ΤΟ 97% ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΣ 5ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.


Σήμερα επιβεβαιώθηκε, ενάντια στις λιγοστές κασσάνδρες που ήθελαν μια αποτυχημένη απεργία του κλάδου,  πως αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.
Άλλη μια ημέρα επιτυχημένης απεργίας μπαίνει παρακαταθήκη στην ιστορία του
κλάδου.
Η συμμετοχή στην απεργία άγγιξε το ποσοστό του 97% για να διαμηνύσει σε όλες τις κατευθύνσεις πως οι πράκτορες είναι ενωμένοι και δυνατοί.
Η επιτυχία της προειδοποιητικής απεργίας ήταν για μια ακόμη φορά μεγάλη.
Σήμερα όμως δεν είναι η μέρα για πανηγυρισμούς της επιτυχίας μας. Ο κλάδος από σήμερα έχει μπει σε κινητοποιήσεις και σε αγώνα για την διεκδίκηση πάγιων αλλά και νέων, δίκαιων αιτημάτων με προσδοκία την επίλυση τους από τους αρμόδιους φορείς με σκοπό το αμοιβαίο όφελος και των δύο πλευρών.
Η σημερινή ημέρα δεν ήταν απλά μια ημέρα απεργίας.
Είναι η αρχή και μια μορφή αντίδρασης και αγώνα που σκοπό έχει να ανοίξει έναν ειλικρινή διάλογο με τους εμπλεκομένους φορείς για να επιτευχθεί έτσι η λύση των προβλημάτων.
Σήμερα είναι η ώρα που όλοι πρέπει να δουλέψουμε με σοβαρότητα, σύνεση και ρεαλιστικότητα χωρίς να ξεχνάμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από την λύση των προβλημάτων του κλάδου μας.
Δεν θα υποχωρήσουμε αν δεν καταφέρουμε να κάνουμε την ΟΠΑΠ και τη Κυβέρνηση να ακούσει αλλά και να διαπραγματευτεί μαζί μας για την λύση των προβλημάτων που απασχολούν τον κλάδο.
Η ΠΟΕΠΠΠ είναι εδώ, οδηγός και μπροστάρης στον αγώνα, αλλά χρειάζεται την βοήθεια όλων.
Χρειάζεται όλους τους πράκτορες να την στηρίζουν, ανεξάρτητα από τις όποιες διαφωνίες έχουν (τις οποίες πρέπει διαρκώς να διατυπώνουν μέσω των θεσμικών τους οργάνων) και με σοβαρότητα και σύνεση να την βοηθούν, καταθέτοντας προτάσεις .
Στην Γ.Σ. στις 15 & 16 Νοεμβρίου, πρέπει να καθορίσουμε την νέα στρατηγική, για την συνέχεια του αγώνα.
Να είστε βέβαιοι πως αν είμαστε όλοι μαζί και με δύναμη και σοβαρότητα δώσουμε τον αγώνα μας στο τέλος θα βγούμε κερδισμένοι.
Δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχτούμε καμία υπόσχεση πλέον.
Είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι για να κερδίσουμε μαζί την μάχη για την επιβίωση των οικογενειών μας.
Χρήστος

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

9 Comments

  1. ΤΟ 6ΑΡΙ ΤΟΥ ΛΟΤΤΟ

    Εχουμε μπει και στο στοχαστρο των ελλεεινων και αναδρων γκανκστερ της μαφιας που τωρα αρχισαν να σκοτωνουν κι ολας και βγαινει ο καθε ασχετος και ηλιθιος να γραφει οτι του κατεβασει το αλητουργητο κεφαλι του.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Παιδια εχω φιλο πρακτορα και νομιζω ειναι και στην ενωση ελληνων πολιτων, οι ανθρωποι αυτοι παλευουν συνεχεια για το μεροκαματο.
    Και τους εχουν βαλει στην μεση οπαπ και κυβερνηση.

    Οι περισσοτεροι απο αυτους αγωνιζοντε και συμμετεχουν σε θεματα περα απο το κλαδο τους,

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Αν και διαβάζω καθημερινά το blog, συνήθως δεν γράφω αφού κι εμένα με καλύπτουν οι περισσότεροι. Αλλά σήμερα για το φίλο του 10:28 τον κ. Ξένιο…
    Δεν ξέρω, και δεν έχει και σημασία τι σχέση έχετε με πράκτορες ΟΠΑΠ και τον κλάδο.
    Μιλάτε για γλύφτες και χαραμο..φαγάδες, προφανώς μιλάτε για κάποιον άλλο κλάδο. Η συντριπτική πλειοψηφία του συνόλου των 5500 πρακτόρων (εκτός φυσικά από ελάχιστες εξαιρέσεις που φυσικά υπάρχουν παντού), δουλεύει από τι 9 το πρωί ως τις 9-10 το βράδυ, 7 μέρες την εβδομάδα, με 8(!) ρεπό-αργίες όλο το χρόνο (και αυτό τα τελευταία χρόνια…).Χωρίς χρόνο για προσωπική ζωή και οικογένεια. Και όλη αυτή η δουλειά για ένα 8% επί του τζίρου… το υπόλοιπο 92% πάει στον ΟΠΑΠ! Νομίζω ότι καταλαβαίνει κανείς ποιος είναι ο χαραμοφάης εδώ…
    Με εκτίμηση για το blog, μια σύζυγος πράκτορα ΟΠΑΠ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    sinithos den grafo giati ta sxolia sas me kaliptoun alla tora mallon kati parexigiasate,,,,,,tis sxesi exoun oi praktores me ton opap…..autoi trone to dimosio kai oxi mono xrima….oi praktores oute repo den exoun …..10.54 exeis dikio…..alla merikoi mono na vrizoun theloun ……anegefaloi divaste prota…

    Reply
  5. ΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ

    Φιλε 10.28 Κε Ξενιε μηπως εχετε μπερδεψει το αρθρο με καποιο αλλο και η επιθετικοτητα σας αυτη προοριζετε για αλλους? Στους πρακτορες απευθυνεστε για γλυφτες?η οι πρακτορες ειναι δημοσιοι υπαλληλοι? Αν δεν ξερετε να μιλατε και να φερεστε αξιοπρεπως σ' εναν κλαδο 5.500 οικογενειαρχων και προπαντων ΕΛΛΗΝΩΝ τοτε αλλαξτε συχνοτητα η μην σχολιαζετε δυσμενως

    Reply
  6. Γιωργος Ξενιος.

    Η κυβερνιση σας ευχαριστσε που την ψιφησατε και τωρα πληρωνετε το τιμημα οσο και να σκουζετε καλα σας κανει . Το καλητερο που εχετε να κανατε ειναι η βαζελινη για να γλιστρι καλητερα δικο σας ειναι το τερατουργιμα που ψιφισατε .Πρεπει να διοξει το 40% των δημοσιων υπαλιλων Η χαραμοφαγαδων .Δεν σας λυπομαστε ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΓΛΥΦΤΕΣ .

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *