ANAKOINΩΣΗ ΤΟΥΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠΕΞ

( AKΡΙΒΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ )

Είναι μια ατυχής εξέλιξη η υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ του Ισραήλ και του Ρωμιοκυπριακού Τομέα’

Συνεχίζονται οι απόηχοι της συμφωνίας αποκλειστικής οικονομικής ζώνης στην Ανατολική Μεσόγειο που υπογράφηκε ανάμεσα σε Ισραήλ και Ρωμιοκυπριακό Τομέα.
Οι Ισραηλινοί αξιωματούχοι είχαν αξιολογήσει τη στάση της….
Τουρκίας σχετικά με την υπογραφή της συμφωνίας με το Ρωμαίικο Τομέα ως αξιώσεις πάνω στην Ανατολική Μεσόγειο και την είχαν χαρακτηρίσει ως «θρασύτητα».
Χθες το υπουργείο Εξωτερικών με μια γραπτή ανακοίνωση επανέλαβε την τουρκική στάση.
Στην ανακοίνωση επαναλήφθηκε για μια ακόμη φορά ότι είναι μια ατυχής εξέλιξη η υπογραφή της συμφωνίας και σημειώθηκαν τα εξής:
«Η χώρα μας δεν διεκδικεί τις θαλάσσιες περιοχές που αποτελούν θέμα της συμφωνίας. Η χώρα μας προσεγγίζει το θέμα από την άποψη του Κυπριακού».
Στην γραπτή ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών αφού επισημαίνεται ότι η Νότια Κύπρος με αυτού του είδους τις συμφωνίες αγνοεί του Τουρκοκύπριους αναφέρεται το παρακάτω:
«Η Ρωμιοκυπριακή Διοίκηση της Νότιας Κύπρου δεν αντιπροσωπεύει το σύνολο του νησιού. Οι συμφωνίες που συνάπτει η Ρωμαίικη Διοίκηση με χώρες της περιοχής δεν έχει καμία ισχύ από την σκοπιά της χώρας μας. Είναι εντελώς ακατάλληλο χρονικά και δημιουργεί προβληματισμό όσον αφορά την άποψη τους για τη διαδικασία επίλυσης και την ειλικρίνεια του σε αυτό το θέμα».

ΤurkishRadio Television
/ΝΕWSN.WORDPRESS.COM

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

  1. Ανώνυμος

    Βλέπετε γιατί η του….ία θέλει να προσαρτίσει όλα τα εδάφη τα οποία έχουν μουσουλμανική μειονότητα, για να έχει τον αποκλειστικό έλεγχο όλων των ενεργειών εξόρυξης του όποιου πλούτου, σπάζοντας στην ουσία το κομάτι που κατέχουν παράνομα στην μέση.

    Η ανικανότητα της ευρώπης δεν φάνηκε τώρα στην οικονομική κρίση, φάνηκε απο την στιγμή που δεν μπόρεσε να ορίσει τελεσίδικα τα ευρωπαικά σύνορα και να πετάξει απο εκεί που ήρθε, αυτόν τον παγκόσμιο εγκληματία που ακούει στο όνομα Του….ία.

    Αυτό που δεν γνωρίζουν οι του….οι είναι ότι η παρουσία τους ως βαλκάνιοι και ασιάτες εγκληματίες τελειώνει, με την πτώση του γίγαντα που τους στηρίζει και ακούει στο όνομα αμερ….η.

    Εάν αυτοί οι δύο παγκόσμιοι εγκληματίες, δεν καταφέρουν να κάνουν πράξη τα σχέδια τους στην ευρύτερη περιοχή των βαλκανίων, η πτώση τους θα είναι σύντομη, εάν καταφέρουν να τα κάνουν έργο, η παρουσία τους θα συνοδευτοί με πόνο και αίμα, για τα επόμενα 15 χρόνια.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΟΙ ΚΑΤ ΕΠΝΑΛΗΨΗ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟ ΚΑΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΙΛΑΝΕ.

    ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΣΚΛΒΟΜΕΝΕΣ ΑΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΣΕΣ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Βγειτε απο τα επιθετα των ρωμιων και γραικων και ας γινεται αληθινοι Ελληνες. Ας τους τσακισουμε ολους. Ας χτυπησουμε γροθια στο μαχαιρι για την αγαπημενη μας πατριδα,για να δουν οτι δεν ειμαστε γραικοι αλλα ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Η διοικηση της νοτιας κυπρου δεν αντιπροσωπευει ολο το νησι, ηρθαν οι κλεφτες οι μεμετηδες βουτηξαν ενα κομματι και τωρα πρεπει να τους ρωταμε κιολας. Ουστ βρωμοσκυλα! τι τους περασατε τους κυπριους λαμογια πασοκοαριστερους ελληνες. Δεν ειναι ολοι παπανδρεου και αλαβανος τα μεγαλυτερα ρεζιλια της ιστοριας παγκοσμιως. Σπανια συναντας τετοιου μεγεθους προδοτες.

    Reply
  5. panais

    Φυσικά στην συνείδηση των Τούρκων,φανταστείτε είμαστε ακόμα ΡΩΜΙΟΊ(δηλαδή πάνω απόλα Ορθόδοξοι και μετά Έλληνες,Σέρβοι,Σύριοι,Βούλγαροι,Ρουμάνοι,Ρώσσοι)!Εμείς σιγά σιγά με την βοήθεια των παλαιών αντιχριστιανικών κυβερνήσεων και των σημερινών ξεχνάμε την ταυτοπροσωπία μας αλλά Δόξα τω Τριαδικω Θεώ οι εχθροί μας δεν ξεχνάνε να μας υπενθυμίζουν την ένδοξη φυλήν του γένους των Ρωμιών…και όπως λέει και ο ποιητής "Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζιερη του κόσμου κανένας δεν εβρέθηκε(το παλεύει ο Κίσινγερ αλλά βρίσκει αντίσταση…)για να την ηξιλήψη!Κανένας γιατί σσιέπη(σκεπη) την που τα ψη(ύψη)ο Θεός μου…η Ρωμιοσύνη εν να χαθεί όντας ο κόσμος λήψη…"

    Reply
  6. panais

    Συγνώμη αλλά εμείς οι Ελληνορθόδοξοι-Ρωμιοί,δεν ψηφίσαμε Χριστόφια,και δεν μας εκφράζουν καθόλου οι πολιτικές ενέργειές του!Μόνο ο αριστερός λαουτζίκος,ο απλός κομμουνιστής και κεντρώος που ψήφισε τον άθεο σταλινιστή για πρόεδρο θα χαίρετε…Αν ήταν ο Παπαδόπουλος θα τα έδινε στους Εβραίους;Εγώ πάντως μετα βδελυγμίας παρακολουθώ την κατάντια των πολιτικάντηδων και των πολιτικοποιημένων πολιτών της πατρίδας μου…Το μόνο πράγμα που ενδιαφέρει τον νεοΚύπριο είναι τα λεφτά,το αμάξι,το φαή,το εξοχικό,τα καζίνο στα κατεχόμενα,οι φιλεναδίτσες,το κόμμα,και το ποδόσφαιρο…τον Θεό τον γράφουμε(αν μπορούσαμε θα το κάναμε αλλά είναι αδύνατο)στα παλαιά υποδήματα μας…συμπεριφερόμαστε στην ελεύθερη Κύπρο λές και δεν έχουμε Τούρκικο στρατό,λές και ο Αττίλας δεν έσφαξε βρέφη,λες και δεν βίασαν,κορίτσια και αγόρια ,γυναίκες και άντρες…φυσικά θέλω να πιστεύω είναι μία θλιβερή μειοψηφία που παρασέρνουν τους εν εγρηγόρση Ελληνοκύπρίους που ελπίζουν στον Θεό για την αποτείναξη του Τουρκικού ζυγού…δυστυχώς δεν βάλαμε νούν…και για τις αμαρτίες μας θα πάθουμε και άλλα δεινά για να παιδαγωγηθούμε και να ταπεινωθούμε…γενοιθήτο το θέλημά Του!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Τον κακομοίρη τον Αττίλα δεν τον ερωτήσανε οι κακοί σφαγμένοι… Ενώ εμείς Giorgo σφάξε με πασά μου να αγιάσω.
    – Τι να κάνω έτσι μου είπανε να λέω από Αμερική μεριά. Γι' αυτό με στείλανε εδώ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *