«Δεν υπάρχει φως για το Alter»

 Δικηγόρος του Alter που συμμετέχει στις επαφές για τη διάσωση του καναλιού είπε σήμερα το μεσημέρι σε γνωστό δημοσιογράφο: «δεν υπάρχει φως». …Ο δικηγόρος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, (σ.σ: πρώτο το fimotro είχε γράψει), για την συνάντηση του Μιχάλη Σάλλα με τους υπευθύνους του καναλιού, καθώς κι ότι ο πρόεδρος της Πειραιώς εμμένει στις αντιρρήσεις του για την……
δυνατότητα επιβίωσης του καναλιού. Οι συζητήσεις πάντως συνεχίζονται και μακάρι να βρεθεί η πολυπόθητη λύση για το καλό των 700 και πλέον συναδέλφων που εργάζονται στο κανάλι, αλλά και για το καλό της ενημέρωσης. Διότι μάλλον έχουν βάση οι πληροφορίες που θέλουν με τις συγχωνεύσεις που κάποιοι μεθοδεύουν στο παρασκήνιο να έχουμε μόνο δύο κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας. Όπερ σημαίνει ολιγοπώλιο και στην ενημέρωση….

http://www.kentrinews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ Τ ΑΡΧ@ΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΤΕΡ.ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ,ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ,ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΛΛΑ,ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΕΥΝΟΙΚΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ…

    Reply
  2. Ανδρεας

    Κάποιοι μεθοδεύουν στο παρασκήνιο; Το κεντρί από τι ήταν; Πες μας τι πίνεις; Ας πουλήσει ο Κώστας Γιαννίκος τα 7 θέατρα, τις πολλές δισκογραφικές ακόμη και τα δικαιώματα των Ελληνικών ταινιών εκτός της Φίνος και ένα σωρό άλλα μικρά ή μεγάλα μαγαζία που έχει και αγόρασε με τα δάνεια από τις τράπεζες που ήταν ΟΛΑ για το Alter και δεν υπάρχει πρόβλημα με το σταθμό. Αυτοί στο κεντρί ξέρουν τι έχει γίνει εκεί μέσα ή μας δουλεύουν τώρα.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    6.18
    Δεν ειναι ακραιο,οτι εσπειραν τοσα χρονια θεριζουν τωρα!
    Μας εχουν αλλαξει την πιστη, κυριολεκτικα!.
    Τιποτα απο οτι εκπορευεται απο δαυτους,δεν ειναι υγιες,αντικειμενικο και πανω απο ολα πατριωτικο,μαλιστα τωρα που βυθιζεται η Ελλαδα!

    ΜΟΝΟ για την τεπη και την προβολη τους!Οι υπολοιποι ας χανονται.Τωρα λοιπον πληρωνονται
    ΔΙΚΑΙΑ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΝΕΣ,ΠΟΛΛΟΙ ΦΟΡΕΙΣ
    ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ,ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
    ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΤΕ ΕΥΝΟΥΧΙΣΕΙ ΚΥΡΙΟΛΟΕΚΤΙΚΑ
    ΜΕ ΤΗΝ Π Α Ρ Α Π Λ Η Ρ Ο Φ Ο Ρ Η Σ Η
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!
    ΝΑ ΕΛΕΓΑ#ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ?#
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΡΑΙΟ,ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ!!!
    ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ
    ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *