Διαμαρτυρία των εμπόρων Ελλομένου Λευκάδας για το κλείσιμο της Alpha Bank

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΟΜΕΝΟΥ ΝΥΔΡΙ – ΛΕΥΚΑΔΑ

Έπειτα από την ξαφνική και απροκάλυπτη απόφαση της ALPHA BANK να κλείσει το κατάστημα της στο Νυδρί μέχρι τις 30/4/2012 ενώ καθημερνώς εξυπηρετούσε , δεκάδες Εμπόρους – Επαγγελματίες ( και όχι μόνο ) της περιοχής καθώς και του Μεγανήσιου , και εν γένει όλης της Νότιας Λευκάδας .

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ελλόμενου , διαμαρτύρεται εντονότατα , για την ενέργεια αυτή της εν λόγω τράπεζας , εφ’ όσον ο κόσμος αυτός θα είναι πλέον αναγκασμένος να μεταβαίνει στην…
πόλη της Λευκάδας για να εξυπηρετηθεί .

Η Απόφαση της τράπεζας είναι άδικη και περιφρονητική προς όλους εμάς τους πελάτες της , διότι όταν πριν κάποια χρόνια άνοιγε το κατάστημα της στο Νυδρί και ενώ υπήρχε ήδη κάποια άλλη τράπεζα αρκετός τότε κόσμος – και με την παρότρυνση των τότε διευθυντών της – υποστήριξε το Νέο Κατάστημα που άνοιγε στο Νυδρί .

Επίσης με την αγαστή συνεργασία που υπήρξε μεταξύ των υπάλληλων της και των πελατών της , ήταν ένα σημείο αναφοράς για τους κατοίκους δίνοντας και μια ώθηση στην αναβάθμιση της περιοχής , όπου μαζί και με άλλες υπηρεσίες που είχαν αναπτυχτεί για την εξυπηρέτηση των πολιτών και των επισκεπτών ( τουρίστες ) διαμορφώθηκε ένα σύμπλεγμα υπηρεσιών .

Έχουμε την γνώμη ότι μια μεγάλη τράπεζα δεν είναι ένα οποιοδήποτε μαγαζάκι που κλείνει λόγω σεζόν , αλλά μια αναγκαία επιχείρηση για τον πολίτη που συναλλάσσεται μαζί της .

Δεν ξεχνούμε επίσης και τους συμπολίτες μας ( συνταξιούχους – άτομα με ειδικές ανάγκες ) όπου θα αναγκάζονται πλέον με τις οποίες δύσκολες καιρικές συνθήκες να διανύουν χιλιόμετρα για να εξυπηρετηθούν .

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ελλόμενου σε συνεργασία με άλλους τοπικούς φορείς θα προβεί στις κατάλληλες ενέργειες στέλνοντας έγγραφη διαμαρτυρία προς κάθε κατεύθυνση για να αποκατασταθεί η άδικη αυτή απόφαση της τράπεζας .

Το Δ. Σ.

Αρχική

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *