συζητάνε

    απο τη συζητηση προκυπτουν ιδεες

    Ετσι ειναι…

    Reply
  29. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΑΡΑ ΤΟΥ. ΑΙΣΧΟΣ.

    ΣΚΟΥΠΙΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ…
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ.

    Reply
  30. Ανώνυμος

    Δεν ΑΓΝΟΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ
    ΙΣΑ ΙΣΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.

    Reply
  31. το αλλο με τον τοτο..χα χα χα

    Αντι να μιλας σαν παιδακι του δημοτικο κοιταξε να μεγλαώσει και να καταλάβεις την ευθυνη που εχεις σαν πολιτης

    Η συμπεριφορά δεν δειχνει άνθρωπο σοβαρό και αυτάρκη.

    Reply
  32. Ανώνυμος

    "Τα σχόλια που βάζετε πλην ελαχίστνων εξαιρέσεων είναι επιπέδου δημοτικού. Αν θέλετε κατι να αλλάξει να σοβαρευτείτε γιατι ετσι θα αναγκάσετε τους άλλους να σας αντιμετωπίσουν πιο σοβαρά."

    Ο πρύτανης που βαθμολογεί τους αδιάβαστους και κακούς μαθητές/αναγνώστες και τους κακολογεί ότι είναι χαμηλού επιπέδου. Πρωτοφανή πράγματα και ΚΑΘΑΡΟΣ ΥΦΕΡΠΩΝ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.
    Δεν με ενδιαφέρει ποιός είναι αυτός. Και ο ίδιος ο Πάπας να είναι δεν έχει το δικαίωμα να απειλεί (!) έτσι.

    ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΑΡΑ ΤΟΥ. ΑΙΣΧΟΣ.

    Reply
  33. Ανώνυμος

    συμφωνώ σε οτι είπε αλλα θεωρώ οτι αγνοεί εκνευριστικά τα κόμματα εκτος βουλής που αγονίζονται να ακουστούν. Αφου είναι έτσι να μήν πληρώνουν παράβολο συμμετοχής στις εκλογές.

    Reply
  34. ο καθενας λεει τη παπαρια του εδω μεσα..τσαμπα ειναι

    Τιποτα δεν ειναι τσάμπα
    Το προβλημα ειναι ότι δεν εχετε την ικανοτητα να αντιπαραθέσετε απόψεις.

    Γιαυτο σας λενε και σας συμπεριφέρονται σαν πρόβατα

    Reply
  35. Ανώνυμος

    Μα νομιζω το γράφει. Στόχος ειναι:

    Ο έλεγχος των πετρελαίων στη Μεσόγειο και το ξετίναγμα ή o περιορισμος του ευρώ.

    Παγκόσμια κυβερνηση ήδη υπάρχει…

    Ο κόσμος πρεπει να αντιδράσει το συντομότερο.

    Αν διαβασετε το κειμενο θα καταλάβετε, και το κυριότερο θα μαθετε να ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ τα γεγονοτα μονοι σας. Τιποτα δεν γινεται τυχαια.

    Παίζουν μπαλα στην πλατη μας. Αόμη και οι απλες δηλωσεις έχουν νοημα. Δινει παράδειγμα.

    Reply
  36. Ανώνυμος

    Εγω θα ηθελα μια αναλυση του Αδαμαντινου (αν δεν το εχει κανει ηδη) για τα αιτια της σημερινης οικονομικης κρισης.

    Reply
  37. Δεν βριζει κανενα

    Τις απόψει του λέει και τις περιγράφει. Το θέμα απο ότι φαινεται ειναι ότι καποιους τους ποναει και όπωα παντα μετατοπίζουν το θέμα σε προσωπικο επίπεδο.

    Επι της ουσιας να συνητάμε παιδια΄. Ειναι πολλα θέματα. Μαθετε να κανετε συζήτηση. Αφηστε τις απειλες… Δεν τον αγγίζουν

    Reply
  38. Δεν εινα παπαγαλάκι

    γιατι παραθέτει 6 απόψεις και μεσα σε αυτο το ιστολόγιο έχει παρουσια που μπορει να ελεγθεί.

    Εχει κανει προβλέψεις. Αυτος εβγαλε το χαρτη για το φυσικο αεριο της μεσογείου και τηε μαυρης θάλλασας. Αυτος μιλησε για το shale gass.

    Στις αποψεις να αντιπαραθέσετε αλλες απόψεις ή να τις επεκτείνετε

    Reply
  39. Ανώνυμος

    "Δεν ξέρω… Το βρίσιμο πάντως πρέπει να το σταματήσετε. Τα σχόλια που βάζετε πλην ελαχίστνων εξαιρέσεων είναι επιπέδου δημοτικού. Αν θέλετε κατι να αλλάξει να σοβαρευτείτε γιατι ετσι θα αναγκάσετε τους άλλους να σας αντιμετωπίσουν πιο σοβαρά."

    Τα σχολια που λαμβανεις ειναι απολυτως αναλογα της σοβαροτητας των γραφομενων σου.
    Υπαρχει κανενας εισαγγελεας να σε αναλαβει???

    Reply
  40. Εχει δίκιο

    Δεν πρέπει να σκεπ΄τομαστε μόνο τους μέσα αλλα και τους έξω που εχουν ματια εντος κει εκτος Ελλάδας και βλέπουν και ακουν..

    Reply
  41. Ανώνυμος

    "Αν καταλαβαίνατε τι γίνεται αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να βγαίνατε στους δρόμους και να τρέχετε…"

    Και γιατι να μην υποπτευθω εγω οτι εισαι ενα παπαγαλακι των αμερικανων που θελουν την αποσταθεροποιηση σε ολη την Μεσογειο (οπως και εσυ λες) ???

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *