Γιώργο Κουρή, μήπως τα…9,54 δισ δραχμές (28 εκ. ευρώ) που σου έδωσε ο “στρατηγικός επενδυτής”, για να ανοίξει το Alter τα “τσέπωσες”, ενώ…

…στα έδωσε για να εξοφλήσεις τους απλήρωτους εργαζόμενους; Αλλά εσύ προσπαθείς ακόμα και τον…νέο επενδυτή -που δεν κατονομάζεις-…

…να δαγκώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο…επενδυτής έδωσε στον Γ.Κουρή το ποσό των 28 εκ. ευρώ (9,54 δισ δραχμές περίπου…που λέει και η “Αυριανή”), προκειμένου να εξοφληθούν οι απλήρωτοι του Alter και λοιπά λειτουργικά έξοδα. Αλλά από ότι φαίνεται ο Κουρής προτίμησε να τα επενδύσει…στην παραγωγή περγαμόντο.
Ο δαιμόνιος Κεφαλλονίτης όμως, υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο. Πίστευε πως ρίχνοντας τον πομπό στον Υμηττό και με τις απειλές που εξαπέλυσε προς τους εργαζόμενος ο…νεόκοπος -πλην όμως ηλικιωμένος- πρόεδρος του….
Δ.Σ του Alter Στάθης Γκότσης, θα κατάφερνε να τους πετάξει έξω από το κανάλι.

Το σχέδιό του γνωστό: Να επιστρέψουν όλοι οι ναύτες στη γαλέρα…τρομαγμένοι στην ιδέα ότι το Alter θα κλείσει και τη θέση του θα πάρει το KONTRA. Ως γνωστό για να δοθεί η έγκριση και να μπει ο σταθμός στο άρθρο 99, θα πρέπει ο…πρόθυμος διαμεσολαβητής κ.Καταγής, να πείσει τις τράπεζες (που είναι οι κύριοι πιστωτές) ότι οι εργαζόμενοι τα έχουν βρει με τον εργοδότη. Όσο όμως οι απλήρωτοι είναι σε επίσχεση εργασίας -και εντός του καναλιού-…ο Κεφαλλονίτης δεν μπορεί να πείσει ούτε τον επενδυτή, ούτε τους πιστωτές ότι στο Alter επικρατεί…εργασιακή ειρήνη.

(Σχόλιο pressarismenou: Εμείς σας το λέμε μέρες τώρα, ότι οι πληροφορίες που διοχετεύονται στην blogόσφαιρα, ότι το Alter κλείνει, δεν είναι παρά…Κεφαλονίτικα τερτίπια. Άσε που πολλοί προτιμούν το κανάλι να παίζει μπάρες…παρά να καλύπτει τα χθεσινά επεισόδια (γιατί δεν έγιναν μόνο βανδαλισμοί και πλιάτσικα σε καταστήματα, αλλά και απαράδεκτες επεμβάσεις της Αστυνομίας σε περιπτώσεις…που δε δικαιολογείται ο…υπερβάλλοντας ζήλος).

http://pressarismenos.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *