Βιετνάμ: Κοριτσάκι υπέστη ηλεκτροπληξία από ATM


Ένα δεκάχρονο κοριτσάκι στο Βιετνάμ υπέστη ηλεκτροπληξία όταν άγγιξε ένα μηχάνημα αυτόματων τραπεζικών συναλλαγών(ATM)στη πόλη Χο Τσι Μινχ, ανέφεραν σήμερα γιατροί.
Η μικρή Τσάου Λιν Oυγέν πέθανε χθες όταν ήλθε σε επαφή με την μεταλλική πλευρά του ΑΤΜ που βρισκόταν πέντε μέτρα από την πόρτα του δημοτικού σχολείου της, γράφει η εφημερίδα Tuoi Tre.
Όπως έγινε γνωστό…
.

…η Ουγέν περίμενε στο πεζοδρόμιο να περάσουν οι γονείς της να την πάρουν μετά το σχόλασμα. Το ATM ανήκει στην τράπεζα Agribank,την μεγαλύτερη εμπορική τράπεζα του Βιετνάμ. Αστυνομία και τράπεζα αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο σχόλιο.
Εκπρόσωπος της ηλεκτρικής εταιρείας που έστειλε τεχνικούς στο σημείο μετά το συμβάν,είπε ότι υπήρχε διαρροή ηλεκτρικού λόγω κακής σύνδεσης.
Το περιστατικό αποτελεί σήμερα το πρωτοσέλιδο πολλών εφημερίδων της χώρας όπου τα μη επαρκή μέτρα ασφαλείας για το ενδεχόμενο ηλεκτροπληξιών προκαλούν την αυξανόμενη ανησυχία του κόσμου. Τρία παιδιά υπέστησαν ηλεκτροπληξία από τον περασμένο Ιούνιο από καλώδια υψηλής τάσης σε πεζοδρόμια και χώρους ανέγερσης οικοδομών

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *