ΒΛΑΒΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ADSL


αναγνωστης

Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μπορεί να εξυπηρέτηση εμάς τους ΜαΚάκες που πληρώνουμε σαν θύματα .
Έχω πρόβλημα ταχύτητας ADSL και παίρνω τηλέφωνο το 1242 του οτε και το 121 και μου λένε θα το κοιτάξουμε. Περάσανε 10 ημέρες και δεν έγινε τίποτα ?????.(που το περίεργο Ελλάδα είναι )

Θα περιμένω άλλες 10 ημέρες και τότε θα σας ξαναγράψω για να δείτε τι έγινε και ποσό τους ….

….έβρισα???(σιγά μην καταλάβουν τίποτα )

Αι στο διάολο αλήτες…………………………………….υψηλόμισθοι βολεμένοι τεχνικοί στις ΔΕΚΟ που διαμαρτύρεστε κιόλας για τις περικοπές που σας κάνανε ΑΝ σας κάνανε όταν δεν μπορείτε να δικαιολογήσετε ούτε τον μισθό ανειδικεύτου εργάτη με το έργο που προσφέρεται .
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ BLOGS και μπορούμε κάπου να μαζευτούμε όλοι οι αγανακτισμένοι μήπως και ακουστή η φωνή μας . Η φωνή που έγινε ΟΡΓΗ .

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ

ΕΓΩ Ο μαΚακας που πληρώνω σας ενημερώνω τι έγινε με την βλάβη που είχα με το ADSL .
ΗΡΘΕ σήμερα ένας τεχνικός του ΟΤΕ και προσπαθούσε επί μια ώρα να με πείσει ότι κακός δηλώνω βλάβη και ότι είναι όλα εντάξει . Όταν του ανέφερα ότι δεν δουλεύει σωστά και δεν είναι δικιά μου μονό διαπίστωση αλλά και με μετρήσεις σε εξωτερικές σελίδες π.χ (www.out.gr ) και με μετρήσεις από 1242 (http://speedtest.ftp.otenet.gr/)
(ftp://ftp.otenet.gr/) συμφωνούνε ότι όχι απλώς δεν δουλεύει όπως πρέπει αλλά σέρνεται .
Μου απάντησε ότι .??????????

Για το όσον αφορά το πρώτο (www.out.gr )
Δεν το λαμβάνει υπόψη γιατί είναι εξωτερική σελίδα και όχι στον ΟΤΕ
Και για της μετρήσεις από το ADSL ότι αυτοί εκεί στο ADSL είναι κάτι ΜαΚακες Φοιτητές που δεν ξέρουν τι τους γίνεται .
(Απορώ με τον εαυτό μου πως κρατήθηκα με το θράσος του ……) και ότι για να γίνεται σωστή μέτρηση να παίρνω τηλέφωνο σε αυτόν να την κάνει………..???? Δηλαδή να με καθησυχάζει αυτός όπως τον συμφέρει για να μην τον ενοχλώ τον κύριο .

Όση ώρα έκατσε στο γραφείο μου δεν κατάλαβα αυτός ο κύριος να έχει γνώσεις τεχνικού υπολογιστών ????? Εφόσον είδε ότι εγώ δεν κάνω πίσω και ότι με εμένα έμπλεξε μου είπε ότι θα πάει στο γραφείο του και θα κοιτάξει από εκεί την γραμμή μου . Βεβαία εγώ πήρα στο 1242 και τους είπα το τι έγινε και την γνώμη που έχουν οι τεχνικοί για αυτούς και ενημέρωσα και το 121 για το τι έγινε . Το 121 μου έκανε πάλι τους προηγουμένους ελέγχους και διαπιστώσανε και αυτοί ότι σέρνεται….

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΟΛΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΟΤΙ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΕΔΩ….ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΝΟΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΛΥΘΗΚΕ ….
Ακόμη δεν μπορούμε να βρούμε άκρη το 1242 και το 121 Θεσσαλονίκης δηλώνουνε βλάβη και το τοπικό ΟΤΕ ΤΗΝ ΣΒΗΝΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΓΙΝΕ..?????????

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *